REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mar., 8 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6876
15.4° Constanța Marți, 8 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6876
 

Detalii ÎNFIORĂTOARE de la accidentul în care au murit doi polițiști

Detalii ÎNFIORĂTOARE de la accidentul în care au murit doi polițiști

Replica API 9 iunie 2020 | 00:00 2276

Apar informații înfiorătoare despre accidentul de marți seară, în care au murit doi polițiști care se aflau în patrulare, pe raza localității Șutești (DJ221).

În mașină se aflau doi agenți, unul de 21 de ani, iar celălalt de 45 de ani. Agentul e 21 de ani este o tânără. Nu se știe cine a fost la volan, însă la un moment dat șoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a izbit violent de un copac. Totuși, se bănuiește că la volan era bărbatul. Ulterior, autospeciala de poliție a luat foc, iar cei doi polițiști nu au mai avut nici o șansă.

Criminaliștii care au ajuns la fața locului, după ce a fost sesizat accidentul, verifică acum toată zona pentru a stabili cauza teribilului accident.

"Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul", anunță Poliția Română, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au ajuns structurile de represiune precum docherii pe timpul lui Ceao.Cata frunza si iarba,cine mai sta sa-i numere.Are balta peste!
4
2
Un sofer a bagat masina-n pom dupa care masina a luat foc,ca soferul si pasagerul care au murit arsi au fost politisti asta nu conteaza pentru ca pomi prin natura lor nu se feresc de soferi vitezomani sau prosti,asta este tot. Dumnezeu sa-i ierte.
1
1
In Romania fiecare are copacul sau stalpu lui...cea mai ridicata rata a mortalitati pe sosele din EU e la noi...GO WEST!!!
4
1
Ha.ha.ha .....sticleti la gratar ....
3
16
In timpul pandemiei se duceau la prostituate pe centura toti politaii inclusiv jandarmi si politia locala. Am ajuns sa ne dea amenzi perversii de la politia locala dupa ce vin de pe centura. Pustoaice fostele casierite carefour.
5
14
Esti un simplu idiot!
18
4
Condoleante familiilor !
19
1
Asa sunt si gardieni de patruleaza prin constanta un batran prost cu o pizda proasta de 20 si ceva de ani sau alt prost de aceasi varsta de stau cu mainile in buzunar si nu stiu ce fac, sa intre in toti stalpii si copacii de pe carsobil , la mai multi, hai noroc
4
30

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817