REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Sâm., 19 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6887
11.8° Constanța Sâmbătă, 19 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6887
 

Diana Șoșoacă: „Mă piș pe partidul vostru, vi-l închid pentru că totul e pe numele meu“. Video

Diana Șoșoacă: „Mă piș pe partidul vostru, vi-l închid pentru că totul e pe numele meu“. Video

Virgil STOIAN 19 octombrie 2024 | 00:00 5006

Apele sunt tulburi, în continuare, în partidul Dianei Șoșoacă. SOS România și-a desemnații candidații la alegerile parlamentare, listele au fost depuse la Birourile Electorale Județene, deși partidul nu are dreptul să emită acte, pentru că nu are structurile organizaționale prevăzute în Statut și în legea partidelor politice — Legea 14/2003. Cândva principalele aliate ale Dianei Șoșoacă, astăzi rivale, Amalia Bellantoni și Ingrid Alexandrescu au contestat la instanțele din toată țara, inclusiv la Constanța, listele cu candidaturile partidului SOS la alegerile parlamentare. Supărată că i se pun bețe în roate, Șoșoacă a sunat-o pe avocata Alexandrescu s-o tragă a răspundere. Într-una din conversații, Șoșoacă a răbufnit. Replica a intrat în posesia unei înregistrări în care Diana Șoșoacă... se pișă pe propriul partid.

Diana sosoaca: „Ma pis pe partidul vostru, vi-l inchid pentru ca totul e pe numele meu“. VideoDiana Șoșoacă

Și Bellantoni a contestat listele de candidați SOS de la Constanța

Imediat după alegerile locale, un scandal monstru a apărut între Amalia Bellantoni și Diana Șoșoacă, totul culminând cu contestația depusă de Bellantoni împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la funcția de președinte al României, contestație în urma căreia aceasta a fost exclusă din cursa electorală.

Diana sosoaca: „Ma pis pe partidul vostru, vi-l inchid pentru ca totul e pe numele meu“. VideoAmalia Bellantoni

Bellantoni nu s-a lăsat doar cu atât, contestând listele cu candidații SOS la alegerile parlamentare, în aproape toate orașele din țară.
 

Diana sosoaca: „Ma pis pe partidul vostru, vi-l inchid pentru ca totul e pe numele meu“. VideoContestațiile depuse de Amalia Bellantoni

Șoșoacă se pi...ă pe propriul partid

Diana Șoșoacă are ceva de împărțit și cu avocata Ingrid Alexandrescu. Despre acest subiect, Replica a relatat în edițiile trecute. Avocata ne-a făcut o serie de dezvăluiri, precizând inclusiv că Șoșoacă s-a aliat cu anumiți interlopi pentru a-i amenința pe cei care i-au făcut reclamații la DNA. Mai multe, urmăriți AICI.

Diana sosoaca: „Ma pis pe partidul vostru, vi-l inchid pentru ca totul e pe numele meu“. VideoDiana Șoșoacă

Sătulă de acuzații, Șoșoacă a sunat-o pe Alexandrescu să o tragă la răspundere și să o someze să nu o mai acuze de „înșelăciune și de mizerii”. Una dintre convorbiri ne-a parvenit, iar ceea ce ne-au auzit urechile e de noaptea minții. Șoșoacă se pi...ă pe propriul partid.

Iată dialogul dintre Diana Șoșoacă și Ingrid Alexandrescu:

Diana Șoșoacă: Am înțeles că ai niște nedumeriri în ceea ce mă privește pe mine, partidul (SOS) și actele. Te rog frumos să mi le spui.

Ingrid Alexandrescu: Referitor la statut și la modificarea lui că am căutat statutul pe net, pentru că recunosc că nu l-am citit până acuma și voiam să îl citesc și eu. Și am văzut că apare modificat statutul, anul trecut, dar cel de pe net e cel inițial.

D.Ș.: La cum verifici tu toate procesele ar fi trebuit să vezi că a fost suspendat de către instanță. Și pentru asta tu vrei să îmi desființezi mie partidul?

I.A.: Ce treabă am eu cu partidul?

D.Ș.: Să îți spun ceva, Ingrid. Dacă ai venit aici trebuia să vezi toate actele, mai ales hotărârea definitivă aprobată de instanță prin care comitetul național a hotărât ceva anul trecut, când tu nu existai. Dacă ți-am dat o șansă să faci politică aș aprecia să te comporți cum trebuie cu mine. Dacă vă credeți toți tari și mari și că puteți voi să conduceți un partid, care în România înseamnă Diana Șoșoacă, eu mă piș pe partidul vostru, eu vi-l închid pentru că absolut totul e pe numele meu, și vă mai spun că din acest moment, partidul se va desființa, că așa vreau eu. Dacă umblați prin spatele meu și să faceți mizeriile pe care le faceți, nu faci altceva decât să vă arate adevărata față și mă scârbește.”

Video:

 

Acestea fiind spuse, rămâne de văzut dacă Diana Șoșoacă va fi atât de tare scoasă din sărite încât să desființeze partidul!


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie sa fie oameni, nu balene!
0
1
Asa este Romania, toti se pisa pe ea...inca mai au unde. Sossoaca esrte exemplul relevant, pentru cei ce o voteaza. Sa va foe bine tututror!
4
1
Sosoaca rulz...ce ma bucur...
2
3
Faget senator sau deputat? Asa am ajuns? Si nasu’ Dancu ce post are? Da bani de platit postul de unde a avut? DGA stie? Din pensia de politist?
4
1
Iar s-a urcat suina in copac. Hai cu Ignatul !
13
7
Freedom of Speech mai lasati-ne cu gr asa asta mica,macar il exercita la cel mai inalt nivel.In fata cui sa vorbesti elevat?In fata unor traficanti de copii cu costume de la Pignatelli? In fata unor perversi consumatori de c ocaina si participanti la ritualuri mult mai "dure" decat ce vedeti online la PuffDaddy, Jeffrery Epstein?In fata unor "laureati" de la universitati internationale cu reputatie dar cu profesori pedofili si multe societati secrete de tip Skull and Bones?chiar ca si merita "educati" de tip H unter Bi den si restul de "prieteni de familie" sa le vorbesti frumos
4
6
Voi ashtia care atzi vazut in Shoshoaca femeia care lupta contra mafiei politice din Romania si atzi cotizat pentru S.O.S.atzi luato in bot mai"Salcam",ce este si mai rau este ca tot voi shoshocari atzi fi vrut sa intratzi in parlamentul Romaniei si dilimandroasa asta dorea sa fie preshedintele Romaniei,pai daca ajungea Shoshoaca preshedintele Romaniei latra asta ca un caine turbat si daca cineva ii spunea sa nu il mai laude pe Putin caci asta este contra U.E.si NATO,atunci shoshoaca i-ar fi spus:"cine p zda mea eshti tu ma sa ii dai sfaturi preshedintelui Romaniei ales democratic de poporul roman".
9
7
Iar creste debitul pe Dunare cod rosu de inundatii
8
8
la celula si dati-i strot de soia ca face foamea ! strotul si numai strotul ii tine de foame !
12
9
Madame Tonaj dacă a intrat în Parlamentul European de ce mai are dreptul să candideze la Președinție și pentru Parlamentul Roommâniei ? Teoretic, dacă ar câștiga și Președinția Roommâniei și ar intra și în Parlamentul Roommâniei, ce funcție ar alege, s-au ar avea trei joburi ? E posibil, că și Ceaușescu a avut 3 joburi, 1) Președintele Roommâniei, 2) Secretar General al PCR și 3) Șeful Armatei. Cred că noi roommânii am înebunit !
13
10
Stiri aveti
10
2
Mircea Banias , puscaria te asteapta, ca sa ajungi la Poarta Alba nu treci Dunarea doar Canalul , pentru trecerea canalului nu platesti , nu fi ingrijorat ! Te asteapta camaruta !
17
1
Asadar, cei ce au facut plata, nu au decat sa se pishe contra vantului!
16
3
Ai di plm, raman plopeanka si fhaget cu caskavalul dat!
10
1
O mahalagioaica care se crede președintele r*mâniei însă de fapt e o mizerie de om!
24
9
Așa popor așa clasă politică, toți vor să fure câ știe că nu pățești mai nimic a
24
3
Pai cum sa-l inchizi cucoana? Pai noi care am cotizat, ce facem? Pe ce liste mai candidam?
14
4
Banias cerea spaga la ALDE si isi baga fratele si nevasta consilieri primii pe lista, un mafiot fara curaj
31
0
Banias,cel mai mare jeg și traseist politic.....o nulitate în politica romaneasca
41
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677