REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Diagnostic crunt pentru Cristi Tabără: Boala incurabilă de care suferă celebrul om de televiziune

Diagnostic crunt pentru Cristi Tabără: Boala incurabilă de care suferă celebrul om de televiziune

a 20 februarie 2024 | 00:00 1063

Cristi Tabără a fost unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România la începutul anilor 2000. Cu un nume care era pe buzele tuturor, el a fost prezent în viața publică și a avut un impact semnificativ în domeniul jurnalismului.

Diagnostic crunt pentru Cristi Tabara: Boala incurabila de care sufera celebrul om de televiziuneCristi Tabără

Cu toate acestea, destinul său a fost marcat de un scandal și de o boală gravă, care l-au determinat să se retragă temporar din lumina reflectoarelor televiziunii. Această perioadă dificilă a reprezentat o provocare pentru el și pentru cariera sa în jurnalism, conform cancan.ro.

Cu mulți ani în urmă, Cristi Tabără a captat atenția telespectatorilor cu un stil distinctiv pe micile ecrane. De-a lungul timpului, el a fost recunoscut ca unul dintre cei mai talentați reporteri ai PRO TV, demonstrându-și abilitățile în domeniul jurnalismului. Mai mult, el a fost singurul care a reușit să o înlocuiască pe Andreea Esca la pupitrul știrilor, ceea ce a subliniat calitățile sale profesionale și capacitatea de a atrage atenția publicului.

Cu toate acestea, destinul său a cunoscut o întorsătură neașteptată odată cu implicarea într-un scandal și diagnosticul unei boli grave. Aceste evenimente l-au determinat pe Cristi Tabără să se retragă temporar din lumina reflectoarelor, pentru a face față provocărilor personale și pentru a-și acorda timp pentru recuperare și reflecție.

Cristi Tabără a fost implicat într-un scandal care a avut ca obiect fiica sa vitregă. Fostă sa iubită l-a acuzat de comportament inadecvat față de aceasta. Cu toate că a fost declarat nevinovat și a scăpat de aceste acuzații, viața jurnalistului a fost afectată de o altă problemă majoră.

Diagnostic crunt pentru Cristi Tabără

A fost diagnosticat cu Sindromul Cushing, o afecțiune incurabilă care a influențat nu doar greutatea sa, ci întreaga sa existență. Din cauza acestei afecțiuni, Cristi Tabără a fost nevoit să se retragă din lumina televiziunii.

Sindromul Cushing este caracterizat prin producția excesivă și în cantități mari a hormonului de stres. Printre simptomele principale ale acestei afecțiuni se numără obezitatea, acneea, infertilitatea, osteoporoza, hiperglicemia, anxietatea și depresia.

Această afecțiune a avut un impact semnificativ asupra relației sale de cuplu, contribuind la divorțul de fosta sa soție, Daiana Ghender. Aceasta a sugerat că nu se mai potrivea nici pe plan sexual cu jurnalistul. Cu toate obstacolele puse de boală, fostul reporter nu a renunțat niciodată la pasiunea sa. Recent, s-a mutat împreună cu actuala sa soție în Republica Moldova, la Chișinău, unde prezintă de 10 ani emisiunea „Exclusiv de România”. În plus, deține și poziția de Director al Departamentului.

„Despre mine… nu am să vă spun foarte multe. Poate doar faptul că nu sunt un personaj ușor de suportat, sunt veșnic prins cu câte ceva, uneori tipicar și perfecționist, om al regulilor (deși plin de greșeli, că mai toată lumea), cu tendințe de lider militarist. Mă descriu bine cuvintele Sfântului Apostol Pavel: «Nu fac binele pe care îl vreau, ci răul pe care nu îl vreau». Și, în completare, cuvintele sutașului Corneliu către Mântuitor: «Cred, Doamne, ajută necredinței mele!»”, a spus jurnalistul despre el, pe site-ul oficial al TVR, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Individul are clar iesiri maniaco-depresive, insa acuzatia foarte grava ca a agresat sexual un copil nu-l impiedica sa ocupe o functie importanta in cadrul televiziunii de stat! Postarile si articolele lui sunt contra cost!
5
6

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677