REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
24.1° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Diana Șoșoacă, la o petrecere într-un restaurant în care nimeni nu a purtat mască. VIDEO

Diana Șoșoacă, la o petrecere într-un restaurant în care nimeni nu a purtat mască. VIDEO

Replica API 5 februarie 2021 | 00:00 4023

Diana Şoşoacă, senatoarea AUR, a făcut-o lată, vineri seara, la o petrecere într-un restaurant, în care nimeni nu a purtat mască, scrie stiripesurse.ro.

Diana Şoşoacă

După ce au cântat piese patriotice, Diana Șoșoacă le-a spus celor care o urmăreau în transmisiunea live de pe Facebook, că "E cazul să vă treziţi odată, e cazul să vă reveniţi la viaţă, viaţa trebuie trăită. La mulți ani, români!".

În tot acest timp pe ringul de dans se strâng în jur de 15 persoane care se iau în braţe, dansează şi cântă împreună. Diana Şoşoacă a luat microfonul lăutarului şi a cerut o melodie pentru Raed Arafat: "Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români", spune Diana Şoşoacă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da SHOSHOSIKO da iti trag la TRAMBITA CU WOLA!! MUYEVdin BELSUG!!!
1
0
era fericita ca isi comandase o muie cu cacat - portie dubla!
2
0
iohanis sparzurate daca nu o fac altii .tu chiar aveai nevoie de gradina zoologica ? sunteti prafffffff
1
1
Auzi fa Sarsaila ia sa se dea toti romanache in fapt care te-au votat fa.Ia sa-i vaz la muie.Ba printre atatia mascoli la kindie era bine.....? Dedicatie de la Lache din Ferentari pentru dna soso : sa se stie sa se stie ca soso-i o malahie.Sa traiasca si barba-su lu soso printre atatia care i-o trag......De la Iordan din Canada pentru dna soso un colet continand carne,lapte,branza,oua cu multa sanatate-sa se stie......
5
0
problema este alta : de unde a aparut aceasta persoana ? cine o instruieste ? de ce inca e lasata sa si faca de cap desi nu respecta legile tarii ? oare e avocat , sau e doar o facatura ?
8
2
Isi traieste viata si nu pune botu' la tot complotul asta mondial , dar voi sa nu faceti ca ea.....vaccinati-va Luna de Luna , purtati masca non-stop , si traiti-va restul zilelelor in casa....la tv !
8
8
Avocatilor li se pot face plangeri penale la parchetele de pe langa curtile de apel. Nu stiati, nu-i asa? Ca doar nu o sa ne informeze presa despre aatfel de lucruri necesare si folositoare. Nici unde se pot reclama politistii nu ne informeaza presa, media in general. Deducem ca sunt multi care incalca legea si daca cu totii i-am reclama, s-ar putea schimba ceva in bine. Asa cum ne sfatuia un judecator renumit si urmarit de f multi pe fb. Dar se doreste contrariu de catre infractorii cu gulere albe. Un dosar penal plimbat din 2019, ajuns la ipj, refuza audierea faptuitorilor. Dam nume?
11
2
Alo autoritatile competente ce faceti se pisa asta pe voi.La parnaie cu ea.
13
4
Cum e posibil ca o avocata, care trebuie sa APERE si sa APLICE legile din RO in fata judecatorilor,incalca cu nepasare legile din RO? Cum de face parte din barouri, cum de e lasata sa profeseze ca avocat aceasta persoana care ignora legile? Cum a aparat femeia asta interesele clientilor ei, cum sa aibe cineva incredere in astfel de avocati? Si a fost platita pt ca e in slujba legii.E incredibil cine poate fi avocat in RO !!! Oare mai are cineva curaj sa apeleze la aceasta breasla?
15
6
Latra ca o catea turbata . Daca domnu Arafat nu infiinta serviciu de urgenta SMURD . Astazi Romania avea sa fie jale . Care aurist a facut macar cat negru sub unghie pentru Romania . Asa tot prostu latra ca este nationalist si ca vrea sa apere Romania de hoti . Ce a luat domnu Arafat din Romania , ce a furat s-au ce rau a facut . Proverbul romanesc , facerea de bine , este futere de mama . Bine ca sunt sub 10 % PAMPALAI care pun botu la latratu catelei si ca majoritatea ignora nebunia auristilor . SPER SA NU SE MOLIPSEASCA MAJORITATEA . Am tot sperat si inca sper ca turbati se vor duce puli .
15
6
Actiunile dumneaei pot fi considerate demne pentru un parlamentar?
15
3
Sa imi lingeti mingeacul ce pasarica mea numai betivul de Orban poate sa bea si sa doarma pe sub mese in guvern si la Vila Lac 3.
5
11
Da si da la muie cu galeata la preventivii care stau inchisi in casa, cu patura pe cap, asteptand sa treaca pandemia.
7
8
din batrani,galeata goala zdrangane mai tare ,asa e asta ,nu i nik de capul ei,numai vrajeala e de ea
14
2
cu mult cacat sosoaico !!!
25
7

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620