REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.8° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Din cauza unor șezlonguri, au intrat la pușcărie

Din cauza unor șezlonguri, au intrat la pușcărie

Replica API 26 martie 2022 | 00:23 2080

Doi indivizi sunt acuzați că, în timp ce se aflau pe faleza inferioară din Eforie Sud, au lovit o persoană cu pumnii și cu picioarele, dar și cu o cazma cauzându-i acesteia leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 180 zile de îngrijiri medicale. Traian Remus Radu a fost condamnat la doi ani și două luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și vătămare corporală iar Cristinel Mitrică a primit 1 an de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Sentința a fost dată pe 22 decembrie 2022 de Judecătoria Constanța, și nu este definitivă, apelul urmând a se judeca pe 28 aprilie 2022. Totodată, încetează procesul penal împotriva lui C.R., acesta decedând între timp.

Cum s-a petrecut incidentul

Potrivit datelor din anchetă, fiul victimei este administratorul unei firme care administra pe faleza inferioară a stațiunii Eforie Sud un spațiu comercial compus din local de alimentație publică (bar cu terasă) și un sector din plaja Mării Negre, unde desfășura activități specifice pe perioada sezonului estival. În apropiere, inculpatul Traian Remus Radu desfășura de asemenea o activitate similară. Conflictul a plecat după ce inculpatul i-a reproșat fiului victimei că a depozitat niște șezlonguri pe terenul său. Pentru că fiul victimei a refuzat să mute șezlongurile, inculpatul l-a lovit pe acesta cu pumnul în zona capului. Victima a intervenit încercând să își apere fiul iar în acel moment inculpatul l-a lovit cu o cazma, rupându-i acestuia piciorul. După lovitura aplicată, victima a căzut la sol, fiind în continuare lovită cu pumnii și picioarele de către Traian Remus Radu dar și de către Cristinel Mitrică.

Instanța a apreciat că fapta prezintă o gravitate ridicată, că astfel de fapte provoacă oroare și sentimente de nesiguranță în rândul societății, că inculpații au acționat într-un mod grobian pe fondul unui conflict legat de activitatea comercială, pe care l-ar fi putut rezolva amiabil, însă au ales să dea o „lecție” părților civile care le-ar fi încălcat „teritoriul”.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
1 an de inchisoare pentru pentru atentat la viata unui om ? ? ? In ce " tara " traim ? ? ? A fost TENTATIVA DE OMOR !!! Doar un an de inchisare ? ? ?
0
0
i.a cumparat masa plaja interlopului iesit din pestera
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768