REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
26.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Diana Șoșoacă a ”închis” magazinul din cartierul Henri Coandă Video

Diana Șoșoacă a ”închis” magazinul din cartierul Henri Coandă Video

Andreea VLAICU Virgil STOIAN 12 mai 2024 | 00:00 10415

Senatoarea Diana Șoșoacă, președintele partidului S.O.S. România, se află în Constanța, cu ocazia evenimentului de lansare a candidaturilor pentru primăriile din județ. Ajunsă în municipiu, Diana Șoșoacă a făcut o oprire la campusul social Henri Coandă, unde a fost primită cu aplauze și aclamații.

Diana sosoaca a ”inchis” magazinul din cartierul Henri Coanda VideoDiana Șoșoacă la Henri Coandă

Diana Șoșoacă reușește să facă senzație oriunde merge. Sâmbătă, 11 mai a.c., senatoarea a vizitat campusul social Henri Coandă din Constanța. Aici, a fost așteptată cu strigăte de bucurie și cu multă admirație din partea locuitorilor din zonă. Mai mult decât atât, senatoarea a reușit să ”închidă” magazinul din cartier, după ce mai mulți locuitori s-au plâns că nu sunt lăsați înăuntru, fiind serviți la geam dar și că nu pot să vadă prețurile.

Diana sosoaca a ”inchis” magazinul din cartierul Henri Coanda Video

Video 1:

.

Diana sosoaca a ”inchis” magazinul din cartierul Henri Coanda VideoLuis Lazarus şi Diana Şoşoacă, în campusul social Henri Coandă

Diana sosoaca a ”inchis” magazinul din cartierul Henri Coanda Video

Senatoarea alături de Luis Lazarus au vizitat încăperile în care locuitorii își duc veacul, ascultându-le problemele cu care se confruntă.

Diana sosoaca a ”inchis” magazinul din cartierul Henri Coanda VideoDiana Șoșoacă, în casa locuitorilor din campusul social

Video 2:

Reamintim că senatoarea Diana Șoșoacă, președintele partidului S.O.S. România, s-a aflat vineri, 10 mai a.c., și în Cuza Vodă și Medgidia, unde la fel, oamenii au primit-o cu brațele deschise.

Diana sosoaca a ”inchis” magazinul din cartierul Henri Coanda VideoDiana Șoșoacă

Video 3:

Video 4:

Video 5:

Video 6:

.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510