REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 4 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6872
16.4° Constanța Vineri, 4 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6872
 

Diana Șoșoacă, delir verbal la depunerea candidaturii: „Îi rog pe copii, pe tineri, să se joace de-a... Șoșoaca“. Video

Diana Șoșoacă, delir verbal la depunerea candidaturii: „Îi rog pe copii, pe tineri, să se joace de-a... Șoșoaca“. Video

A.F. 3 octombrie 2024 | 20:12 1189

Eurodeputata Diana Şoşoacă, preşedinta Partidului S.O.S. România, şi-a depus joi candidatura la alegerile prezidenţiale, subliniind că este pentru prima dată în istorie când reprezentantul suveraniştilor candidează la preşedinţia României.

Diana sosoaca, delir verbal la depunerea candidaturii: „ii rog pe copii, pe tineri, sa se joace de-a... sosoaca“. VideoDiana Şoşoacă

Șoșoacă s-a prezentat joi în cursul după-amiezii, cu trei zile înainte de expirarea termenului-limită. Ca de obicei, europarlamentara și candidata la Președinție a oferit un declarații șocante presei, pe care a asigurat-o că va fi prima femeie președinte al României, făcând trimiteri la domnitorul Constantin Brâncoveanu.  

Mai sunt doar trei zile până când aspiranții la Președinția țării își pot depune candidaturile și listele cu semnături. Până acum, au mai intrat oficial în cursa pentru Cotroceni președinta USR, Elena Lasconi, Nicolae Ciucă, liderul PNL, Kelemen Hunor, liderul UDMR, dar și Mircea Geoană, independent.  

Termenul de depunere a candidaturilor expiră pe 5 octombrie. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu și-a depus candidatura, deocamdată, deși și-a anunțat intenția de a a intra în cursă.  Diana Iovanovici Șoșoacă a ținut să sublinieze că depunerea candidaturii este „cel mai important act după 1989, când reprezentantul naționaliștilor, suveraniștilor și României Mari candidează la Președinția României”.  

Încercând să se compare cu Constantin Brâncoveanu, Șoșoacă a oferit presei o mostră de delir verbal, avertizând că „de acum încolo va începe o campanie cumplită (în video, la minutul 50)”.  

„Va trebui să fim la fel de luptători ca strămoșii noștri. Ei au trecut prin sabie. Nu uitați acel sacrificiu suprem al domnitorului Constantin Brâncoveanu pentru a lupta pentru țara sa a acceptat sacrificiul suprem. Tăierea capetelor copiilor lui și apoi decapitarea sa. De va fi să-mi sacrific familia, o voi face pentru a salva poporul român. Ce s-a întâmplat anul acesta prin acțiunea mizerabilă, s-au pus la cale acțiuni mizerabile, inclusiv scoaterea din familie a fetiței mele, Tais. Dacă puneți mâna pe copiii mei, vă omor”, a spus Șoșoacă.  

„Sper să nu fie cazul să-mi omorâți copiii. În acel moment voi da frâu liber furiei populare. Nici asta nu mă va opri”, a mai adăugat ea.

Punctul culminant l-a reprezentat amenințarea cu o plângere penală pentru „încălcarea dreptului copiilor în școlile din România, cărora li se interzice să se joace de-a Șoșoaca. Adică de-a avocații. „Le mulțumesc copiilor și tinerilor din România că și-au ales model o femeie model și îi rog să se joace în fiecare zi de dimineața până seara, acasă, în parcuri, să se joace de-a Șoșoaca” (în video, la minutul 1:00:00), scrie digi24.ro.

Video: 

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o crettina ca si votantii ei . sa candideze la balamuc
15
4
Sifilitica asta ar trebui dusă degrabă la analize de sânge. Pe lângă abstinența determinată de halul în care arată (nici dacă își schimbă sexul sau orientarea sexuală, nu va rezolva nimic), suspectez că este aproape de maximul de cruci. Invitați-o la noul Spital de infecțioase din Constanța.
17
7

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710