REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
33.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Diana Şoşoacă, președintele partidului SOS România:

Diana Şoşoacă, președintele partidului SOS România:

A.F. 26 mai 2023 | 00:00 960

Diana sosoaca, presedintele partidului SOS Romania:

„Premierul nostru (...) a văzut că nu se înscrie nimeni de bunăvoie pentru a fi carne de tun în Ucraina, și s-a gândit în măreața sa inteligență, provenind probabil din câmpurile păzite nu de mult, pe când aștepta medalierea de peste ocean, să instituie obligativitatea serviciului militar astfel încât să ne omoare copiii, soții și tații și chiar bunicii pentru interesele Ucrainei, Americii, Bruxellesului, Rusiei etc. Domnu' Ciucă, părerea mea este că ar trebui să ne dați nouă, femeilor, arme! Ne-am dovedit mult mai curajoase și mai dure în această luptă și s-ar putea să vă dăm câteva lecții, să vă săturați de războaiele altora în care vreți să ne ucideți copiii.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E frumoasa as vfuteo de citeva ori
2
5
Ce atâta vrăjeală că vin Rușii sau Americanii că ăștia sunt împreună de atâția ani, n au adus ei în Europa comunismul si au împărțit Europa în 1945 după bunul plac ,n au zburat împreună în spațiu( minciuna gogonată că au ajuns pe lună în 70" si acum in anul 2023 nu pot să iasă nici în spațiu)acum îi pun pe rusi să se omoare între ei în Ucraina că sa reducă populația globală și să creeze haos și panica în lume în economia mondială cum au făcut și anii 30" .
3
16
SOSOACA: "Domnu' Ciuca, parerea mea este ca ar trebui sa ne dati noua, femeilor, arme! Ne-am dovedit mult mai curajoase si mai dure in aceasta lupta si s-ar putea sa va dam cateva lectii, sa va saturati de razboaiele altora in care vreti sa ne ucideti copiii." E CATEGORIC AMENINTARE cu impuscarea celor 3 presedinti ai partidelor din actuala alianta PSD-PNL-UDMR. Dar si amenintare cu impuscarea presedintelui Romaniei. Imi mentin parerea! La fel precum si cei din AUR cu cele 4 gloante de calibru sugestiv, la fel si SOSoaca ameninta cu impuscare, cu acte de terorism si lovitura de stat. SATANA se ascunde in detalii. Numai cei cu suflete bune vot observa RAUL din detalii. Comentariile mele de mai jos imi argumenteaza TEORIA!!! In 2024 trebuie sa iesim la VOT si sa votam orice altceva, dar NU AUR, NU SOS, NU PSD-PNL-UDMR. Impreuna salvam ROMANIA si o mentinem pe DRUMUL EUROPEAN, in LUMEA LIBERA, in UE si NATO. Dupa cum observati, cei mai sus enuntati sunt vinovati de sabotajul anti-UE-NATO!
23
4
A fost CATEGORIC O AMENINTARE din partea AUR! Observ ca multi nu s-au prins de mesajul subliminal al AURolacilor, din pacate. Mesajul era ceva de genul: "Liderilor PSD-PNL-UDMR, va aveam in vizor!" si apoi "poftim dovada" si au "aratat" gloantele cu calibrul SUGESTIV, ala mai mare fiind de "SNIPER", amenintandu-l cu atentat terorist si pe presedintele Romaniei. Normal ca au pus-o pe pustoaica de la tineretul AUR sa faca pe carausul, sa le care acolo, caci ea e dispensabila. Era singura care nu ar avea nimic de pierdut. Au deturnat protestele profesorilor de atunci. Au facut scandal sa atraga lumina reflectoarelor pe ei, apoi si-au prezentat mizeria aia de proiect de guvernare, a doua zi. Nu stiu care sunt nemernicii aia care au votat astfel de tradatori de tara si de neam precum cei din AUR si SOS, dar am face bine sa iesim in fata si sa-i demascam pe nemernicii astia, sa-i oprit pana nu ajung nemernicii la violenta si "cheama rusii in ajutor", cum au facut la revolutie. Iesiti la vot!
22
3
SOSOACA: "Ne-am dovedit mult mai curajoase si mai dure in aceasta lupta si s-ar putea sa va dam cateva lectii, sa va saturati de razboaiele altora in care vreti sa ne ucideti copiii". INCREDIBIL ASA CEVA!!! E a nu stiu cata oara cand SCR0AFA asta ameninta cu atentat terorist impotriva actualei conduceri, ameninta cu eliminarea unor politicieni romani prin impuscare, e a nu stiu cata oara cand instiga direct/indirect la acte de violenta, terorism, anarhie si crima. Nu demult a postat o fotografie cu pistol cu acelasi mesaj subliminal. Aia de la AUR cu gloantele, la fel! Subliminal a fost O AMENINTARE. Au fost 4 gloante, adica: 1 GLONT pentru CIOLACU (PSD) + 1 GLONT pentru CIUCA (PNL) + 1 GLONT pentru HUNOR KELEMEN (UDMR) + 1 GLONT pentru Klaus Iohannis (glontul de calibru mai mare). Deci, 3 gloante erau de calibrul 7.62x39mm (AKM-47) pentru actuala alianta. Iar glontul mai mare era pentru IOHANNIS si avea calibrul 7.62x54mm (PSL-54C) adica un sniper made in Romania inspirat din DRAGUNOV
21
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436