REPLICA ONLINE CONSTANTA

21° Constanța Vin., 6 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6844
21° Constanța Vineri, 6 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6844
 

Dezvăluiri incendiare despre Mafia Coldistă. Dorin Cocoș spune cine l-a arestat pe Mircea Băsescu

Dezvăluiri incendiare despre Mafia Coldistă. Dorin Cocoș spune cine l-a arestat pe Mircea Băsescu

Mirela PASCAL 18 iunie 2024 | 12:34 2638

Condamnarea lui Mircea Băsescu a fost cea mai mare trădare pe care Florian Coldea a făcut-o la adresa fostului președinte Traian Băsescu. Este declarația explozivă pe care a făcut-o Dorin Cocoș, la emisiunea Culisele Statului Paralel. Potrivit acestuia, generalul negru conducea tot, iar ordinul ca Mircea Băsescu să fie băgat în închisoare ar fi fost dat fără ca președintele să fie anunțat.

Dezvaluiri incendiare despre Mafia Coldista. Dorin Cocos spune cine l-a arestat pe Mircea Basescu

”Părerea mea e ca cea mai mare mizerie a fost să-i aresteze pe nea Mircea, pe fratele lui domn Băsescu, cea mai mare mizerie. În primul rând, că trebuia să-l cheme: băi, ce-ai făcut mă, de ce te-ai băgat cu țiganii? În al doilea rând, trebuia să-l informeze pe președinte. Nea Mircea nu era verișor de a-7-a spiță, era fratele președintelui. Sunt 99,9% sigur că ei au știut tot și au făcut tot! Nu Maior, el nu are nicio vină. Deci, de fapt, Coldea conducea tot. Total, total”, a spus Cocoș.

Înregistrările compromițătoare au fost făcute în 2014. Atunci, Mircea Băsescu a fost arestat într-un dosar de trafic de influență. Este acuzat că a primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistrați, pentru soluționarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu. Fostul președinte al României, Traian Băsescu, susținea că nu a mers niciodată să-și viziteze fratele la penitenciar, în perioada în care acesta a stat închis. Scandalul amplu a izbucnit în 2014 odată cu condamnarea lui Mircea Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca era fratele lui Basescu legea nu este pt toti la fel, s a furat atunci pe rupte au cumparat 200 ha la Nana de unde erau banii?
4
0
spuneti adevarul, nu doar ce va convine, in primul rand nea Mircea s-a incuscrit cu ț!ganii aia pentru ca a fost pus de Traian Basescu să facă asta, el ca presedinte nu putea face asta, nu dădea bine, ț!ganii i-au dat bani, de asta erau ț!ganii necesari, nu s-a bagat nea Mircea asa din senin in cârd cu ț!ganii asa cum lasă a se crede nenea Cocoș
5
0
Furăciunile i au băgat la pușcărie nu coldea!!!
6
0
Toata lumea stie ca nea Mircea este un baiat bun, un om cumsecade. E greu sa fii fratele unui Presedinte.
3
2
De ce nu îl execută nimeni pe acest gangster Florian Coldea?.
10
1
Toti o apa si-un pamant. Jigodii hoti si ordinari in fruntea tarii. Toti,toti,toti. Basescu si-a asigurat familia pentru inca 200 de ani de acum inainte .
15
2
Un hoț toarnă alți hoți
12
2
dezvăluiri incendiare vechi si publice de 10 ani
14
3

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279