REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Diana Șoșoacă a ajuns la Spitalul Floreasca, după incidentele cu jandarmii

Diana Șoșoacă a ajuns la Spitalul Floreasca, după incidentele cu jandarmii

A.F. 13 iunie 2024 | 00:00 3519

Senatoarea Diana Șoșoacă a stat câteva ore la Spitalul de Urgență Floreasca la UPU, iar diagnosticul ei include, conform medicilor, mai multe componente: traumatism cranio-cerebral, traumatism vertebral toracal direct, contuzii umăr drept, contuzii glezne, contuzii membre inferioare și membre superioare.

Diana sosoaca a ajuns la Spitalul Floreasca, dupa incidentele cu jandarmii

Diana Șoșoacă va merge mâine la IML pentru a prezenta aceste concluzii ale medicilor. Acest diagnostic a venit ca urmare a loviturilor primite de președintele SOS România, viitor europarlamentar, în cursul zilei, în încăierarea cu jandarmii care păzeau un loc de depozitare al voturilor despre care senatoarea a spus că sunt voturi furate și a cerut verificarea lor.

De altfel, Diana Șoșoacă a trimis astăzi o sesizare către OSCE, Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, Comisia de la Veneţia, Comisia Europeană, Parlamentul European, Ombudsman European, Parchetul European în care acuză „un abuz inimaginabil al Jandarmeriei Române pentru a ascunde voturile furate” și solicită reluarea alegerilor, scrie stiripesurse.ro.

Textul sesizării

„Astăzi, 12.06.2024, în jurul orei 13.00, am descoperit pe Strada Liviu Rebreanu nr. 29 din Bucureşti, Sector 3, o clădire fără însemne, unde persoane nelegitimate şi fără însemne descărcau saci cu voturi. În calitate de senator al României şi de candidat la alegerile europarlamentare, am solicitat procesele verbale de predare-primire a acelor voturi, precum şi acces în incinta respectivă care nu respecta normele legale de depozitare a voturilor pentru a verifica provenienţa voturilor şi legalitatea întregii proceduri.

Jandarmeria nu doar că nu a verificat legalitatea transportului de voturi şi cine sunt persoanele care mutau sacii cu voturi, dar a acţionat cu violenţă împotriva mea, deşi sunt reprezentant al autorităţii de stat şi, în plus, candidat la alegerile europarlamentare.

Astfel, mai mulţi jandarmi m-au înconjurat şi m-au lovit din toate părţile, lăsându-mi urme de lovituri pe corp, eu pierzându-mi cunoştinţa în urma unei lovituri la cap şi având nevoie de intervenţia unei Ambulanţe şi, ulterior, de o vizită la spital.

Complicitatea autorităţilor statului e aşa de mare încât nimeni nu a avut curajul să intervină pentru a potoli violenţa jandarmilor sau a verifica ce se întâmplă cu voturile din saci, deşi am apelat şi numărul de urgenţă 112, Direcţia Naţională Anticorupţie, Autoritatea Electorală Permanentă, Biroul Electoral Central precum şi Serviciul de Protecţie şi Pază pentru a-mi asigura protecţia ca demnitar pentru că jandarmii au declarat că ei nu îmi recunosc această calitate şi nu îi interesează.

Acest atac al Jandarmeriei împotriva unui senator al României şi candidat la alegerile europarlamentare este menit să ascundă frauda imensă de la alegeri şi să descurajeze toate protestele împotriva fraudării alegerilor. De menţionat că nivelul nemaivăzut al fraudelor de la alegerile din 9 iunie a fost sesizat şi de alte partide din Opoziţie, dar toate contestaţiile au fost respinse, indiferent de la ce partid erau. Dar folosirea violenţei împotriva unui senator şi candidat la alegerile europarlamentare arată frica autorităţilor şi dorinţa lor de a ascunde frauda din aceste alegeri cu orice preţ. Ca dovadă, nici până acum autorităţile nu au fost în stare să finalizeze numărătoarea voturilor.

Vă solicit, de aceea, trimiterea unei delegaţii internaţionale pentru a verifica frauda imensă din aceste alegeri, comparabilă cu cea din 1946 când comuniştii au preluat puterea în România prin furtul masiv al voturilor, precum şi să determinaţi autorităţile din România să reia tot procesul de votare pentru că alegerile din 9 iunie au fost furate.

Voi solicita la rândul meu autorităţilor române recunoaşterea fraudei din aceste alegeri şi refacerea lor sub supraveghere internaţională”, a spus Diana Șoșoacă în sesizarea trimisă instituțiilor europene.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba p***a laba trista o faci pe ma-ta ii schimbi sexul ei si o faci labar.Ba cacatul mi sefalfaie de tine si de ce spui tu.Nu sunt din niciun partid .Te f**i in c*r singur .In afara sa urmariti comentariile depsre partide si sa comentati ca nu va conn parerile altora ce c***t faci dacat sa urmaresti si sa pupi in c*r partidul tau darag .Sigur esti un m***t p***t de la PNL-PSDla care nu sunteti voi sau securitate alceva ce faci p**a moarta? f**a-te in c*r singur! im spun parerile si ma pis pe tine ca nu iti convin. Sa iti faca ma-ta o laba.syktir labare! Labare de asta a ajuns tara asta in halul asta din cauza unora ca tine de 34 ani la butoane.
3
3
Așa cum am mai comentat și la alte articole ești un cre..n și un la.ă tristă!
2
0
Da ma, maine daca va fi razboi un razboi mergeti voi toti cu jandarmii si securitaea.cred ca sunt primii care fug din tara daca ar fi maine razboi.mai ales partidele si sugatorii de p**i ai lor.Bine ca se duce o p*****a,sa aibe ciulacu catu sa ii spuna du-te la ambasada rusiei cand PSD-PNL a vandut tot ei sunt staul paralel demonstrat facut public de generali . Mars latarilor.
4
3
eu cred ca ocupa doua paturi , balena ucigasa. Stai sa vezi cand o sa fie la Bruxelles , ce circ o sa faca acolo de fata cu toata lumea ! O sa ne fie rusine ca suntem romani !!
5
1
S-aveti parte de tratamentul asta. Sa fiti voi batuti,copii etc de jandarmi ca in 2010.Dati-le apa la moara incurajati-ii! Abia asteaptau sa aiba saci de box .Vedeti alte cazuri.Infractorii platiti din bani publici.O sa ii vedeti pe astia cu drogati,impuscati in cap cu arme din dotare cu alte batai la tv.Incurajati-ii ma pe infractorii care trebuie sa va pazeasca.Este un om,nu caine.Nebuni angajati in functii publice.Daca cretinii astia bat un senator..Ba parlamentar UE! Jandarmeria s-a facut de c***t.Nu actionezi ca in epoca de piatra.A descoperit tirui cu voturi furate prostilor! Aia pazeau hotii.Ce cautau tirurile cu voturi acolo? Au actionat ca aia la alba negra Alte tiruri au plecat de acolo.La fel ca in 2020 cand s-au furat voturile judecatoarea pe inregistraile prezentate de televiziuni injura unde dracu sunt voturile,sigiliile sacii etc.Ne-am facut iar de c***t in UE.p****i or fi de nu ii da pe aia in judecata si sa ceara si pe ma-sa miliarde. Dati afara toti.
3
6
prefacuta asta obeza ocupa un pat degeaba ca sa impresioneze prostalaii .
16
1
N-a pățit nimic haitalacul libidinos.
12
1
zici ca-i moarta. ce bine-i sta cu mainile pe burdihan.
11
1
Sa mearga la tratament in Rusia balena asta scarnavaa, care nu e buna decat de circ. Senatoarea pwlii. Sa i-o traga oastea lui Ivan daca tot iubeste rusii atat de mult.
14
1
Chiar dc doamna nu e pe placul multora, asta nu inseamna ca jandarmeria nu da bataie "gratuita" la ordin, ori ca nu se "aranjeaza" voturile. N-ar trebui sa acceptam asemenea lucruri, pt ca la un moment dat asta va parea normalitatea. Dc era fata, matusa, mama ta, ti-ar fi placut sa ti-o mustruluiasca institutiile militarizate de forta? Nu cred.
6
6
Chiar dacă sunt grasă ce trebuie sa ma împingă jandarmii. Sunt nesimțită dar care e problema. Dacă poporul vrea circ eu ii dau . Hai sictirit!
13
3
Chiar dc doamna nu e pe placul multora, asta nu inseamna ca jandarmeria nu da bataie "gratuita" la ordin, ori ca nu se "aranjeaza" voturile. N-ar trebui sa acceptam asemenea lucruri, pt ca la un moment dat asta va parea normalitatea. Dc era fata, matusa, mama ta, ti-ar fi placut sa ti-o mustruluiasca institutiile militarizate de forta? Nu cred.
5
13
Tocmai babuina vorbeste de comunisti? Pai ea a ajuns acolo de la ambasada rusiei. Aceasta orca de cand nu mai are menstruatie i se urca scursurile in creier si se manifesta ca un tampon imbacsit care vrea sa demonstreze cat de curat si stralucitor este.
24
5
PROPAGANDA RUSEASCA!! SA IDI FACA DATORIA STATUL SI SA SANCTIONEZE INTERVENTIA ILEGALA ASUPRA PROCESULUI DE VOTARE IN RO.
15
3
Dracu a mai văzut elefant pe patul de spital?!
24
3
Să-i fie țărîna ușoară.
21
5
Ce teatru ieftin la cașalotul Șoșoacă !
31
7
asta nu mai stie ce sa faca ca sa apara pe pagini de ziar
28
7
Nea la loc, jivino!
25
7
alta care pozeaza in victima cu perfuzii si alte chestii . Sunt curios cumau urcat animalul in pat
30
8
De la cratita. Prea e femeie de casa.
15
5
Tavaleasca cainiii de umflata!
16
9
Deabia astept circul de la Bruxeles. Sa vedem daca si acolo are tupeu sa faca circ. Diaspora, sa ne k.k.m pe voi. Datorita diasporei avem parte de astfel de specimene in parlament.
24
12
Vreau sa vad repriza a doua sau revanșa... poate un ko...
16
5
Are dreptate peste tot au fost fraude calculati procentele de castig si la Limanu, Costinesti Tuzla
16
8
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos ----- da.gd/rumarktik
0
18

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016