REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.2° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Diana Şoşoacă cere referendum pentru ieșirea României din NATO

Diana Şoşoacă cere referendum pentru ieșirea României din NATO

A.F. 27 iunie 2024 | 18:55 992

În ultima zi în Parlamentul României, senatorul independent Diana Şoşoacă a cerut referendum pentru ieșirea României din NATO, alianța care ne oferă garanții de securitate având un război la graniță.

Diana sosoaca cere referendum pentru iesirea Romaniei din NATODiana Şoşoacă

Mai exact, Diana Şoşoacă a depus l-a Senat această întrebare chiar înainte de a-și da demisia pentru a-și prelua mandatul de europarlamentar.

Astfel, senatorul cere în acest document un referendum național privind ieșirea României din NATO. Șoșoacă consideră că România este prinsă "sub bocancul NATO, iar forțele de opresiune ale Alianței au ajuns în toată Europa".

Aceasta mai spune că "evoluția NATO a dovedit că tratatul militar s-a constituit într-un instrument de opresiune a popoarelor, nu într-un tratat militar defensiv, menit să apere pacea și democrația". Asta se arată în întrebarea depusă de Diana Șoșoacă la Parlament.

De asemenea, de menționat că senatorul independent mai afirmă că "este inacceptabil să schimbăm un stăpân pe altul și nici să urmăm ca o orbi instigările unora și altora, punând în pericol poporul român și România"

Șoșoacă cere, așa cum am spus, convocarea Comisiilor de Apărare din cele două camere ale Parlamentului și a Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru reanalizarea prevederilor tratatului NATO și convocarea unui referendum,, scrie antena3.ro.

Motivele pentru care Diana Şoşoacă vrea referendum legat de apartenenţa României la NATO:

  • implicarea NATO în conflictul dintre Rusia și Ucraina;
  • atragerea țărilor baltice în interesele N.A.T.O.
  • proliferarea unei sarabande continue a amenințărilor adresate de NATO către Rusia, prin instigarea României;
  • neglijarea cu vădite intenții a puterii militare a Rusiei și implicarea întregii Europe în acest conflict care ne implică pe toți într-un război care nu ne aparține;
  • generarea și extinderea unei stări de convulsie polico-economică în întreaga Europă;
  • conturarea unor amenințări militare la adresa Chinei ;
  • configurarea, din ce în ce mai evidentă, a unui nou și puternic pol de putere economică și militară mondială, opus N.A.T.O., BRICS, pentru a contrabalansa excesele săvârșite de N.A.T.O, a spus senatorul Diana Şoşoacă, care a subliniat în documentul depus la Senat că toate tratatele au fost semnate de România în calitate de stat independent și suveran.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chiar ca esti dusa. garantii de securitate nu ne ofera nimeni. mincarea cu caldura nu-ti face bine.
0
0
Asta vrea sa fie expulzata in Rusia, probabil.
1
0
Da vrem!!! Le este frica tare de chestia asta!!
0
0
Când îți dai seama că ai votat cu scroafele, in loc sa pui stampila pe un OM. Mulțumim ciorilor care și-au votat stăpână.
7
2
Tanti mergi la Bălăceanca fugi repede să prinzi un loc la pensiunea glumeților
11
2
Purcellusa va avea salariu de la Parlamentul European, stipendii din Rusia si poate avea oricand azil in Rusia cum are si fosta ministra de externe a Austriei, alta coarda putinista. Dar noi in afara de NATO si U.E. ce vom face? Vom cere cetateni Rep Moldova si cand vor intra aia in U.E. vom putea calatori din nou liber.
12
4
mi-a expirat buletinul mi-a trimis banca un email in care cita vreo 3 legi ceva cu securitatea nationala si spalarea banilor si m-a amenintat ca conform legilor imi blocheaza cardul peste 3 luni iar un senator poate sa debiteze orice ineptii si mizerii fara sa ia macar o amenda in numele dreptului liber la exprimare al unui ales al neamului o bataie de joc legile astea
14
2
Du-te fa hapciupalitico in rusia si latra acolo..
19
3
Adica exact ce a cerut si Putin dupa ce a invadat Ukraina,ca Romania sa iasa din NATO,decat sa iasa Romania din NATO mai bine dute tu in Rusia Shoshoaco,renumtza si la postul de la Uniunea Europeana si gata dece sa stai cu ashtia rai"U.E.si NATO"dute in Rusia lui Putin pentru ca ala este bun pentru tine,sa nu il uitzi pe Lazarush pe aici ial si pe ala cu tine.
19
4
Și noi solicitam un control psihiatric acestei putiniste
22
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016