REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Diana Șoșoacă: Cred că mă mut la Constanța. Video

Diana Șoșoacă: Cred că mă mut la Constanța. Video

M.P., A.F. 11 mai 2024 | 00:00 8064

Senatoarea Diana ȘoÈ™oacă, preÈ™edintele partidului S.O.S. România, se află în localitatea Cuza Vodă din judeÈ›ul ConstanÈ›a, la evenimentul de lansare a candidaturii pentru Primărie a Gabrielei Călin. De la Cuza Vodă, senatorul s-a deplasat la Medgidia. Și aici a fost lansat candidatul la primăriei, în persoana lui Nanu Florin. La eveniment sunt prezenÈ›i Cristian Stancovici, preÈ™edintele S.O.S. România, filiala ConstanÈ›a, È™i Luis Lazarus, dar È™i Marius Mitulescu, candidatul S.O.S. la Primăria ConstanÈ›a.

Diana sosoaca: Cred ca ma mut la Constanta. Video

Diana ȘoÈ™oacă, în stilu-i caracteristic, a făcut senzaÈ›ie la Cuza Vodă, dar È™i la Medgidia, unde a fost prezentată pentru a-È™i susÈ›ine candidaÈ›ii la primăriile celor două localități.

Diana sosoaca: Cred ca ma mut la Constanta. VideoDiana Șoșoacă

Prima oprire a fost la Cuza Vodă, unde È™i-a făcut apariÈ›ia defilând într-o maÈ™ină decapotabilă. De asemenea, senatoarea a stat de vorbă cu locuitorii, i-a salutat È™i le-a ascultat problemele.

Diana sosoaca: Cred ca ma mut la Constanta. VideoGabriela Călin, Cristian Stancovici

„M-am simÈ›it atât de modestă când am venit între maÈ™inile voastre È™i am zis că am greÈ™it adresa...Cred că mă mut la ConstanÈ›a“, a glumit Diana ȘoÈ™oacă.

Diana sosoaca: Cred ca ma mut la Constanta. VideoDiana Șoșoacă, la Cuza Vodă

Video 1:

De la Cuza Vodă, Diana ȘoÈ™oacă a plecat la Medgidia, unde Nanu Florin È™i-a lansat candidatura la primăria Medgidia, la eveniment fiind prezent È™i Marius Mitulescu, candidatul S.O.S. România la primăria ConstanÈ›a.

Diana sosoaca: Cred ca ma mut la Constanta. VideoNanu Florin, Marius Mitulescu

Și aici, senatoarea a făcut o baie de mulÈ›ime, locuitorii venind în număr mare să o vadă pe Diana ȘoÈ™oacă. Un susÈ›inător a venit la eveniment în scaunul cu rotile pentru a-È™i arata sprijinul față de formaÈ›iunea politică.

Diana sosoaca: Cred ca ma mut la Constanta. VideosusÈ›inătorul Dianei Șosoacă, la lansarea de candidatură, în scaunul cu rotile

Diana sosoaca: Cred ca ma mut la Constanta. VideosusÈ›inătorul Dianei Șosoacă, la lansarea de candidatură, în scaunul cu rotile

Video 2:

Suntem la Primăria Medgidia împreună cu Diana ȘoÈ™oacă È™i toată forÈ›a S.O.S., să mai zboare vrabia... a venit momentul să plece în țările calde“, a declarat, pentru Replica, Luis Lazarus.

Video 3:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510