REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Diana Dumitrescu a slăbit 12 kg în două luni! A renunțat la obiceiul de a mânca seara și face sport

Diana Dumitrescu a slăbit 12 kg în două luni! A renunțat la obiceiul de a mânca seara și face sport

Replica API 19 noiembrie 2019 | 18:08 778

click pe foto

Diana Dumitrescu

Foto: Sorin Cioponea

Diana Dumitrescu a devenit mamă, pentru prima oară, în septembrie, când l-a adus pe lume pe Carol Anton. Kilogramele în plus nu mai sunt o problemă pentru ea, vedeta reușind, cu doar două trucuri, să dea jos surplusul de greutate acumulat în timpul sarcinii.

Zilele trecute, Diana Dumitrescu a fost prezentă la show-ul de modă al lui Cătălin Botezatu, susținându-l din public: “Am mai defilat ocazional, tot așa, pentru prieteni, pentru Clara Rotescu, pentru Cătălin Botezatu, doar pentru prieteni și o fac cu drag, cu plăcere, dar cred că toate au o limită și vârsta mea (n.r. – 36 ani) zice: “Hai, Diana, mai oprește-te, ajunge!” “, ne-a spus ea.

Adepta ținutelor sexy, în general, vedeta a optat pentru o salopetă, de data aceasta, sub care și-a mascat silueta: “Nu mi-am recăpătat formele, mai am, doar de-asta sunt îmbrăcată atât de larg. Am luat 17 kg în timpul sarcinii și mai am de dat vreo 5, ca să ajung la kilogramele pe care le aveam înainte să rămân însărcinată. Vreau să slăbesc mai mult, întrucât sarcina m-a prins puțin mai plinuță decât eram în mod obișnuit. Practic, mai am de dat vreo 8 kilograme jos”, a declarat Diana Dumitrescu.

Actrița nu este adepta dietelor, așa că preferă să nu își impună restricții alimentare, ci să ardă caloriile la sală. “Mănânc normal, nu pot să zic că mănânc exclusiv sănătos și, vai, numai salate și grătar. Nu! Mănânc și ciorbe, și sarmale, dar evit să mai mănânc seara foarte târziu. M-am reapucat de sală, nu intensiv, o iau încet”, a adăugat ea.

Diana Dumitrescu se împarte între atribuțiile de mamă și cele profesionale, chiar dacă, teoretic, se află în concediu de maternitate. “O să reiau spectacolele la Teatrul Excelsior, pe 28 noiembrie am prima reprezentație. Și o să mai lucrez în mediul online, am câteva contracte pe care le-am acceptat. Deocamdată nu mai vreau televiziune, să vedem”, a precizat ea.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai de asta fac ele copii sa slabeasca dupa asta e visul lor .asa si ? a slabit acum ce stire o sa ne mai dati cu toate prostele .asteptam stirea cu divortul nu vom putea dormi fara
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510