REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.7° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
22.7° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Dezvăluiri despre starea fostului președinte: „Nu este bine deloc. Nu mai vorbește”

Dezvăluiri despre starea fostului președinte: „Nu este bine deloc. Nu mai vorbește”

Replica API 27 martie 2022 | 18:13 3096

După ce în ultimele zile au apărut mai multe informații despre starea fostului șef al statului, despre care s-a vehiculat, pe surse, în primă fază că ar fi suferit un accident vascular cerebral (AVC), iar apoi că, de fapt, ar fi suferit un atac de panică, de această dată un apropiat al lui Traian Băsescu vine cu detalii noi.

Fostul senator Cătălin Lucian Iliescu lasă să se înțeleagă că starea lui Băsescu ar fi una gravă. „E o stare gravă, nu este bine deloc. Nu mai vorbește, și-a pierdut vocea. La Spitalul Militar inițial a refuzat internarea. În urma unui AVC… asta pare, o semipareză. În general, cei care suferă AVC își pierd vorbirea”, a declarat Lucian Iliescu la postul România TV, citat, duminică, 27 martie, de site-ul postului de știri.

Fostul președinte, actualmente europarlamentar, s-ar afla într-o clinică privată din Bruxelles. Rămâne de văzut dacă familia fostului lider de la Cotroceni va ieși cu precizări publice pe marginea acestui subiect.

Băsescu, după decizia ICCJ: Voi face demersurile legale la CEDO

Informațiile că Traian Băsescu ar fi ajuns în grija medicilor au venit pe fondul hotărârii pronunțate în cursul acestei săptămâni, de către Înalta Curte, care a decis, definitiv, că fostul președinte a colaborat cu Securitatea.

În cursul zilei respective, pe 23 martie, Băsescu a postat un scurt mesaj pe Facebook, din care rezulta că se va adresa Curții europene pentru Drepturile Omului. „Am luat nota de decizia ICCJ pe care nu o voi comenta public, asa cum am procedat de-a lungul intregului proces.

Voi face demersurile legale la CEDO”, a transmis Traian Băsescu, în 23 martie, potrivit național.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu vorbeste, el este obisnuit sa scrie note.
1
1
ajuta!!!!!! aruncat la apa...fara mormant!!
2
0
Lindicul toti de la u s r si p nl. Sa ma kk pe voi de vanzatori de tara. Limbrici, slugi americane, vanduti, ipocriti, demagogi, infecti.
1
0
foarte bine. sa crape. un hot mai putin in tara asta
1
1
dar da interviuri! marsh mah cu mincinosul vostru, asta minte si cand respira!
2
0
Cred ca se preface ! Vrea sa candideze!
0
0
Aoleo era sustinerea mea
0
0
haha un fleac....s-a CIURUIT
1
1
mai era unul care se impuscase cand au venit sa-l salte si acum ne lectii la tv!
1
0
Ai distrus tara asta lumea te vrea mort betiv ordinar.
4
1
Nici nu stii, cat de mic vei deveni! Jigodie ordinara ce esti, tu si cu javrele care au fost in jurul tau, sa va chinuiti pana la ultima suflare, nemernicilor! Ati vandut tara asta si v ati batut joc de tot viitorul ei!
5
1
Daca Basescu a fost ,,turnator", si i se vor retrage drepturile, etc...Iliescu ce a fost?
0
0
paralizat la pat si cu pampers la f. mult timp.Pr e ca se vor chinui si cei din jurul lui cu el.Plus ca nu va mai putea sa judece.Banii nu te mai ajuta cu nimic,a meritat?
0
1
Am mana buna
0
1
Se va chinui asa pana va plati tot, pana la ultimul pacat. Totul se plateste aici. Cu gura a pacatuit, i s-a luat vorbirea pt inceput. Daca nu mai apuca el, le vor plati copiii lui.
2
1
Astea sunt urmarile consumului exagerat de alcool si tutun, n3merncia sa trebuie sa sufere mult pentru toate relele pe care le-a facut altora.
0
0
cum?, ce vreti sa spuneti?, ca numai toarna?!
3
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768