REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Dezvăluirea făcută de fiul lui Ștefan Bănică, despre Andreea Marin

Dezvăluirea făcută de fiul lui Ștefan Bănică, despre Andreea Marin

Valentina CAMARA 17 aprilie 2023 | 00:00 1267

De-a lungu timpului, mulți s-au întrebat cum se înțeleg fiul lui Ștefan Bănică cu sora sa vitregă, Violeta, dar și cu Andreea Marin. Tânărul a ajuns deja la vârsta de 21 de ani și, chiar dacă există o diferență de 6 ani față de sora sa, au o relație specială și tânărul artist chiar a menționat că se aseamănă din mai multe puncte de vedere.

Dezvaluirea facuta de fiul lui stefan Banica, despre Andreea Marin

În cadrul unui interviu recent, Radu Ștefan Bănică a vorbit despre relația cu sora sa mai mică, dar și despre Andreea Marin. Tânărul a menționat că se înțelege de minune cu Violeta, fiica fostei prezentatoare TV, și că amândoi au simțul omorului la fel de dezvoltat.

Radu Ștefan Bănică, despre relația cu Violeta și Andreea Marin

Radu Ștefan Bănică își iubește foarte mult sora, având numai cuvinte de laudă și despre Andreea Marin. Tânărul o consideră pe fosta parteneră a tatălui său un om bun, care se descurcă de minune la a fi mamă. Ori de câte ori are ocazia, se întâlnește cu drag cu vedeta.

Reporter: „Cum te înțelegi cu sora ta, Violeta?”
Radu Ștefan Bănică: „Foarte bine ne înțelegem. Are deja 15 ani și e o adolescentă feroce. Amândoi avem un simț al umorului relativ asemănător.”

Reporter: „Cât de des te vezi cu Andreea Marin, mama Violetei?”
Radu Ștefan Bănică: „Când se ivește ocazia.

Nu avem un program stabilit. E o persoană și o mamă foarte bună.”, a dezvăluit fiul lui Ștefan Bănică Jr. pentru catine.ro.

Ce „dependență” are Radu Ștefan Bănică?

Chiar dacă este încă la o vârstă la care majoritatea nu își doresc decât să petreacă și să se bucure de viață, Radu Ștefan Bănică se axează foarte mult pe studiu și pe cariera sa. Este ocupat cu diverse activități tot timpul zilei, însă nu ezită să recunoască că a preluat unul dintre obiceiurile tinerilor din ziua de astăzi pe care nu le recomandă, dar pe care îl pune în practică înainte de a adormi, respectiv consumul de divertisment pe TikTok.

„E o plăcere, dar nu e vinovată (n. red.- să se îmbrace bine), nu mă simt vinovat. O plăcere vinovată poate este TikTokul. Chiar dacă nu sunt pe TikTok, dacă vreau să pierd timpul ăla puțin pe care îl am, de obicei pierd din timpul de somn, pe TikTok. Dar nu stau mult, de obicei când ajung acasă, mă spăl, mă pun în pat, mai stau și eu un pic să mai știu de lume.   E portalul meu de știri. Nu recomand, e ca zahărul, mai puțin.”,   a spus Ștefan Bănică Junior, conform wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303