REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Diana Șoșoacă, vânată de poliție. A rămas fără permis după ce a condus cu 110 km/h în localitate. Video

Diana Șoșoacă, vânată de poliție. A rămas fără permis după ce a condus cu 110 km/h în localitate. Video

Andreea VLAICU 10 martie 2024 | 13:40 3408

I-a fost suspendat permisul de conducere al Dianei Șoșoacă pe motiv că a depășit limita de viteză legală. Partidul a trimis, printr-un comunicat de presă, că aceasta ar fi fost sabotată, împiedicând-o să-și desfășoare campania electorală.

Diana sosoaca, vanata de politie. A ramas fara permis dupa ce a condus cu 110 km/h in localitate. VideoDiana Șoșoacă

Potrivit IPJ Ilfov „la data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu și acționau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, polițiștii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h.”

„Astăzi, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a recurs la o acțiune abuzivă și fără precedent, suspendând permisul de conducere al senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă, lider al Partidului S.O.S. România pe motiv de depășire a vitezei, deși autovehicolul condus de senator se afla într-o coloană de mașini care se deplasa cu viteză redusă. Această mișcare este o tentativă clară de a-l împiedica pe președintele S.O.S. România să-și desfășoare campania electorală pe teritoriul României. Decizia Brigăzii Rutiere este bazată pe considerente politice și reprezintă un act abuziv, menit să blocheze participarea activă a senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă în cadrul procesului democratic. Este inacceptabil ca instituțiile statului să fie folosite în mod abuziv pentru a influența negativ procesele electorale și pentru a submina democrația. Partidul S.O.S. România condamnă ferm această acțiune și solicită o investigație transparentă de urgență asupra circumstanțelor în care a avut loc suspendarea permisului de conducere. Cerem ca responsabilii să fie trași la răspundere conform legii și să fie asigurată respectarea drepturilor democratice ale fiecărui cetățean. Ne exprimăm speranța că acest abuz va fi corectat în spiritul justiției și al respectului pentru lege și valori democratice”, au transmis reprezentanții partidului  S.O.S România.

Video:

Facebook video

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vanata nu oameni vanau pe toti p****i care merg cu viteze peste limitele legi produc accidente si omoara oameni nevinovati Doamna la gabaritu ei nu mai are simntul pedalei cel mai bine ar face un control la Psiholog si se mai vede si presedinte Daca era unul din PSD PNL ieseau toti pe TIK TOK si TV sa mance rahat turcesc Sa apara domnul Simion si cu domnul Lazarus sa ne explice ca na doar sunt specialisti in ori ce domeniu si le stiu pe toate Ba spalativa pe ochii dimineata si uitativa in oglinda ca dumnezeu a lasat visele doar in somn da voi daca stati pe TIK TOK deja va credeti stiutori de toate Bunicul avea o vorba stai intre p****i p***t vei fii ,stai lingla betivi betiv vei fi stai langla oameni destepti poti sa fi ca ei daca te duce capul daca nu doar sluga lor dar in tot deauna oameni destepti stau in spate sa vada p****i care se bat pe locurile din fata sa ai vada lumea
0
0
Care trebuie sa dea exemplu este cea care incalca LEGEA! CUM SA VOTEZI UN ASTFEL DE SPECIMEN?
0
0
De ce scrieti in titlu ca e vanata? Tot voi scrieti ca a avut 110km/h. Sau da bine la cititori?
5
3
Va mai mirati ca pesedeul are electorat. Pai daca asta are fani, ce sa mai spunem. Cata minte sa ai sa te uiti in gura unei mahalagioaice!
4
1
Brabo doamna SHOSHOAKA - MUYOAKA!! HAI CU TROAKA!! DOAMNA SHOSHOAYKA PRESEDINTE!!!
2
4
Cine naiba vineaza balene sau scroafe in Romania ? Apasa ca vaca pedala de acceleratie cu piciorusul ei .
11
1
Mai nebunilor, mai mintiti mult? Iapa lui Zoro, alerga cu viteza luminii si tot politia e de vina? Partid se p****i si de mincinosi ce sunteti! Asumati-va ba gafele aceste fiinte oribile! Fi-v-ar p*****a si tupeista a dracului!
10
1
Nu a vanat-o nimeni pe madama! Efectiv oamenii si-au facut datoria! De ce dansa ar putea incalca legea si omul de rand , nu!?
14
1
Căzuse un baton de salam pe pedala... stați liniștiți
7
1
Esti exact ca tigancile care vand tigari in Tomis 3
16
1
În acest moment, este clar că un rezonabil ar putea deduce că acest porc cu copite o**z este bolnav mintal
18
2
Oare de ce nu a facut p******a si cand jandarmii italieni i-au interzis sa mai faca live? Ce ii da dreptul sa faca circ in fata organelor de control? Nu are incredere in politia romana? Doar ei, alesii pluii, sunt mai presus de lege? Ce atata circ, avea 110 km/h in localitate? Daca crede ca este sanctionata pe nedrept are dreptul sa faca contestatie in termen de x zile. Nu ca nu ar avea sanse de gastig, a gastigat stroie felics la Buzau si nu gastiga ea, ditai (la propriu) avocata?
17
1
Pintea, nota 10! Exact asta cred si eu!
13
2
Guitz guiiiiiiiiiiitz, atat am auzit din partea doamnei. Voi ati auzit altceva?
21
2
Am o intrebare: daca ii injura pe politisti nu este ultraj? Live-ul este permis in momentul in care sofezi?
22
1
Sa va iau in ranga! Sa va vad cu nasu-n rozeta Sosoacai! Sa va dea Sosoaca motzu' de curcan la molfait!
3
20
Asta ar presupune/fi echivalent: ca pe zona pietonala (5Km/H) vine vaca cu 75... spulbera doi-trei copii, dar este "facatura" autoritatilor sa nu o lase' in campanie. (sa ia sofer daca este atat de piz*oasa)
20
1
Ce plm, atata gargara inutila? Vaca, a depasit cu 70Km/H viteza maxima admisa pe sectorul de drum. Ce c***t este asa neclar? (balena asta se fu*e pe reguli si voi o aplaudati?)
22
1
vine sfarsitul. au invatat porcii sa zboare..cu 110 la ora
21
1
Cine te a fatat pe tine?
22
2
Ce tupeu nesimtit pe vaca asta ruseasca.
24
5
Ce o face sa creada pe Peppa ca intereseaza politia de campania ei. Baietii si-au facut datoria. Nimeni ju e mai presus de lege. Nici macar senatorii…
22
2
Atunci ptr astia de sub mine votati in continuare cu psd si pnl ca face bine tarii
3
24
esti mizerabil iauo in gura
5
10
BRAVO SOSOACA
2
29
Cine este asta Sosoacă???
24
4
Vaca dracului, asuma-ti greseala! Oricine poate gresi! Si eu am luat amenzi pentru viteza. Am tacut si m-am conformat si am semnat PV si am platit! Tu ce p.i.z.d.a. ma-tii esenta rara te crezi? Esti deasupra legii? Mars, in mortii ma-tii, si repara-ti greseala fara a mai guita atat!
45
5
Sosoaca deja ne-a obisnuit cu scenariile astea tip James Bond. Ea este vanata de politie,lunetistii sunt pe acoperis,razboiul incepe in 2 saptamani,etc. Cred ca se apropie de o internare
41
2
Mai idiotzilor de la partidul S.O.S.daca politzia a pus radarul acolo intentzionat pentru ca shtiau ca vine D.Shoshoaca cu viteza politzia trebuie laudata nu criticata pentru ca a preintampinat un posibil accident comis de o shoferitza sarita de pe fix care circula cu 110 Km/h in localitate"adica de data asta au avut miros bun politzishti",dar voi atat de idiotzi suntetzi ca nici nu va datzi seama ca aici este vorba despre o vitezomana fara minte nu de faptul ca ea a fost prinsa de politzia rutiera.
37
4
Ar trebui sa fiti arestati pt reclama pe care o faceti nazistilor de la aur si sos.
26
4
E buna r*****a, data viitoare cand circul si eu cu 110 km/h prin oras si ma prinde Rutiera o sa zic ca "ma vaneaza si ma saboteaza" Politia. Mare p*****a este femeia asta.
35
2
Scroafa în Italia nu mai avea râtul mare
36
6
A reușit să prindă așa viteză,cu atâta greutate la bord?
46
5
Sper ca esti constienta ca ai avut filajul in ceafa si ai fost oprita la fix....ia vezi ce stie groparul politiei despre asta? Cand a fost planificat radarul acolo? Cate masini a oprit in ziua aia? Cat a mai stat acolo dupa ce te-a ars?
3
52
se ducea intins la hambasada sa dea raportu ! spioanca kgbista !
40
5
Se grabea sa prinda slanina de porc la reducere
36
4
Dacă era vînată trebuia să aibă un glonț între urechi, ca la mistreți, dar iată cum scroafa zboară cu 110 pe drum de 40...
42
4
S-ar putea să aibă dreptate srcoafa. La câtă e, nu cred că mașina putea dezvolta viteza aia. Acum a dat de dracu'! Trebuie să-și ia șofer, o să fie doi, dar trebuie să schimbe și mașina.
34
4
Merge scroafa cu 110 si e vanata!? Cred ca ea vaneaza pietoni?
52
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016