REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Dezvăluiri picante despre practicile lui Bivolaru. O tânără germană dezvăluie prin ce a trecut

Dezvăluiri picante despre practicile lui Bivolaru. O tânără germană dezvăluie prin ce a trecut

A.F. 29 noiembrie 2023 | 20:24 3092

Gregorian Bivolaru, liderul MISA (Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut / ATMAN), a fost arestat marți în regiunea Parisului. Se suspectează că a făcut mai multe victime în întreaga lume. O tânără germană a fost de acord să dezvăluie prin ce a trecut, totul sub protecția anonimatului, pentru publicația Franceinfo.

Dezvaluiri picante despre practicile lui Bivolaru. O tanara germana dezvaluie prin ce a trecutGregorian Bivolaru

„Creșterea plăcerilor sexuale” și „realizarea unei treziri spirituale prin erotism”: asta era propunerea Federației Tantrice Atman. Dar în spatele acestui slogan se află o „sectă multinațională” de origine românească, ale cărei activități se extind din India până în Anglia și Elveția, arată sursa citată. Liderul său spiritual, Gregorian Bivolaru, a fost arestat de poliție marți, 28 noiembrie, în regiunea Parisului, împreună cu alți aproximativ 40 de membri ai Atman.

Experiența unei tinere

În India, o victimă a fost de acord să dezvăluie pentru franceinfo prin ce a trecut. O tânără germană a intrat în federația Atman prin ramura indiană, cu sediul în Rishikesh, la poalele munților Himalaya. Avea doar 21 de ani la acea vreme și mărturisește, potrivit sursei citate, că era „sensibilă la discursurile spirituale” și „sexuale fățișe” ale acestei mișcări tantra. „S-a implicat din ce în ce mai mult și a fost făcută să înțeleagă că înălțarea ei spirituală trebuia să treacă printr-o inițiere sexuală cu gurul mișcării, Gregorian Bivolaru”, scrie Franceinfo.

Acum doi ani, ea a fost trimisă la Paris pentru o „întâlnire cu Bivolaru”. „Românii au răpit-o apoi într-o casă din suburbiile Parisului timp de două săptămâni”, se spune în articol. Ce spune tânăra: „Camerele nu aveau lumină naturală, așa că ești complet dezorientat. Eram speriată și mă simțeam prinsă în capcană, dar încercam să mă liniștesc cu celelalte fete care mă așteptau.”

Mărturia fetei: „Am simțit că nu este normal”

Fata susține că a făcut sex cu Gregorian Bivolaru de trei ori. Ea a încercat să scape din apartamentul din Paris. Tânăra a mărturisit că a asistat la o scenă tulburătoare: "A adus în camera lui o adolescentă de 16 ani din Ungaria. Venise cu mama ei, care locuia în școală de zeci de ani. Nu a existat penetrare, ci sex oral. Și l-am auzit pe Greg țipând la ea pentru că nu voia să o facă suficient de mult. Și atunci am simțit că nu este normal."

Poliția a eliberat 26 de tinere din locuințele pariziene ale lui Bivoaru, atunci când a fost arestat. Franceinfo a contactat MISA, dar purtătorul său de cuvânt nu a dorit să răspundă la întrebări, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Guru Bivolaru’ a prostit-o și pe Monica Macovei desigur tot o parasuta complexata!
0
1
Camaradul care a initiato pe MONICA MACOVEI
1
1
un p i z d a r mai mare ca Il Cavaliere. pentru s e x , f r a i e r u l din Milano platea femeile, asta le lua banii.
5
1
Un hot de averi de la partea feminina. Merita scaunul electric fara doar si poate, dar...unde ?...in Romania curentul electric este foarte scump si uite asa scapa din nou cu viata. Poate ghilotina sau spanzuratoarea ar merge mai bine pentru chiorul asta.
7
2
apoi condamnat la apel ptr sex cu o minora la 6 ani, fugit in suedia care i-a dat azil in 2004 ptr cativa ani, prins in franta si adus in tara unde a facut 1 an si 2 luni si eliberat conditionat, a scapat de acuzatia de trafic de persoane cu prescriptia, acuzat in finlanda in lipsa de abuzuri sexuale grave dar unde nu a mai apucat sa fie judecat ... este cel mai mare iinfractor sexual din istoria tarii care intr-o tara normala ar fi trebuit sa faca zeci de ani de inchisoare nu e cazul la noi unde autoritatile, legislatia si justitia protejeaza si incurajeaza de 33 de ani infractiunile sexuale, proxenetismul si traficul de persoane
13
0
Eu sunt Guru de fapt. Greg să ne bea pishatul!
2
2
Condamna Frantza mai proxenetule pervers pentru ca te persecuta politic si ideologic,asha cum ai facut si cu Romania cand ai fugit in Suedia si ai cerut azil politic acolo.
9
0
Un borat j***s care prostea parașute complexate
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510