REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă

A.F. 30 iunie 2023 | 00:00 799

Diana sosoaca

„Dacă nu mă lăsați să vorbesc, voi țipa, dacă nu mă lăsați să țip, voi fluiera, dacă nu mă veți lăsa să fluier, voi suna clopotul. Iar dacă ne veți distruge cu clopotul, vă voi da foc, pentru că satanele nu merită decât focul iadului.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si mai este si platita ….Pai parlamentu si guvernu sunt institutii de drept ale statului roman sau o menajerie si o clownerie ieftina ??!!
3
2
Daca era intr o tara educata si civilizata in secunda doi cind batea toaca mai si fluiera lea mai rupt si niste hirtii era dusa la evaluare psiho.
3
2
Excepțională ideea cu 7% pragul la alegeri inițiată de PNL. Mai trebuie introdus în Lege, interzicerea coalițiilor pentru participarea la alegeri. Fiecare partid să candideze pe cont propriu. Partidele intrate în Parlament pot face coaliții ,cum e cea actuală, Coaliția lui Dracula. În plus să se interzică finanțarea de la bugetul de stat pentru campania elecorală a partidelor. PNL-iștilor acum să vă văd cât sânge în instalația aveți cu aceste amendamente la Legea inițiată de voi !! Dacă UDMR intră într-o coaliție nu scăpați de ei și Șoșoaca in Parlament.
7
2
In popor se mai spune ca gura bate curul. Pacat ca femeia este galagioasa, ca se coboara prin atitudine la un nivel mult sub pregatirea ei. Unele functii impun un anume comportament,niste reguli. Cand omul o ia pe aratura,fie el cu multa carte,mesajele transmise de el se devalorizeaza.
6
3
SOSoaca pare genul de rusofila putinista satanista si lacoma care dupa ce defecheaza in WC-ul din fundul curtii cu traditionalul Z facut din scanduri pe usa, foloseste CACATtUL si PUFOAICA pentru a-si produce singura traditionala VODKA MADE IN MACEDONIA. O putinista cu 80% sange m******n, si 19% ADN lipovean, poarta IE romaneasca si ne face de ras poporul roman si tara romaneasca. Sluga asta a Moscovei poarta numele IOVANOVICI, pisa-ne-am pe piatra ei de cavou. E greu de crezut ca isi permite OPIUM sau alte"droage"consumate de AURisti in spatele usilor inchise. Cel mai probabil TEORIA cu vodka facuta din cacatt si pufoaica(eventual si electrozi)ar fi singura explicatie pertinenta a comportamentului"deplasat"pe care il are aceasta canalizare cu picioare. Imaginati-va o vidanja d-aia daca nu ar avea roti si ar avea picioare. Ei bine, "FELIKITARI!" sunteti pe aproape cu imaginatia!"Pana la capat! (cu rusii, huh?)"Ati observat ce privire BOLNAVA ARE! La fel si George Simion priveste IN GOL
18
3
e tare,in burta si spinare, spune ea ce zice dar le potriveste ,lasato sa si faca numarul ca mai inveseleste admosfera !
3
7
SOW,tu esti un Prostanac.d***a are dreptate,eu nu sunt fanul ei.Dar tot ce spune,va spune dreptate.Dar e greu de noi romani sa o intelegem.
5
6
duamnei shoshoak nu-i vine nicio camasa de forta. Incercati cu harponul.
9
3
PUTINă cu kkat
8
3
Nu inteleg de ce nu cheama salvarea, s-o ia in camasa fara maneci, cand incepe sa zbiere.
8
4

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436