REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Diaonescu pune tunurile pe presă, după scandalul sexual

Diaonescu pune tunurile pe presă, după scandalul sexual

Valentina CAMARA 22 aprilie 2023 | 20:03 1067

Diaconescu se plânge că e o victimă a unui linșaj mediatic și că presa a atentat la reputația lui. Fostul patron OTV a dat în judecat mai multe posturi de televiziune și ziare online.

Diaonescu pune tunurile pe presa, dupa scandalul sexual

Mai multe detalii din scandalul în care este implicat fostul patron OTV au ieșit la iveală în ultimele două săptămâni. Dan Diaconescu a fost ridicat de mascați din locuința sa pe 7 aprilie, fiind reținut pentru 24 de ore pentru două infracţiuni de act sexual cu un minor şi cinci infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile. Ulterior, Judecătoria Constanța a decis cercetarea sa în arest la domiciliu. Iar la 13 aprilie, Tribunalul Constanța a decis definitiv plasarea sa sub control judiciar pentru 60 de zile.

Dan Diaconescu se crede victima din dosar

Începând cu data de 06.04.2023, în mod continuu și concertat pe toate posturile de televiziune deținute de pârâți, în presa scrisă sau online, cât și pe alte canale de comunicare mass-media, aparținând pârâților, au fost diseminate în spațiul public/ divulgate informații cu caracter confidențial/ nepublic din dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, iar reclamantul a devenit subiectul unei campanii virulente de presă, victima unui adevărat linșaj mediatic.
 

DD se plânge de un atentat la reputația sa 

Prin campania de presă negativă exercitată de pârâți nu numai că s-a atentat la imaginea, numele, reputația și activitatea profesională a reclamantului, fiind defăimat și denigrat, aducându-i-se grave prejudicii de imagine prin încălcarea prezumției de nevinovăție, dar au fost diseminate/ divulgate în spațiul public date și informații cu caracter nepublic/ confidențial din dosarul penal al Parchetului.

Diaconescu, în război cu presa

Mass-media a redat/ divulgat informații obținute în mod evident nelegal transformând ancheta penală într-o veritabilă ”prejudecată colectivă, publică” depășind limitele informării rezonabile, legitime și care presupune neafectarea prezumției de nevinovăție.”

Fostul patron de televiziune a fost filmat, când era cu una dintre minore, cu un telefon ascuns într-o jucărie de pluș si nu mai puțin de 4 persoane spionau, din camera alăturată. După ce Diaconescu a primit imaginile compromițătoare, un bărbat care s-a dat drept procuror, a venit și i-a dat bani celui care îl șantaja pe realizatorul TV, arată anchetatorii în documentele din dosar.

„În urma probatoriului administrat în noua cauză a reieşit că în perioada septembrie - noiembrie 2020 şi în luna septembrie 2021 inculpatul D.D., un bărbat în prezent în vârstă de 55 de ani, a întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale, în mod consimţit şi repetat, contra unor sume de 300 - 400 de lei, cu două persoane vătămate minore, surori gemene, în vârstă de 15 ani, ce au împlinit vârsta de 16 ani în luna iulie 2021.

Faptele au fost comise pe raza localităţilor Olimp, Constanţa şi Bucureşti, iar probele au relevat că inculpatul cunoştea vârsta persoanelor vătămate”, precizau procurorii Parchetului Judecătoriei Constanţa, care săptămâna trecută au făcut percheziții la locuinţa lui Dan Diaconescu din Bucureşti şi la cea din Constanţa. În stenogramele prinse la dosar, Dan Diaconescu s-ar fi interesat de o fată „virgină”, despre care i se spune că are „15 ani”.

Diaconescu, care susține că este nevinovat, este acuzat de act sexual cu un minor și utilizarea prostituției infantile, potrivit realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viol este cand o fwti pe una cu forta,D.Diaconescu a platit doua curvistine care si-au traso cu el pentru bani dupa care prostul a fost convins de astea ca ii fac rost de o virgina pentru ca asta dorea obsedatul dupa care"sarmanele minore"l-au inregistrat sau filmat si apoi cwrvilitele l-au santajat,asta nu le-a dat cat au cerut sau poate ia dat bani dar ele aveau o dubla cu care il santajau in continuare asta nu le-a mai dat nimic si tipele sau dus si l-au reclamat,cine stie ce a fost dar viol in nici un caz,totusi asta se intampla daca apelezi la cwrve care se spune ca aveau si proxeneti in spate,ori platesti si pentru ce nu ai facut,ori ai sanse sa ajungi la puscarie;imi pare rau pentru D.D.dar a cazut de fazan cum spun uni.
1
0
Tu nu esti BOSS. Esti doar BOSSCHETAR. Si afla bosschetarule ca perioada de arest la domiciliu se scade din pedeapsa. Cat despre eliberarea din arest preventiv iti spun ca nu ar fi avut loc daca ar fi fost la dosar probe temeinice ca DD ar fi stiut varsta fetelor. Faptul ca una i a zis ca e clasa a 10 a nu inseamna ca i a spus ca are 15 ani. In plus el cauta o virgina. Asta nu inseamna ca el cauta o minora. Filmuletul din telefon nu cred ca poate fi folosit ca proba. Cred ca este o proba obtinuta fara mandat de perchezitie electronica. Cred ca DD este vinovat de sex cu minore dar de aici si pana la a se putea proba temeinic in instanta aceasta infractiune e cale lunga. Asta este si motivul pentru care DD nu mai este in arest. Lipsa probelor temeinice.
1
2
WOW! PRESA, cainele de paza al democratiei, cenzureaza astfel de cuvinte? RUSINICA!!!
9
0
FaptuI ca au "sarbat0rit-o" ca pe o VlCT0RlE, aceasta "reIaxare" a arestuIui PREVENTlV, in ideea de a pacaIi lDl0Tll UTtlLll care pun botul la mANlPuIarea lor AUR0LACO-SOS0cista ca ar fi "neVlN0vat", este inca un indiciu serios al VlN0VATll LUI D/A/N DlAC0NESCU!!! Faptul ca i-au "relaxat" arestul PREVENTlV, asta nu inseamna absolut nimic. PEDEAPSA VA FI ACEEASI, cand se va da sentinta finala, CU EXECUTARE! Acolo la PARNAlE sunt multi detinuti care au copile acasa de cam aceeasi varsta cu VlCTlMELE lui D/A/N DlAC0NESCU. Asta pentru a va face o idee despre ce il asteapta pe el dupa ce va fi ARE5TAT. DETlNUTll il vor astepta cu baI0ane, buchete de fI0ri si VASELlNA!!! GIumesc! Evident, FARA VASELlNA sau baI0ane!!! Priviti si partea buna, are timp ca prin aceasta reIaxare sa-si "incalzeasca FlZlCUL" pentru ce urmeaza. Adica sa-si Iargeasca putin mai mult "0RlZ0NTUL", sa-i fie mai usor cand scapa sappunuI. Fizica nu minte!!! SappunuI aIuneca, lNTOTDEAUNA,danNUT!!! lNTOTDEAUNA!
16
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016