REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Din ce bani își face șeful ARR, Marian Butnaru, două blocuri la Medgidia?!

Din ce bani își face șeful ARR, Marian Butnaru, două blocuri la Medgidia?!

Ana Maria LIPAN 7 septembrie 2023 | 00:00 5199

Marian Butnaru, șeful Agenției Teritoriale a Autorității Rutiere Române Constanța, continuă să investească în municipiul Medgidia, unde a activat în trecut drept consilier local. Firma controlată de familia acestuia, Hermes SRL, a înaintat un memoriu justificativ pentru elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal, în scopul construirii a două imobile, cu regim de înălțime de P+5E+6R și destinația de locuințe colective cu spații comerciale la parter. 

Din ce bani isi face seful ARR, Marian Butnaru, doua blocuri la Medgidia?!Marian Butnaru

Marian Butnaru, șeful Agenției Teritoriale a Autorității Rutiere Române Constanța, vrea să ridice două blocuri în municipiul Medgidia. Societatea controlată de familia acestuia, Hermes SRL, a înaintat un memoriu justificativ pentru elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal, în scopul demarării proiectului imobiliar. Terenul vizat este amplasat pe strada Industriei, la numărul 9 Bis, și are o suprafață totală de 3900 de mp. 

Din ce bani isi face seful ARR, Marian Butnaru, doua blocuri la Medgidia?!

Cele două clădiri pe care societatea dorește să le construiască au un regim de înălțime de P+5E+6R și destinația de locuințe colective cu spații comerciale la parter. Conform memoriului, terenul unde urmează să fie amplasată investiția este înconjurat de clădiri cu unul sau două etaje. Familia Butnaru motivează totuși că acestea nu vor fi umbrite de blocurile pe care le va construi, care urmează să fie amplasate la aproximativ 20 de metri distanță. 

Din ce bani isi face seful ARR, Marian Butnaru, doua blocuri la Medgidia?!

Menționăm faptul că, la sfârșitul anului trecut, Butnaru a primit undă verde pentru demararea unui alt proiect imobiliar din Medgidia. Autoritatea competentă pentru protecția mediului Constanța a publicat în decembrie 2019 un document prin care anunță că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în ceea ce privește construirea un imobil cu regimul de înălțime P+4E+5R, cu funcțiunea de locuințe colective și spații comerciale la parter. Înainte de a începe lucrările însă a fost nevoie de desființarea imobilului existent. Amplasamentul blocului se află pe Strada Decebal, numărul 27, din Medgidia.

Afacerile familiei Butnaru, controlate de soție: șeful ARR stă în spate

Hermes SRL, cea mai cunoscută companie a familiei Butnaru este controlată de Marigen Prod SRL, firmă deținută de Butnaru Elena Odeta, cu 91 %, în timp ce restul de acțiuni le revin copiilor celor doi, Elena și Dragoș Butnaru. Societatea a înregistrat în anul fiscal 2022 o cifră de afaceri în valoare de 7.686.557 de lei, profit de 3.253.776 de lei, dar și datorii ce se ridică la suma de 2.830.573 de lei. Familia lui Butnaru mai deține firma Herli Sof SRL, în baza căreia funcționează autogara din Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ăsta a fost tată și bunic pentru hoți Nu se atingea nimeni de rablele lui de microbuze. A furat Ăsta cât pt 15 generați deale lui
4
6
in medgidia nu s a construit un bloc de pe timpul lui ceausescu,acest om a construit lucruri frumoase la medgidia ,este pionerat,bravo lui,are curaj intr un oras ca medgidia,este de apreciat mult nu de denigrat.
8
5
Ho-tzul profesionist cu sprijin PSD Felix Stroe, seful ho-tzilor securist ceausist seful PSd Constanta si al PNL Constanta ca penelistii din Constanta nu stiu sigur in ce partid mai sunt.Mircea Banias de exemplu.
8
7
Sa se ocupe cu afișarea graficelor în statii și verificarea mașinilor de transport persoane pe ruta Cobadin Cta ,e jale. Este traseul rămas fără contract cu CJC de la 1 ianuarie 2023 se transporta legume nu persoane drept exemplu ultima amenda de 25000 lei șoferului de pe TRL pe data de 28 august în Murflatar care s-a dat și demisia peste 14 persoane în picioare. În gara e foarte usoar de verificat ,după ora 16.00 ,se circulă după placul unui dispecer ,gura cască. Rușine pt anul 2023
12
7
Din spagi de la firmele de transport
17
6
Din furt sau din afaceri cu statul
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510