REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Joi, 10 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6878
19.4° Constanța Joi, 10 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6878
 

Diana Stoica, USR: PSD şi PNL sabotează proiectul de lege „fără păcănele lângă şcoli“

Diana Stoica, USR: PSD şi PNL sabotează proiectul de lege „fără păcănele lângă şcoli“

A.F. 5 aprilie 2023 | 00:00 1269

Deputatul USR Diana Stoica a declarat marţi că deputaţi PSD şi PNL sabotează proiectul de lege ''fără păcănele lângă şcoli'', lipsind de la lucrările comisiei raportoare.

Diana Stoica, USR: PSD si PNL saboteaza proiectul de lege „fara pacanele langa scoli“Diana Stoica

"Împreună cu colegul meu, senatorul USR Sebastian Cernic, am iniţiat proiectul de lege 'fără păcănele lângă şcoli', care este sabotat de către PSD şi PNL. La Comisia de cultură, majoritatea deputaţilor PSD şi PNL au lipsit, astfel că nu a existat cvorum pentru a adopta un raport pentru acest proiect de lege. Termenul de adoptare a raportului este 5 aprilie, adică mâine, când ar fi trebuit să avem un vot final în Camera Deputaţilor, pentru că acest proiect de lege e important pentru protecţia tinerilor şi pentru viitorul României", a spus Stoica la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.

Senatorul USR Sebastian Cernic a menţionat că iniţiativa legislativă a fost adoptată deja de Senat, unde s-a bucurat de o largă susţinere din partea tuturor partidelor parlamentare.

"Iniţiativa USR 'fără păcănele lângă şcoli' a fost votată în unanimitate la Senat, s-a bucurat de o largă susţinere din partea tuturor partidelor politice, însă am avertizat încă de atunci să nu folosească această iniţiativă legislativă ca pe un exerciţiu de imagine. I-am avertizat pe toţi colegii de la PSD şi PNL să vorbească cu colegii din Camera Deputaţilor şi să facă tot posibilul ca această lege să treacă şi să rezolvăm această dramă. Observăm însă că au făcut exact opusul. Astăzi, la Camera Deputaţilor, dincolo de faptul că refuză să vină la şedinţele de comisii, au îngreunat adoptarea unui raport favorabil trimiţând această iniţiativă către şase comisii raportoare, când, de obicei, sunt două, maxim trei. De aici putem trage o singură concluzie - pentru PSD şi PNL viitorul copiilor nu înseamnă nimic, însă pentru pensiile speciale sau reglementarea hoţiei ar face orice", a afirmat Sebastian Cernic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Extraordinar! Pai de distantele intre pacanele si scoli au relevanta pentru impatimiti?
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817