REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Detalii din ANCHETA incendiului de la Matei Balș!

Detalii din ANCHETA incendiului de la Matei Balș!

Replica API 1 februarie 2021 | 12:29 2002

Apar detalii din ancheta procurorilor care vizează tragedia de la Institutul ”Matei Balș”! ”Era frig în saloane”, le-a declarat anchetatorilor chiar asistenta șefă care răspundea de secția în care s-a produs tragedia de la ”Matei Balș”, dar nu ar fi fost nicio aerotermă în încăperea unde a izbucnit incendiul.

Avocatul asistentei exclude ipoteza ca instalația electrică să fi fost cauza. Legat de instalația de oxigen, nu are aceeași convingere.

Șase persoane, cadre medicale, personal administrativ, dar și rude ale victimelor, au fost audiate sâmbătă la poliție. Șeful secției Covid, medicul Florin Alexandru Căruntu, nu a dorit să facă declarații presei, transmite TVR 1.

Polițiștii și procurorii verifică serviciile de apărare contra incendiilor, de mentenanță a instalației electrice şi pe cele de pază ale spitalului, iar la IML sunt în curs necropsiile victimelor. Identitatea lor va fi stabilită inclusiv prin compararea probelor ADN. Anchetatorii au cerut o autopsiei medico-legală și în cazul pacientului care a murit astăzi, la o zi după transferul din ”Matei Balș”, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Logic, cadrele medicale nu pot face fata la nimic, mai ales in somn....
6
0
Managerii care s-au perindat zeci de ani in spitale, n-au fost in stare sa achizitioneze centrale proprii. Nu au fost in stare sa achizitioneze lucruri elementare, detectoare de fum. Ar trebui ca fiecare spital sa aiba angajati pompieri si pe fiecare palier cel putin doi paznici care in caz de urgenta sa dea alarma. Cadrele medicale nu pot face fata unor asemenea incidente, mai ales ca nu se fac exercitii anti incendii, cutremur etc.
2
2
cele mai mari javre din politica romaneasca sunt USRisti, antiromani, anticrestini si sclavi ai multinationalelor si ai lui Macron. Nu stiu cum de au luat 15 la suta din voturi......
5
1
Pesedeii sa va dea muie tie si lui mucusor ala zdreanta care tine populatia in frig. Sa va luam fatele in pula si pe neveste sa le facem posta. Doi handicapati muisti
4
3
iar mie sa-mi lingeti cacatul dar usoor cu limba voastra a pesedeilor !!!
3
5
O sa dau caldura in spitale de o sa plecati carbonizati...minunat ca m ati votat !
4
6
e frig in tot bucurestiul racordat la elcen asa ca cum ar putea fi la spital,la toate spitalele racordate,credeti ca nicusor e bun la ceva afara de papagal,doar e avocat pus sa rezolve probleme ,nu vorbe
5
5

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436