REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.3° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă

Virgil STOIAN 18 martie 2023 | 00:00 1099

Diana Șoșoacă a explicat de ce nu slăbește: „Nu aș mai intimida jandarmii la proteste“. Tanti Șoșoacă... promitem noi că vorbim cu jandarmii să se lase intimidați... chiar dacă dați jos niște kilograme.

Diana sosoaca

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi postacule cu sistem lung ( care are si o denumire stiintifica )mi-a zis un prieten ca postarile astea astea ale tale sunt deja penale...nu era de la loja masonica( vezi ca au muzeu la Oradea parca)...e despre diferanta penala intre opinie si infractiune...E ok cu libertatea de exprimare ( ca cam atat mai avem) da pana la atac la persoana, familie ,e***e,religie,etc e drum lung
0
2
Prosteala si sloganurile nu ajuta...( nici coruptia ucide,nici penalii in functii nici cei 300 de parlamentari...) asa cum nu be ajutam noi ca oameni ...vrei sa faci ceva bine ,sa schimbi ceva,faci nu pierzi timpul cu prosteala pe net...( pt postacul sef ,priceput în toate)
0
2
Nu o mai bagati in seama si va dispare ca o sosoaca, asa cum a aparut.
5
0
Atat AUR, dar si SOS SE OPUN initiativei FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE. Din start ei a eticheta de CORUPTIE, de "fosile politice corupte". Automat au un mare NU pe frunte. Nu voi pune stampila niciodata pe asemenea spurcaciuni. Cand tu refuzi cu atata nonsalanta FARA PENALI, inseamna ca partidul tau este unul penal, e plin de indivizi cu trecut penal, pute a hoit penal. De ce nu ai vrea asa ceva? De ce? Un mare NU si nimic mai mult. Ura si la gara! Un partid nou parat, fix asa ar fi trebuit sa inceapa discursul: Fara penali in functi publice, apoi ascultam ce are de spus mai departe. Despre ce mortii ma-tii schimbare imi poti tu vorbi mie, cetateanului roman, daca "partidul tau NOU" nu vine cu SCHIMBAREA. Pai pentru ce mortii ma-tii ti-ai facut partid? Sa-i "APROBI" pe aia vechi? Ai venit sa-i aduni pe aia vechi din celelalte partide, cum face AUR mai exact? Pai ce e TRASEISMUL ASTA POITIC? SE MAI POATE NUMI ASTA "PARTID NOU"?Mars! FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE! Asa incepe schimbarea
43
1
Fie ca RAMANE IN NATO, FIE CA IESIM DIN NATO, asta trebuie s-o decida doar romanii, adica aia cu studii medii si superioare, adica ELITA ROMANIEI, ci nu aia multi si pr0sti, ci nu aia care isi voteaza doar partidul favorit, ci nu penalii. Daca eu as intra in politica acum si as vrea sa schimb ceva, primul lucru pe care trebuie sa-l fac este sa interzic ca indivizii cu trecut penal in funciti publice. De aici incepe totul. Aici e problema Romaniei. Trebuie sa facem o prioritate din FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE. Apoi reducem numarul de parlamentari si asa mai departe. Urmatoarea etapa e sa ridicam invatamantul romanesc la nivelul inalt al britanicilor si americanilor care ocupa primele 2 locuri ale invatamantului global, iar mai apoi vreau ca romanii sa dobandeasca DREPTUL LA VOT DOAR DUPA OBTINEREA DIPLOMEI DE BACALAUREAT, deci minim 12 clase + obligatoriu DIPLOMA DE BAC, iar examentul sa fie tinut cu "militaria data jos din pod", adica ZERO FRAUDA. Apoi ALEGERILE VOR FI CORECTE!!!
44
0
Esti prostalau rau,las-o balta. Vezi-ti de viata ta, ca e scurta! Ramai pr0st si vesel. Tocmai asta e si ideea, ca atat AUR si SOS sunt partide FONDATE de catre fosti si actuali securisti, fie ei "ceausisti", "iliescieni" sau actuali "securisti". Chiar nu intelegeti ca exista doar PRO-NATO sau ANTI-NATO pe lumea asta? Ori esti cu noi, ori esti impotriva noastra. Si din pacate,securistii au o viziune diferita fata de INTERESELE ROMANIEI, o parte vor in NATO, o parte vor ca Romania sa devina sluga loiala Rusiei, adica AUR+SOS+ alt partid "mare" (posibil PSD) sa faca alianta dupa alegerile din 2024 si sa ne scoata din NATO, sa devenim o tara "neutra si suverana", adica sa urmam modelul BELARUS, sa acceptam ca armata rusa sa intre pe teritoriul Romaniei si sa atace Ucraina, sa intre in Serbia si mai departe, oricand doreste, adica sa devenim "prieteni ai Moscovei". Intelegi? Unii securisti considera asta "INTERES AL ROMANIEI", de-aia si-au facut partidele AUR-SOS. Vor sa ne scoata din NATO
43
1
Sosoaca deranjeaza. Oricine este impotriva curentului impus de sistemul securistoido-mafiot care supune Romania la chinurile saraciei si umilintei,trebuie manjit cu noroi. Sosoaca nu e cea mai desteapta,cea mai breaza. Deloc. Insa nici nu e ticaloasa ca cei pe care ii critica. Nu e nici tembela ca cei care tin partea tortionarilor,securistilor,impostorilor.
3
13
Ne si imaginam ce sifonie ar iesi. *quack quack quack quacking throat*
1
1
Si noi! Dar doar in gat, ca sa taca!!!
0
1
Pfff.... Cât e de frumoasă, aș vfute-o! Plm.
2
0
Va recomand sa cautati pe youtube: "Kanal D Promoveaza Masoneria La TV". Apoi dati la minutul 0:20 si mai apoi dati la minutul 3:20. IMI VETI MULTUMI MAI TARZIU! Aceasta spurcaciune a pustiului, aceasta Sosoaca este fiica satanistei pagane din imagine. Aceste "vrajitoare mioritice" care se ocupa cu blesteme, farmece si "ghicit in globuri de cristal sau "dat in carti" ca oricare alta t.i.g.a.n.c.a de duzina, sunt niste impostoare, niste escroace care isi bat joc de oamenii naivi si saraci. Mai ales, ce le transforma pe individele din familia Sosoaca in niste bestii fara suflet si fara DUMNEZEU, este faptul ca FURA DE LA SARACI, ii pacaleste pe aia cu suflete curate si ignorante, ii ispiteste in "sfera paranormalului", al misticii al paganismului masoneriei. Aceste nenorocite au fost "amante ale securistilor", aceste "duamne de duzina" si repet "duamne", au fost carpe in patul mai multor "fete politice" de-a lungul vremii pana au ajuns acum in "MAINSTREAM" sa urle ca vuvuzelele Moscovei
46
3
Era de ajuns ca jandarmii sa-i vada doar fata scrofitei si apoi sa se sperie de moarte. In primul rand, Sosoaca provine dintr-o familie de evrei care practica vrajitoria. Mama sa, Tatiana-Alice Florescu-Bleotu, se autointituleaza "spiritista" si a declarat de mai multe ori ca "ea simte energii" (in GA0Z). De asemenea, ea este si ginecolog. (in GA0Z). Citez: "Mama lui Sosoaca este in masonerie. Cum si-a introdus fiica in politica prin intermediul rezervistilor din serviciile secrete si armata" "Alice Florescu-Bleotu, mama senatoarei d***a Sosoaca, este membra a masoneriei. Ea face parte din Marea Loja Nationala a Romaniei 1880, in conditiile in care Biserica Ortodoxa considera ca "francmasoneria lupta impotriva legii naturale, voite de Dumnezeu, conform careia omenirea e compusa din natiuni". Alice Florescu-Bleotu a aparut imbracata cu un costum specific organizatiilor masonice in cadrul unui reportaj difuzat de Kanal D despre o reunire a Marii Loji Nationale a Romaniei 1880.
43
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365