REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Diana Șoșoacă, senator:

Diana Șoșoacă, senator:

A.F. 11 iunie 2023 | 00:00 480

Diana sosoaca, senator:

„România nu este partener strategic al USA, pentru că o astfel de poziție ar însemna egalitate în drepturi și obligații. În concepția SUA, România este o palmă de pământ pe care o folosește după bunul său plac, în funcție de interesele sale și în momentele interesante pentru ei. România nici măcar colonie nu este, pentru că o colonie are drepturi.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce suntem blestemati sa avem astfel de conducatori!? Si g***a si urata si rea de gura si dusa cu capu'...
2
1
Pai da,Romania este cum este,din cauza celor ce o conduc. Stim ca marile puteri din trecut nu au fost fericite cu ocazia unirii principatelor si nici mai tarziu,cand aveam politicieni patrioti care au facut sa exista Romania de azi,asa sfartecata,fara Basarabia,Bucovina,Cadrilater. Da,SUA ca mare putere a lumii se comporta conform capacitatii ei politico-economice,insa chiar si asa,sunt tari care prin reprezentantii lor au demnitate recunoscuta . Romania inca nu are lideri,nu are vlaga. Istoria se uita,se repeta erori si orori,tradarea si indolenta ucid viitorul, incepand din prezent. Sosoaca guraliva. OK,si altii sunt,insa numai sa slujeasca in profunda idiotenie interesele dusmanilor adevarati. A critica SUA,Germania sau alte tari,de fapt guverne ale lor,nu inseamna sa fii aliat al ideilor rusesti de azi,ci sa fii lucid in interesul tarii tale,fraiere! De altfel,ne iubim cu germanii care nu cu mult in urma au facut prapad in lume,nu e asa? Istoria e realitate,politica e o c***a.
1
1
Adica, BELARUS e colonie a Rusiei, nu? Atunci, ce"alternativa"propune mached0anca SOSOACA? Romania sluga Rusiei? NU, MERSI! Cam cat la suta din ADN-ul SCR0FITEI este romanesc? Bunicii ei sunt din MACEDONIA. Jumatate e mace.d0neanca "IOVANOVICI"(precum PORCU MACEDON TE0DOSIE, de altfel), un sfert este lipoveanca, pe deasupra mai e si putinista, ci nu doar rusofila. Per total, individa este un "agent rus" (agent strain) si a fost "plantata" in functia aia fix de catre RAUL CEL MAI MARE la alegerile din 2024, adica a fost bagata in politica fix de catre AUR la alegerile trecute. Inca un MOTIV EVIDENT pentru care sa NU votam AUR sau SOS. Caci ambele PARTlDE sunt putiniste si sunt tradatoare de tara si de neam. RUSIA A INVADAT PAMANTURILE ROMANESTI de 12 ori in istorie. DE 12 ORI, BA!!! Cititi istoria ROMANIEI!!! Rusia e UNICUL SI VESNICUL INAMIC AL ROMANIEI! Nu Ungaria, nici nimeni altcineva. RUSIA ESTE UNICUL si VESNICUL INAMIC AL ROMANIEI. Deci, AUR+SOS sunt tradatori de tara si de neam!
26
2
Uniunea Sovietica a fost partener egal cu Romania (o anumita parte a ei)....
3
21
spionul rus,petarda,la vedere.in spate sint adrian severin,o gramada de kgbisti si securisti,toti spioni rusi.tradatorilor!
26
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436