REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Din cauza unui indicator montat invers, Nicolae Iorga a devenit bulevardul Tomis! Video

Din cauza unui indicator montat invers, Nicolae Iorga a devenit bulevardul Tomis! Video

Valentina CAMARA 4 martie 2023 | 00:00 3393

Ținând cont de ”rapiditatea” cu care se efectuează lucrările de infrastructură din ultima perioadă în Constanța, n-ar trebui să ne mire atunci când ceva este... pe dos. De exemplu, indicatorul stradal de la intersecția străzii Nicolae Iorga cu bulevardul Tomis a fost montat greșit. Cine a trecut vineri prin zona Spitalului Județean este imposibil să nu fi observat că plăcutele au fost montate greșit, bulevardul Tomis transformându-se, astfel, în strada Nicolae Iorga și invers. Nu este pentru prima dată când indicatorul a fost montat invers.

Din cauza unui indicator montat invers, Nicolae Iorga a devenit bulevardul Tomis! Video

Printre lucrările făcute în grabă, (sau nu) și de mântuială, sesizăm că pe bulevardul Tomis, la intersecția cu strada Nicolae Iorga, lucrătorii din cadrul primăriei, care au muncit de zor la modernizarea trotuarelor, au montat „pe dos” stâlpul pe care stă scris numele celor două artere ale Constanței. Astfel, Tomis s-a transformat peste noapte în strada Nicolae Iorga, iar Nicolae Iorga a devenit bulevardul Tomis.

Din cauza unui indicator montat invers, Nicolae Iorga a devenit bulevardul Tomis! Video

Reporterii Replica au sesizat Primăria Constanța care, la rândul ei, a sesizat Confort Urban, urmând ca angajații de aici să facă verificări pe teren. Nu excludem, însă, posibilitatea unei glume a unor copii.

Din cauza unui indicator montat invers, Nicolae Iorga a devenit bulevardul Tomis! Video

Șoferii constănțeni cunosc foarte bine orașul, deci eroarea nu-i afectează prea mult. Însă, pentru turiștii care circulă prin zonă, indicatoarele stradale pot crea confuzii.

Din cauza unui indicator montat invers, Nicolae Iorga a devenit bulevardul Tomis! Video

Video:

Indicatorul stradal din zona Spitalului Județean nu este pentru prima dată când încurcă șoferii în trafic. Același indicator a fost montat greșit și în anul 2020, când lucrările de infrastructură erau și atunci în toi, iar muncitorii au încurcat străzile.

Din cauza unui indicator montat invers, Nicolae Iorga a devenit bulevardul Tomis! Videoindicatorul din 2020

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De fapt geamirache al nostru a aterizat prima oară în Constanța îmbrăcat ca ”păstaie”, politruc la Școala Militară Maiștri de Marină, ca locotenent major cu pregătirea de luptă și politică.
6
1
Sunt atât de multi p****i care se dau destepti si atat de multă prostie de nimic nu ne mai miră in special unii soferii de cele mai multe ori muieri care confundă stradutele de cartier cu pistele de raliu și impopoținate ca niste pomi de crăciun zici că-s bufnițe la volan .Copiilor dlor "educate " impopoțonati cu haine de firma adopta in vocabular ""inteligent'' ,proaspat frezati,scuipând pe unde nimeresc , SERG trotuarelor in discutiile"savante in grupuri de câte cinici ,etc ....Asa ca un semn de circulatie orientat gresit de vreo maimuță mai sus mentionată ...pentru ei sa facă rău e ceva banal .. F
3
0
Amiralul nostru a facut de fapt facultatea de constructii navale la Galaț. Nici o Academie, nici un IMC-UMC nimic nimic. Dar cumva a ajuns amiral.
5
1
Și câți bani primesc aceste firme că sigur nu le face primăria, și ei angajează toți pampalaii și de aici rezulatate
7
0
Setea de înavuțire a acestor indivizi este fără margini! Bă incompetenților, bă nesimțiților, cât dracului vreți sa mai nenorociți orașul Constanta? Adunătură de ,, minți luminate”, ajunge bă, ajunge!!!! Bă primare , crezi ca dacă vii de la Eforie la Constanta , prin portul Constanta, ca sa nu dai ochii cu haosul pe care-l ,, organizezi” , este bine? Adica nu te intereseaza de noi? O sa ajungi la …. loc linistit, stai fără grija! Vin și cei de lângă tine, și puteți sa va spuneti ofurile. Și sa dea bunul Dumnezeu sa stați mulți, mulți ani! Când naiba a fost un apevist , bun gospodar, bun organizator, și capabil sa coabiteze cu populația? Omul trăiește in lumea lui, și nu este singurul!!! Vine vremea când cine te susține, își ia mâna de pe tine! Și atunci sa te văd.
7
0
doar in romania - roprosttia e posibil asa ceva. sa vedeti cum construiesc: la robinet au montat teava de gaz
3
0
Bai Amiralu fara Flota care te-ai batut in nustiu cate batalii navale :))) daca mananci pensie ca bosorogii, dute nene la pensie si lasaaaneeee. Un Pensionar sta acasa si mananca pensia platita de tineri ca mine prin taxe.. Daca tu haplesti pensie de ce ne bagi taxe de parcare etc ca sa iti maresti pensia. Pensie inseamna sa duci o viata linistita fara griji nu sa te imbogatesti din taxe nemeritat, din banii munciti de tineri ca mine, tu mananci banii mei de fapt si ca bugetar si ca pensionar de lux… Sa-ti stea in gat!!!
16
7

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510