REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Diana Iovanovici Șoșoacă: „Elon Musk s-a făcut șoșocar”

Diana Iovanovici Șoșoacă: „Elon Musk s-a făcut șoșocar”

Mariana MURAT 25 octombrie 2023 | 12:11 928

Diana Iovanovici Șoșoacă, senator și afiliată partidului S.O.S, a făcut afirmații pe un site de socializare, în care susține faptul că Elon Musk a devenit „șoșocar”. 

Diana Iovanovici sosoaca: „Elon Musk s-a facut sosocar”Diana Iovanovici Șoșoacă

Senatoare mai susține faptul că Elon Musk, fondatorul Tesla, își dorește restabilirea păcii dintre Ucraina și Rusia, dar și faptul că a fost atacată mult prea dur pentru opinia pe care aceasta o are.

Elon Musk s-a făcut șoșocar: vrea pace în Ucraina și relații normale cu Rusia! Într-o dezbatere în direct pe rețeaua de socializare „X”, Elon Musk a spus clar că ”Trebuie să aducem pacea în Ucraina și cred că trebuie să restabilim relațiile normale cu Rusia”. Uite că a devenit și Elon Musk șoșocar!
Eu spun acest lucru de când a început războiul în Ucraina și am fost atacată dur pentru opinia mea. Acum și Elon Musk e putinist? O să îl pună Ucraina și pe el pe lista morții și o să îl sancționeze? O să îl cenzureze facebook și mass media și pe Elon Musk
?”, adeclarat senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă.

Reamintim faptul că Șoșoacă este primul politician român care vorbește cu presa rusă. De altfel, senatoarea este cunoscută pentru apropierea ei de Moscova, în condițiile în care participă la numeroase evenimente organizate de Ambasada Rusiei la București. Diana Iovanovici Șoșoacă a fost și cea care s-a opus vizitei președintelui Zelenski în parlamentul României : „Președintele unei Ucraine care și-a bătut joc de România, care distruge minoritatea românească din această țară și care vrea să ne împingă în război nu are ce căuta pe teritoriul românesc.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TAIATI PENSIILE SPECIALE nesimtitilor de paraziti care traiesc pe spatele nostru. Anual ne cresc taxele si impozitele ca sa le acoprim acestor trantori foloasele banesti necuvenite de care beneficiaza. Nu va este deloc rusine sau jena fata de cetatenii acestei tari care muncesc cinstitit, traiesc din salarii sau pensii mizere si va alimenteaza voua pensiile speciale ? Pana cand o sa ne manipulati si o sa ne jefuiti in halul acesta ?
2
0
Asta până când o să zică ceva care nu o să îți convină. Așa se întâmplă, răbdare să avem!
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016