REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Dezaxatul care ademenea fete în gazdă își caută iubită! Video

Dezaxatul care ademenea fete în gazdă își caută iubită! Video

Maria ONICA 6 martie 2023 | 00:00 3199

Profesorul de fericire, sau dezaxatul care caută chiriașe, revine în forță! După ce, în urmă cu o săptămână, lua cu asalt rețelele de socializare postând mai multe anunțuri de tipul „Suntem un cuplu și căutăm colegă sau colege de apartament. Nu se plătește chirie“, acum „inteligentul“ Tony Davis, este din nou în căutarea reprezentantelor sexului frumos. A fost părăsit de iubită, așa că are nevoie de prospături.

Dezaxatul care ademenea fete in gazda isi cauta iubita! VideoTony Davis

Profitând de prețurile crescute pe piața imobiliară, mai exact la chirii, un dezaxat posta în urmă cu o săptămână, pe rețelele sociale, un mesaj prin  care oferea cazare unei fete sau unor fete ce sunt disponibile să locuiască cu acesta și cu partenera sa. Deși gestul în sine ar fi putut veni în ajutor multor tinere ce sunt la început de drum, realitatea a fost cu totul alta. După ce Replica de Constanța a făcut publică povestea lui Tony Davis și intențiile sale, bărbatul se pare că a rămas și fără partenera de viață.

Acum își caută iubită

Anunțurile de tipul „Cuplu căutăm colegă/colege“ au dispărut și au făcut loc unor noi anunțuri de tip matrimonial.   „ Profesor de Fericire de 50 de ani caut o femeie divina între 18-58 de ani pentru o relație de dragoste adevărată adică dragoste nesfârșită și necondiționată sau o relație numai de iubire și fericire! Tony Davis - Whatsapp: 07#.... Tot ce vreau este să iubesc și să fiu iubit!“ 

Dezaxatul care ademenea fete in gazda isi cauta iubita! Video

Printre zecile de anunțuri de acest gen, Davis ne informează că este magician, consilier de viață și chiar afacerist. 

Profesor de Fericire de 50 de ani, fără copii, fără vicii si fără obligații caut o femeie divina intre 18-58 de ani pentru o relație de dragoste adevărată adică dragoste nesfârșită și necondiționată! Caut o femeie inteligentă, amabila, sinceră, înțelegătoare, zâmbitoare, cu mintea deschisă și cu simțul umorului! Eu nu beau, nu fumez, nu sunt violent, nu sunt gelos, etc și zilnic zâmbesc, rad și glumesc! Tony Davis Profesor de Sănătate, Afacerist, Scriitor, Consilier de Viață, Magician, etc.“ Se pare că, profesorul de sănătate are chiar și o carte online, numită „Secretele lui Bulexini“, unde explică, fără doar și poate, ce înseamnă o sănătate perfectă.

Mare atenție peste ce oameni dați și în cine vă încredeți! 

Reamintim o parte din povestea lui Tony Davis legată de intenția sa de a ajuta o femeie sau mai multe... un anunț postat de un bărbat, ce se prezintă cu numele „Tony Davis“, a atras atenția multor persoane. Acesta specifică în postare faptul că, el împreună cu partenera sa, oferă cazare unei fete, sau unor fete, percepând doar o parte din suma care îi revine din întreținere. „Cuplu căutăm colegă de apartament amabilă și inteligentă! Nu cerem chirie, doar 1/3 din întreținere!“, sună anunțul cu pricina.  

Dezaxatul care ademenea fete in gazda isi cauta iubita! Video

Contactat de unul dintre reporterii Replica de Constanța, sub pretextul că este interesat de o cazare, bărbatul a comunicat care sunt criteriile de alegere ale viitoarei colege de apartament, subliniind faptul că, inteligența și amabilitatea sunt calitățile forte. „Dacă dumneavoastră veți fi aleasă, atunci împărțim întreținerea în 3.... Căutăm colegă de apartament amabilă și inteligentă, acestea sunt obligatorii, dacă nu sunteți o femeie amabilă și inteligentă atunci nu puteți să locuiți cu noi. Aici trăim doar în pace, iubire și fericire, suntem un cuplu amabil și inteligent, iubitor și așa mai departe,“ a declarat bărbatul în prima parte a conversației. 

Video:

Se pare că, următoarele calități esențiale sunt sinceritatea, înțelegerea, deschiderea la nou. „Ești deschisă la minte? Că eu și iubita mea avem un limbaj mai sexual.“ 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
El e unul si câti ca el nu sunt.. ...
1
3
Mesajul este foarte clar , stai la noi si platesti chiria in natura...ce este asa greu de inteles ? Unele sug p w l a doar pentru un pachet de tigari , pe cand omul ofera cazare , confort , etc....
4
0
Pfff ce față de păcălici are
2
2
Are nasul mare...deci....
4
1
Are bani destui daca plateste si publicitatea la ziarul Replica
8
6
G a o a za defapt... se crede un fel de guru, isi aplica cred ca 2 lab e pe zi cu gandul la posibile colege
9
2
Frate, Marie, dar ai un limbaj, zici ca te-ai nascut p*****a
6
0
Cine e ma si tristul asta...
6
1
Ma bag!
8
1
in gura ''magicianului''!
8
2
Cursuri intensive la Auchan ,de casier , diploma se da odata cu bonul de casa !
4
4
Beldis asculta de abiul tău și muta te cu nebunul asta oricum amandoi sunteți profesori de fericire dar tu încă locuiești cu anem, mai muta te si tu cu chirie,ai 50 de ani și nu te dai plecat de la ma ta
8
2
Un DEZAXAT doar pe sex axat!! PROFESOR DA F€RYCYR€!
9
2
Sa l ia în gazda pe Beldis din Medgidia care locuiește la 50 ani cu mămică...
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510