REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Dezbatere publică privind serviciul de transport în regim de taxi în municipiul Constanța

Dezbatere publică privind serviciul de transport în regim de taxi în municipiul Constanța

Replica API 5 noiembrie 2019 | 01:22 395

Primăria Municipiului Constanța a organizat luni, 4 noiembrie a.c., în sala Remus Opreanu a Consiliului Județean Constanța, dezbaterea publică cu privire la proiectul de hotărâre pentru aprobarea „Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța“.

La întâlnirea dintre autoritatea locală și reprezentații societăților de taxi au fost prezente peste 100 de persoane, atât posesori de licențe de taxi, cât și șoferi care au venit cu solicitări de modificare a Regulamentului și întrebări. În cele cinci ore de dezbatere, cele două părți au discutat principalele modificări solicitate în urma discuțiilor anterioare. „Avem nevoie și de sprijinul vostru pentru a crea un serviciu de taxi civilizat. Vor rămâne în piață cei care respectă legea, regulile de bun simț, care sunt civilizați și care își respectă clienții. Nu vom mai permite derapaje de la legislație“, a declarat viceprimarul municipiului Constanța, Dumitru Babu.

Amintim că Regulamentul privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța s-a aflat în consultare publică în mai multe forme. În perioada următoare vor fi analizate propunerile discutate în cadrul dezbaterii, urmând ca cele mai bune dintre ele să fie luate în considerare.

Proiectul de hotărâre a putut fi consultat pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, rubrica Transparență decizională/Informare și consultare.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
UBER si BOLT, nu vor veni la noi, NICIODATA!Doar daca moare ma-ta, sa o duca la groapa!NUMAI IN CONDITIILE ASTEA!ATAT
1
1
Vrea uber nu borati
4
1
hai cu UBER la Constanta.
7
4
Ai luat ceva spagutza de la Uber sau de la Bolt?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510