REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Detalii neștiute din căsnicia lui Mihai Petre cu Elwira

Detalii neștiute din căsnicia lui Mihai Petre cu Elwira

Ana Maria LIPAN 8 aprilie 2023 | 00:00 435

Mihai și Elwira Petre sunt căsătoriți din 2008 și au împreună două fetițe. Cei doi formează unul dintre cele mai admirate cupluri, iar odată cu participarea la „Asia Express” într-unul din sezoanele trecute, aceștia și-au câștigat simpatia publicului.
 

Detalii nestiute din casnicia lui Mihai Petre cu Elwira

În cadrul unui interviu, Elwira a vorbit despre un moment emoționant de la „Asia Express” și a dezvăluit dacă există gelozie în relația lor. Toți fanii țin minte momentul în care Elwira Petre i-a făcut o declarație de dragoste soțului său în „Asia Express”, fără să își abțină lacrimile.

„Cred că ne declarăm cumva iubire zilnic, prin lucrurile mici. Nu există momente în care zicem: Hai să ne așezăm la masă și să ne spunem poezii! S-a întâmplat așa în Asia pentru că s-a adunat foarte mult dor, dor de fete, dor de casă, dor de familie, de viața obișnuită, de zi cu zi. Cred că fiecare când este în Asia și simte acest dor, simte o mare ușurare în momentul în care pune totul pe hârtie și cumva le exteriorizează puțin”, a spus Elwira pentru Ego.ro, sursa citată de libertatea.ro.

Detalii nestiute din casnicia lui Mihai Petre cu Elwira

Elwira a explicat că gelozia nu a existat în relația lor. Au avut încredere unul în celălalt, iar asta a făcut ca relația lor să meargă mult mai bine.

„Gelozie nu pot să zic că a existat. Ținem foarte tare unul la celălalt și cred că asta ne-a dat un soi de siguranță în relație. Suntem și cinstiți. Știe toată lumea că Mihai nu face sugar coating. El este foarte direct. Cred că asta ne-a ajutat puțin în relație pentru că tot ce ai pe suflet spui.”

„Fetele sunt proiectele mele în momentul de față”

În prezent, Elwira nu mai face parte din niciun proiect de televiziune și a explicat că, în momentul de față, are mult de muncă. Elwira Petre se ocupă de educația fetelor, dar și de școala de dans. Mihai Petre a intrat în echipa „Te cunosc de undeva!”, sezonul de anul acesta, care a început recent.

„Fetele sunt proiectele mele în momentul de față, dar și școala de dans. Mă bazez pe Mihai, îl putem vedea la „Te cunosc de undeva!”. Îmi este dor, însă la cât de mult de muncă avem, este suficient momentan. (n.r. – îi este dor să aibă un proiect cu soțul)”, a mai spus Elwira.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303