REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Diana Șoșoacă și-a suspendat soțul din conducerea partidului

Diana Șoșoacă și-a suspendat soțul din conducerea partidului

Andreea Vlaicu 18 februarie 2024 | 11:27 2994

Diana Șoșoacă, lideră a partidului extremist SOS România, a anunțat că l-a suspendat din funcția de prim-vicepreședinte al organizației pe soțul ei, Dumitru Silvestru Șoșoacă. Ea spune că deși el e supărat din cauza deciziei, ei rămân o familie, făcând acest lucru pentru a-l salva de serviciile secrete.

Diana sosoaca si-a suspendat sotul din conducerea partidului

„Pentru a putea salva sufletul unui om și viața lui pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să-l suspend din funcția de prim-vicepreședinte, astfel că semnătura lui să nu mai însemne nimic. Și în momentul ăla nu mai înseamnă nimic pentru ăia care l-au înconjurat.

Mi s-a propus, de fapt am fost amenințată, șantajată, că va trebui să ascult de niște reguli și am întrebat și eu de ce sunt interesantă. Mi s-a spus că ai cele mai mari șanse și cele mai mari procente să ajungi președintele României. Zice dar nu se poate așa cum vrei tu. Îți vom da bani pentru campanie, îți voi finanța tot dar va trebui să asculți de tot ce ți se spune, dacă nu vei mai avea familie, conform digi24.ro

Faptul că Silviu nu mai e președinte, nu înseamnă că nu mai e soțul meu. Nu înseamnă că nu avem familie. Că e supărat pe mine, da, e normal, și eu aș fi fost supărată. Dar era singura modalitate să-l scap”, a spus Diana Șoșoacă în cadrul unei întâlniri organizate vineri la Iași.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se intampla ca in natura! Ca atunci cand femela de paianjen isi devoreaza masculul concubin!
2
0
Serviciile romanesti/straine nu mai alte misiuni decat sa urmareasca si sa zadarniceasca familia Sacosha! Cred ca madame se baga prea mult in seama! Mai curand revista URZICA sau ASPIRINA Romanului , le urmareste viata pentru inspiratie! Daca te-ai plictisit de Stan si Bran, cauta cu telecomanda un canal care o difuzeaza pe farfuza! Curat-murdar, ca este decupata din schitele lui Nenea Iancu!
4
0
Traiasca Rusia si marele Presedinte Vladimir Putin ! Daca nu era putin si Ukr erati intepati cu vaxxin de 7 ori in cap si c*r ! In cap era degeaba fiind gol! Americanii si jidanii v au luat tara si izmenele din c*r !Daca sunteti tampiti suportati ! Jidanii vin in Ro cu duiumul iar sclavii aplauda ! Prostia tradarea si lasitatea se platesc scump ! Succes fratii mei romani!
6
0
vise piggy
3
2
Sunt șocat că această scroafă o**ză este căsătorită. De porc ce rasă este?
6
2
Și la Mangalia Stancovici nu a rezistat la șpaga lui Nae Negrea si a pus amanta pe d***a Sucheanu sa faca campanie
2
1
peste minciunile lui sosoaca cu presedintia problema momentului e ca johanis nu il vrea candidat la presedintie si presedinte pe ciolacu
3
1
0721 328 698 , umpleti-o de respect pe scroafa asta pro rusa!
6
8
DOAMNE CAT IMI PLAC SCROAFELE
2
11
Si acum pe bune, pe cine sa alegem? Asa, le facem in ciuda astora care au facut tovarza. Dar suina stie ca nu are nicio sansa la presidentie, urmareste doar minimul de 5 la suta sa intre in parlament, sa poata face si ea ceva bani. Daca vreun cetatean crede ca oricare candidat o sa faca ceva din ce promite in campanie, e naiv rau! Doar pentru ei si familiile lor!
6
6
Pfoai di plua mea! Bă papuașilor, pe asta o urmati ca oile la stână? De ce oare pentru asa zisi alesi ai neamului nu se impune testul psihologic la depunerea candidaturii? Fereasca D-zeu!
12
4
S-a revoltat Silvestru și a inceput sa se dea la o ucraineanca care de fapt era spioanca si mai inainte incercase sa se dea si la Cupșa și Simion. Se pare ca doar Cupsa si cu Silvestru a pus botul la oralul ucrainiencei .... Sosoaca si Simion s-au prins imediat si au actionat ...
3
6
La Mangalia a și suflat partidul o gașcă de nenorociti care l -au inlaturat pe presedinte dupa munca depusa ..huooooo purcica
8
2
Viata grea ai cu purcica ta!
11
2
Muuuu muuuu
12
2
ca rateaza intrarea in parlament si scapam de ea; o nota pproasta si ptr parlament care e incapabil sa o puna la punct si sa ne scuteasca pe toti de circul asta continuu
12
3
am slabit 275 de kile cu sunca presata, intreaba-ma cum ! am mancat cozonac in loc de paine sarakilor asa am slabit inca 800 de kile si am ajuns asa zvelta ca pot sa intru pe usa la hambasada rusa! huraaa, huraaa , huraaaa !!!
6
4
cred ca ăla i-o pus coarne lu' scroafa asta, si acu' ea se razbuna
13
2
L-a suspendat pe Silvestru ca e zoofil. Foote o scroafa.
12
5
Ba, ej nebun?
6
2
Realitatea anului 2024 toții neb. uni fac politică în afroromania și mai are parte și de fanfară
14
3
Doamne, nu ne lasa prada prostilor!
19
3
bravooooo,Soso, barbatii nu au ce cauta pe langa tine in politica , sunt influentabili,necinstiti,corupatori si misogini!bafta !
5
15
Iar a uitat sa isi ia medicamentele. Trist ca multi se uita in gura la scroafa asta si pun botu la diaree ei
23
5
Zici ca este un film p***t… De fapt este realitatea Romaniei!
25
3
Bine ca nu l-a suspendat de vreo grinda sau de lustra! L-a suspendat doar din partid.
31
4
Voi va dati seama ce specimen candideaza pt presedintie? Si ca pe deasupra mai are si sustinatori? Sufera asta numai de scenarii de filme cu spioni,servicii secrete,etc...Doamne fereste!
36
4
Prin aceasta creatura care infecteaza spatiul public si prin sustinatorii ei vom afla procentele imbecililor din Romania. La care se adauga si alte procente de idioti marca hAUR!
34
5

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620