REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Diana Șoșoacă ceartă și Israelul: „Eu i-am sfătuit, au făcut ce a vrut HAMAS”

Diana Șoșoacă ceartă și Israelul: „Eu i-am sfătuit, au făcut ce a vrut HAMAS”

Mariana MURAT 24 octombrie 2023 | 16:08 1794

Senatoarea Diana Șoșoacă spune că nu a participat la mitingul pro Israel din București de teamă să nu atragă România în război. Senatoarea spune că în calitatea ei de oficial român ar fi riscat să transmită prin prezența ei acolo un mesaj diplomatic de provocare. Mai mult, Șoșoacă spune că Israelul și Hamas nu ar trebui să se războiască.

Diana sosoaca cearta si Israelul: „Eu i-am sfatuit, au facut ce a vrut HAMAS”Diana Iovanovici Șoșoacă


"Hamas nu este Palestina. Este o mișcare de rezistenţă islamică, organizație teroristă, și se ocupă de cucerirea teritoriilor din Israel, Fâşia Gaza. UE consideră Hamas un grup terorist, iar atacurile au fost condamnate de ONU. La alegerile din 2006, Hamas a înfrânt electoral şi fizic. Cu cine ne punem noi? Hamasul a fost şi este plin de arme, de bombe, tehnologie avansată. Hamas a atacat Israelul, a omorât oameni. Israelul păzeşte toate intrările din Fâşia Gaza, cum a fost înarmat Hamasul? Sub ochii Israelului, prin porţile păzite de către Israel. Cineva a avut un interes.

Întreb Israelul, dacă ei acuză de aceste fapte, voi ce faceţi acum ce este? Când acuzi tu trebuie să fii exemplu pentru lume. Nu răspunzi la crimă cu crimă. Nu te duci să omori civili, să betonezi apă, nu opreşti mâncarea şi nu-i laşi să moară. Israelul a răspuns cu aceeaşi monedă, cu legea talionului. Am mai evoluat de mii de ani.

Mă aşteptam ca Israel să nu răspundă în acest mod şi să se treacă la negocieri şi să se acorde drepturi palestinienilor. E vorba de teritorii. Eu i-am sfătuit pe israelieni, au făcut ce şi-a dorit Hamasul. Acea putere din spatele Hamasului. Este o putere mai mare decât America, China, Rusia, India, Brazilia la un loc”, a declarat Șoșoacă, conform stiripeseurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aici are dreptate. La un comentariu pe fb, cineva întreba de ce israelienii nu sînt trași la răspundere pentru crimele săvîrșite în teritoriile ocupate și în Siria. I-am răspuns că așa cum văd situația organizațiile mondiale (ONU, Tribunalul Internațional etc), evreii au voie să ucidă ... Am fost reclamat și blocat în cîteva minute ... Un înalt demnitar american a avertizat public Tribunalul Internațional ptr Crime de Război că cel ce va îndrăzni să-i acuze, va fi adus in America și judecat ... Asta e ...
1
0
ca le da sfaturi basoldina mwista !!!
7
2
TAIATI PENSIILE SPECIALE Profitori ordinari, magistratii - te duci in instanta cu dreptatea in mana, cu probe si martori impotriva abuzurilor institutiilor statului si pleci respins de specimene beneficiare de pensii speciale. Monstrii acestia apara institutiile statului si calca in picioare dreptatea cetatenilor. Este si firesc, statul este cel care le atribuie cu larghete pensii speciale, salarii nesimtite si pensionari anticipate. Nu va este deloc rusine magistratilor ? Sunteti inamovibili si va bateti joc de catateni ? Asa sa aveti parte si voi de dreptatea stramba pe care o faceti toata viata voastra.
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510