REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.3° ConstanÈ›a Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
20.3° ConstanÈ›a Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Dimciu-Palavoti Tănase, socrul lui Ianis Hagi, sancționat de Poliția Rutieră

Dimciu-Palavoti Tănase, socrul lui Ianis Hagi, sancționat de Poliția Rutieră

A.C. 19 noiembrie 2023 | 00:00 8403

Dimciu-Palavoti Tănase, socrul lui Ianis Hagi (24 de ani), are probleme cu poliÈ›ia. Tatăl logodnicei fotbalistului de la Rangers a fost amendat de PoliÈ›ia Rutieră CălăraÈ™i, iar prosperul om de afaceri le-a deschis proces. „Cuscrul” lui Gică Hagi a fost sancÈ›ionat!

Dimciu-Palavoti Tanase, socrul lui Ianis Hagi, sanctionat de Politia RutieraDimciu-Palavoti Tănase - în dreapta

Se cunoaÈ™te, deja, faptul că Ianis Hagi È™i Elena Tănase, fiica prosperului om de afaceri Dimciu-Palavoti Tănase, au ales să meargă pe un drum comun. În luna iunie a acestui an, fiul lui Gică Hagi È™i-a luat inima în dinÈ›i È™i È™i-a cerut iubita în căsătorie. Într-un cadru de vis, fotbalistul de la Rangers s-a pus în genunchi È™i i-a declarat iubire veÈ™nică tinerei. Pentru întregul moment, ar fi „decartat” în jur de 100.000 de euro, pentru a-È™i surprinde viitoarea consoartă! Iar 50.000 de euro ar fi costat doar inelul cu diamante!

Dimciu-Palavoti Tănase, socrul lui Ianis Hagi, a deschis proces Poliției

La câteva luni distanță de la frumosul eveniment, Dimciu-Palavoti Tănase, tatăl logodnicei fotbalistului de la Rangers, a primit o veste nefavorabilă. După ce a fost amendat de PoliÈ›ia Rutieră CălăraÈ™i, omul de afaceri, „cuscrul” lui Gică Hagi (58 de ani), le-a deschis proces. IniÈ›ial, acÈ›iunea a fost depusă la ConstanÈ›a, dar s-a declinat la CălăraÈ™i.

În È™edinÈ›a din 09.06.2023, se arată:
„Ora estimată: 08:30
Complet: Camânări/incidente 22
Tip soluție: Declină soluţionarea cauzei
SoluÈ›ia pe scurt: Admite excepÅ£ia necompetenÅ£ei teritoriale a Judecătoriei ConstanÅ£a, invocată din oficiu. Declină competenÅ£a de soluÅ£ionare a prezentei cauze, având ca obiect plângere contravenÅ£ională formulată de petentul *** în contradictoriu cu intimatul ***, în favoarea Judecătoriei CălăraÈ™i. Fără cale de atac. PronunÈ›ată prin punerea soluÈ›iei la dispoziÈ›ia părÈ›ilor prin mijlocirea grefei instanÈ›ei, conform art. 396 alin. (1) ÅŸi (2) C. proc. civ., astăzi, 09.06.2023.
Document: Hotărâre 5758/2023 – 09.06.2023”.

Potrivit Portalului InstanÈ›elor de Judecată, guvernat de Ministerul JustiÈ›iei din România, în data de 14 noiembrie 2023, instanÈ›a a decis amânarea cauzei (Complet 9 – penal/pl.contrav.), soluÈ›ia pe scurt fiind Administrare Probe. Următoarea È™edință va avea loc în data de 28.05.2024, la ora 09:30, conform cancan.ro

Gică Hagi, după ce s-a aflat că fiul său se însoară: „Bravo lui, îÈ™i asumă, ia decizii È™i e responsabil!”

Gică Hagi a fost foarte bucuros, atunci când a auzit că fiul său, Ianis, se însoară. „O bucurie, sunt bucuros, fericit. Bravo lui, îÈ™i asumă, ia decizii È™i e responsabil. Un copil liniÈ™tit, un copil care È™tie ce are de făcut, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniÈ™tit. Am fost printre primii care au aflat. Doar ce s-a întâmplat, e între ei È™i le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să se înÈ›eleagă È™i să meargă împreună pentru că doar aÈ™a pot să fie puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis creÈ™te, devine responsabil. Mă bucur, el decide”, a declarat Gică Hagi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dushu mushu cushu bushu tushu pushu trashku mashku - ia mai du-va de unde-ati venit
8
1
A-beh.... Pavaroti
5
0
Pe ei TARLIC.Nu i lăsa, că nu va laudă. Și de nu vă laudă în comentarii,nu s buni.Se pare că nu toți sunt fraieri,cum era de dorit.
3
0
Vede ti ca astea le au mari ! Aveti capacitate de sugere dupa ce ii prindeti ?
6
0
să nu uitați și zerul de la caș c-o să vă fie sete de la atâta drum
14
1
Suntem pe urmele la jigodiile care dau comentariii !
1
8
Nu esti tu fara Roxadustat. Roxadustat, pentru cipanul din tine
4
0
Fura din conductele de combustibil cuscrul lui tata lui ginerele? Păi părea om avut,prin muncă și iarăși muncă. Și sudoare.Legale.
7
1
această et-nie care a atins toate articolele din codul penal, până-n '89 nu depășea limita satelor unde trăiau ca și emigranții că-i împușcau comuniștii că știau că dacă îi scapă în orașe, acele orașe invadate de hunii makkkedoni deveneau jungle în toată regula. Inevitabilul s-a produs după '90 și iacă-tă cum a ajuns constanța... evaziunea și spălarea de bani este a ajuns la cote maxime, instituții ale statului pline de angajați makkkedoni șpăgari, localurile pline de viespare makkkedonesti... makkkedoance încă nefugite de acasă care și-o trag pe unde apucă....makkkedoance divorțate fugite prin alte orașe ca să nu se audă cum și-o trag non-stop... makkkedoance remăritate cu bărbați mai tineri din lipsa sexului din tinerețe.... makkkedoance purisance de peste 45 de ani din stejaru și tistimelu siliconate și abuzate care acum descoperă arta sexului...
17
5
Pentru ce a fost amendat Dinica-Pavaroti?Ca nu am putut dormi gandindu mă și nici n am mâncat cu poftă, tot gandindu mă. De ce l or fi amendat pe Dinica-Pavaroti?
9
0
Stire de 2 bani! Daca legea si organele statului si-ar face datoria ar fi foarte bine! Dar si daca au salarii bune, tot degeaba ! CORUPTIA este peste tot! Si la medici si la profesori si la politai si la popi! Machedoneanul cu nume ciudat (probabil scris sau zis gresit, cand l-a declarat tasu' pe fiisu' la nastere) baga mana in desaga si scoate cat apuca! Arunca in stg si dreapta la alti banditi si asa se rezolva treaba! Suntem in Romanica!
7
1
Pe baronu sigur nu il mai ocupa sezonu estival 2024 la neptun ! Funia ii face cu ochiul !
4
0
Toti mucanii sa s**a cucu!!
5
9
La funie la funie umflatule !
6
0
Penjtru un furt de terenuri de calitate consuma Roxadustat. Roxadustat, pentru mak idonul din tine
10
2
Trăiască conducta de benzina de pe varianta Constanța-Ovidiu. Hai cu furtul în continuare. Terenuri agricole cumparate din benzina furată de la conducte.
20
1
Donchi pufleni la u gasit cu funia in beci ! Omu are 8 milioane numai la banca , plus alte boargi … fata lu pufleni are diabet , o umflata care o mosteneste pe matusa ei baditeanca , e nehalita dupa bani si ea , dar a nimerit sa se casatoreasca cu o saracie dan stere de nu are de pe ce sa bea un pahar de apa ! Sotia lui donchi sirma meseriasa plateste sa fie lovita !
13
1
prostu sa crezut marele tenor PAVAROTI
12
0
Cine e ala de la u gasit cu funia in beci , pregatit sa si faca felu ?
11
2
De când m-a gonit consoarta de acasă, zilnic, car după mine în lesă un cățel din rasa RUNCAN. un cățel docil.
18
1
Mare stire si alti au dat politia in judecata si nu ati scris , nu il amendau degeaba dar trebuie sa scrieti ca e cuscru cu Hagi cu alt bogat lantul slabiciunilor nu mai faceti atat tamtam ca e cuscrul lui Hagi sa il asociati cu el, ce face el e problema lui ce treaba are Hagi in toata povestea asta
21
1
Asta este o știre foarte importantă ptr cei care se ,,uită" la Replica ... E vorba de socrul progeniturii ciobanului Hagi, ridicat de către niște nimeni analfabeți din zisa presă din r*mânia, la rang de ,,rege" ... Lăsînd la o parte că și el este analfabet ...
14
9
Nu ii mai umflati si nu ii mai scoate ti mari afaceristi ! Bancile si uniunea vorbeste pentru ei !
27
2
După '90 au demontat orice teorie a conviețuirii pașnice din Constanța.
30
1
Terminati cu roxadustatul ca nu asa bun in cantitati mari. Trebuie luat cate putin ca sa nu creasca nasul la mincinosi
16
1
Ați terminat cu tenismena năsoasă escroacă Halep și ați început cu Hagi și escrocul Dida fără o zi pe cartea de muncă. Păi ăsta e jurnalism?! Cum să-l promovezi pe Dida care s-a încuscrit cu familii înstărite numai ptr simplu fapt ca să se laude cu cadourile cuscrilor date tinerilor însurăței. E ditamai bătrânu și stă la mila cuscrilor. Păi ăsta-i om?!
42
4
Iar cu bijduvenii ăștia. Ne frecați creierul cu toți oierii. Ăsta... Pelevoti.. peleți.. sau cum i-o mai zice... nu trăgea la conducta de benzina de pe varianta ovidiu cu 20 de ani în urmă?.... parcă aveau și un peco pe acolo și prin spatele pe o trecea conducta de combustibil.... halal afaceriști...huooooo
45
1
Ce caramburi de nasoaie au cimpanzitele,brrrrr.
31
0
Articol de rahat despre un parvenit în orașul asta. Mai bine scrieți de ginerele lui,marele fotbalist..văzut doar de taica-su mare...ianis hagi....să numai poarte bentiță...jambierele după genunchi..astea sunt gesturi de gay....să comenteze și vocifereze la orice..să de-a din mâini continuu((la întrecut pe Alibec))...și altele...decât să scrieți de parveniții ăștia în Constanța.... Pe cine credeți că interesează, că a rămas asta fără permis..ne doare-n penis de el... Scrieți articole importante..nu rahaturile astea,sau vreți sa-i faceți cunoscuți pe talibanii ăștia...
43
10
Și mare știre si asta! Demnă de dat in ziar! Ce au ajuns maekedonii ăștia, mah! De la coada oii pe când așteptau sa faca oaia pipi ca sa se spele pe mâini, in ziare! Cum le place lor, pe fala. Ca acolo e ținta. Sa se fălească. Un lucru e cert: a dat politia in judecata! Pai cum sa rămână maekendonul in paguba?! Ei își mănâncă de sub c*r. Sunt buni numai sa se laude, închipuiții ce sunt. In rest, sunt de-o zgârcenie nesimțita si de neimaginat.
50
8

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436