REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 9 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6877
15.4° Constanța Miercuri, 9 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6877
 

Diana Șoșoacă, clip viral pe Tik-Tok: „Se face sex în Casa Poporului!“ Video

Diana Șoșoacă, clip viral pe Tik-Tok: „Se face sex în Casa Poporului!“ Video

A.F. 17 septembrie 2023 | 20:42 3290

Senatoarea Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a dezvăluit la BZI live că unii parlamentari fac sex în birourile Parlamentului, și nu cu oricine, ci tocmai cu consilierele lor.

Diana sosoaca, clip viral pe Tik-Tok: „Se face sex in Casa Poporului!“ VideoDiana Șoșoacă

„Se face sex, pe bune, în Parlamentul României, în birouri. Parlamentari cu tot felul de consiliere cu tot felul... Atenție ce vă spun, asta a ajuns Parlamentul României. Îmi e și frică să deschid o ușă. Mi-au povestit niște angajați, a venit una plângând la mine de rușine.

"Am vrut să intru în birou și nu mi-am închipuit că o să văd pe domnul parlamentar, făcea sex cu consiliera lui și a uitat ușa deschisă." Nu vă supărați, râdem, râdem, dar este inimaginabil...

Casa Poporului, au murit oameni să o construiască, e o frumusețe de locație, mână românească, producție românească, totul românesc...”, a dezvăluit Diana Șoșoacă într-un live la BZI.

Clipul declarațiilor făcute de Diana Șoșoacă a devenit viral pe Tik-Tok, citează stiripesurse.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Legea 18 ,nu a fost abrogata. De ce nu se mai aplica?
2
0
Ai vrea să faci și tu sex dar la nimeni nu-i merge șurubul când te vede Sex se face in instituții decand hăul și dulăul Ce e mai rău că parlamentarii in loc să dea legi bune pentru oameni ei se țin de parandaraturi cu terenuri vile bani afaceri Lumea nu are bani și ei se gândesc doar in interesul lor Dacă se dă legea confiscării averii nejustificate r*mânia scoate toate furaciunile de la toți hoții țării Dar corb la corb nu-și scoate ochii
6
1
Daca fac pueti ne-am dus dracului.
1
0
Logic ca se face sex cu consilierele, aveai impresia ca le angajeaza pe 8.000-9.000 lei + sporuri ca sa frece menta, este naiba femeia. Se practica de cand lumea si pamantul, sex contra favoruri.
7
0
Balabusta e ofticata ca pe ea nu o f.te nimeni.
10
5
Protejat sau neprotejat?
3
3
Casa Poporului trebuie dărâmată cu tot cu parlamentari
5
5

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817