REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Detalii din dosarul traficanţilor de droguri din Faleză Nord şi de la cursele de maşini!

Detalii din dosarul traficanţilor de droguri din Faleză Nord şi de la cursele de maşini!

Replica API 6 februarie 2022 | 11:21 7832

Denis Vuap, Denis Taner și D. A. A. au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată, deținere fără drept de droguri de risc și de mare risc pentru consum propriu, efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive în formă continuată dar și pentru constituirea unui grup infracțional organizat. Cei doi frați au vândut în mai multe rânduri, mai multor persoane dar și unor investigatori sub acoperire, canabis, iar D. A. A. a vândut și cocaină.

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis condamnarea lui Denis Vuap la 2 ani, 1 lună și 10 zile de închisoare, Denis Taner a primit 2 ani și o lună de închisoare iar D. A. Al. a fost condamnat la 1an și șase luni de închisoare. Toate pedepsele sunt cu suspendare. Sentința a fost dată pe 11 ianuarie 2022 și nu este definitivă.

Cum acționau cei trei

Cei doi frați erau foarte cunoscuți în cartierul Faleză Nord, unde vindeau gramul de canabis cu 50 de lei. Însă, Denis Taner se deplasa în locurile solicitate de clienți, vindea din locurile în care se afla la acel moment (de ex. de la sala de forță) sau, cel mai frecvent, vindea pe străzile din apropierea locuinței ori chiar de la domiciliul său, în timp ce fratele său făcea rost de marfă. D. A. Al., poreclit și Maimuță, vindea droguri la cursele ilegale de autoturisme, drifturi auto atât în Constanța, la intrarea în stațiunea Mamaia, cât și în mun. București, în fața sediului Parlamentului, dar furniza droguri și la petreceri private. Într-una din conversațiile avut cu unul dintre colaboratorii sub acoperire, acesta se referă la droguri ca fiind ”cozonaci„.

Percheziții domiciliare

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul celor trei Polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ 170 de grame de cannabis, 3 cântare de precizie, 2 grindere, 3 telefoane mobile și 3.000 de lei.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste pishati drogatzi, ratoni avortoni
1
0
Ce aveti ma cu frate miu petrecerile private se desfasurau pe str libertatii 9bis la renumitul de-l m-ar castel
2
0
pe la mine la Castel nu mai treci??
2
1
eu eram capul cuibului mafiot... a fost o lovitura puternica pentru lumea interlopa... praduitorii
3
0
cozonaci cu iarba facem anul asta de Pasti ca la Amsterdam prajitura
2
1
sa fie cu suspendare
1
0
Asa se explica pedepsele mici
2
0
Au rupt declaratiile si denis si taner au colaborat amandoi de teroarea sa nu mai ajunga iar la poarta alba denis face denunturi intruna de cand e la domiciliu
4
1
justitie de kkkt
18
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303