REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Diana Șoșoacă își amenință soțul: „Ia labele de pe partid. E ultimatum”

Diana Șoșoacă își amenință soțul: „Ia labele de pe partid. E ultimatum”

A.F. 22 februarie 2024 | 18:09 2452

Scandalul din familia Șoșoacă continuă. Senatoarea și lidera partidului extremist SOS România, Diana Șoșoacă, i-a transmis soțului său, Silvestru Șoșoacă, să-și „ia labele de pe partid” și l-a amenințat că dacă nu încetează cu declarațiile „va da pe față numele celor care stau în spatele lui”.

Diana sosoaca isi ameninta sotul: „Ia labele de pe partid. E ultimatum”Diana Șoșoacă

„Am un mesaj special pentru tine, Silviu. Dacă nu încetezi, voi da pe față numele celor care stau în spatele tău. E ultimatum. Ia labele de pe partidul SOS România. Luați labele de pe această speranță a poporului român. N-am să permit niciodată, nimănui, să-și bată joc de lupta națională”, a declarat Diana Șoșoacă în timpul unei emisiuni online.

Senatoarea a mai explicat că „pentru ea nu mai există viață personală demult”.

„Pentru mine viață personală nu mai există demult, de când m-am implicat în această luptă împotriva sistemului. Sunt doar mamă”, a mai spus ea.

Diana Șoșoacă l-a suspendat pe Silvestru Șoșoacă din conducerea partidului SOS România

Scandalul dintre cei doi soți a început atunci când senatoarea l-a suspendat pe Silvestru Șoșoacă din conducerea partidului SOS România, în urmă cu câteva zile.

Ea spunea atunci că, deși el e supărat din cauza deciziei, ei rămân o familie, făcând acest lucru pentru a-l salva de serviciile secrete.

La scurt timp, soțul acesteia a reacționat. El spunea că a aflat de această decizie „ilegală” din presă și ține să precizeze că proiectul SOS România a fost ideea lui, fiind, de altfel, și „principalul organizator al partidului”.

De asemenea, Dumitru-Silvestru Șoșoacă a mai adăugat că decizia „este de neînțeles” și „nu se pot accepta acțiunile abuzive” ale senatoarei „împotriva membrilor și liderilor din partid”.

Silvestru Șoșoacă face dezvăluiri despre soție

De asemenea, joi, tot acesta i-a scris o scrisoare deschisă pe care a postat-o pe Facebook. El spune că Diana Șoșoacă se lasă manipulată de cei care îi spun doar ce vor să audă și că a fost atrasă de iluzia vedetismului.

De asemenea, vorbește de „presiunile timp de luni de zile” făcute asupra senatoarei să meargă la Moscova, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu trageti in SHOSHOLINA! Serviciile secrete occidentale i-au distrus casnicia! I-au momit sotul cu o spioanca dansatoare blonda , care l-a sedus! Numai Putin le mai poate salva casnicia, inoindu-si juramintele la Moskova! Ateptam vesti de la Radio Erevan!
2
0
malaka asta mai urita ca limba rusa vrea sa conduca tara si pe noi ? cit de rettarzi sunteti sa votati asa ceva
3
0
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază. Care latră.... Contra Cost!!!!
1
2
Ca asocierea acestei individe cu Vadim este cel putin abjecta. Vadim in toata nebunia lui avea cultura bai fratilor era o enciclopedie. Un om cu un IQ peste media a tot ce a avut Romania in clasa politica dupa al 2 lea razboi mondial. Nu mai asociati aceasta individa cu Vadim.
10
0
Reclama mascata! Marul discordiei este ca sotul suinei a bagat botul in savarina unei ucrainience care l-a vrajit. Bine, are si cu peste 100 de kg mai putin ca shosho, fapt care a dus la exmatricularea din vestitul partid al suinei. Raposatul Vadim, era pistol cu apa pe langa acest specimen. Si ca sa demonstreze nivelul de inteligenta, o masa din popor o urmeaza. Fereasca D-zeu!
7
0
Agresata sexual de Jorjica aurolac.
4
0
sosoaca si simion au copiat modelul de oarecare succes vadim sau poate li s-a permis sau sugerat sa o faca intr-un moment delicat ptr psdnl in care valul de nemultumiri a atins un maxim al ultimilor ani in urma liberalizarii energiei, inflatiei, cresterii taxelor, pandemiei, etc ei sunt meniti sa stranga voturile unei mari parti a nemultumitilor si sa continue sa faca circ si figuratie in parlament in timp ce mafia isi vede de furaciuni si combinatii
9
0
Niciun scenarist nu putea inventa așa ceva. Natura umană mereu surprinzătoare.
24
0
Doamne, ce mizerie și ce "actori" jalnici! Voi vreți sa ajungeți în Parlament și sa ne dați noua legi și norme??? Fereasca Dumnezeu!! Ce blestem pe poporul asta!
23
1
in toate sondajele si asta se intampla ptr ca i se face reclama gratuita des s-ar parea ca asta e si scopul s-ar zice ca exista interese ascunse in sensul asta cam la fel si cu jorjel de la galerie dubios
12
0
Du-te si te interneaza!
10
0
Du te dracu,butoi de c***t ce esti,femeie fara sex
13
3
Scroafa asta nu se dă în lături de la nimic în goana după notorietate! Ce persoană mizerabilă!
14
3
Scroafa a plătit publicitatea?
12
3
Circ ieftin oferit de cei doi pentru a crește în sondaje ... niște hahalere...
14
2
Dacă nu i-a dat dinții jos cînd trebuia...
12
3
ori putine ori circul aur sau sos; psdnl ce mai fac au intrat in hibernare tocmai acum cand s-a apropiat primavara si mai vin si alegerile ?
4
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436