REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
20.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Diana Şoşoacă, Luis Lazarus şi Ştefănel Dan Marin - primii candidaţi pe lista partidului S.O.S. România

Diana Şoşoacă, Luis Lazarus şi Ştefănel Dan Marin - primii candidaţi pe lista partidului S.O.S. România

Victor ROTARU 6 iunie 2024 | 00:00 278

Partidul S.O.S. România a înregistrat 43 de candidaţi pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie, printre care se regăsesc jurişti, un jurnalist, un consilier local şi membri ai formaţiunii care lucrează în alte ţări.

Diana sosoaca, Luis Lazarus si stefanel Dan Marin - primii candidati pe lista partidului S.O.S. RomaniaDiana Șoșoacă

Lista este deschisă de Diana Iovanovici-Şoşoacă, preşedintele acestei formaţiuni. În prezent, Şoşoacă este senator neafiliat, după ce acum patru ani a fost aleasă în Parlament pe lista Alianţei pentru Unirea Românilor, partid din care a fost exclusă. Este de profesie avocat, fiind membră a unor organizaţii non-guvernamentale. Candidează şi pentru Primăria Capitalei.

Pe lista pentru europarlamentare a S.O.S. România, se mai află jurnalistul Luis Vicenţiu Lazarus. A lucrat pentru mai multe televiziuni ca director de publicitate, producător, realizator de emisiuni. Este preşedinte al Asociaţiei Patria din Ştefăneştii de Jos, conform declaraţiei de interese.

Ştefănel Dan Marin este următorul pe lista partidului propus pentru Parlamentul European, în prezent fiind consilier local în Sectorul 4 al Capitalei, unde acum patru ani a candidat pentru fotoliul de primar. Anterior, a fost consilier general al municipiului Bucureşti şi, pentru o scurtă perioadă, primar general interimar. El candidează pe 9 iunie şi pentru Primăria Sectorului 5 din partea aceluiaşi partid, dar şi pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Activează ca manager şi este politolog de profesie.

Pe locul patru este avocatul Sava-Dragomir Tomaşeschi. Conduce Organizaţia Judeţeană Iaşi a S.O.S. România. Candidează şi pentru Consiliul Judeţean Iaşi. A fost prefect al Iaşiului între 2009 şi 2012.

Andreea-Petronela Cîmpianu este manager în administraţie, profesia - inspector şcolar şi locuieşte în comuna italiană Riano, provincia Roma. Este vicepreşedinte al formaţiunii.

Următorii cinci pe lista S.O.S. România sunt: Marin Costache - responsabil de mediu, de profesie inginer, vicepreşedinte al Biroului Executiv, candidat şi la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj; Victor Horia Bobei - liderul S.O.S. Ilfov şi manager la o şcoală auto, de profesie operator calculator, candidat şi pentru funcţia de preşedinte al CJ Ilfov, fiind totodată pe lista de consilieri; vicepreşedintele S.O.S. Cristian Stancovici - manager, de profesie inginer calculatoare, candidat şi la Consiliul Judeţean Constanţa; Mihaela Maria Windischhofer - preşedintele organizaţiei S.O.S. din Austria, comisar ACEDO UE, de profesie designer; Luana Tîrziu - antreprenor, de profesie avocat, conduce Filiala Sector 4, candidată şi la Primăria Sectorului 4 şi la Consiliul General al Capitalei.

Lista de candidaţi mai cuprinde administratori de firmă, jurişti, sociologi, pensionari, economişti, profesori, ingineri, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricine are dreptul sa fie ales. Chiar si cei mai josnici au drepturi egale cu ale elitelor veritabile. Problema este ca discernamantul alegatorilor,nivelul lor de intelegere,de dezvoltare mintala,face ca sa existe conducatori de tot rahatul alesi democratic si care apoi se pisa pe toti ,inclusiv pe alegatorii lor. Populatiile toante isi aleg calaii. Pana acum,romanii si-au tot ales ,,binele'',au votat ,,schimbarea'' ,adica din ce in ce mai de cacao,asta demonstrand cam cat de inteligenti suntem per total.
3
0
Fereasca Sfantul.De ce am trimite extremisti eurosceptici proputinisti,in Parlamentul European? Trebuie sa fi grav afectat psihic sa votezi asemenea exemplare. Incredibil ce tupeu......
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016