REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Din salariul de primar, ”moșierul” de la Eforie, Robert Șerban, și-a mărit averea cu două bărci cu motor

Din salariul de primar, ”moșierul” de la Eforie, Robert Șerban, și-a mărit averea cu două bărci cu motor

Mirela PASCAL 4 septembrie 2023 | 00:00 9925

Aflat la cel de-al doilea mandat de primar... și nu știm dacă-l mai prinde pe al treilea, Robert Șerban pe cât de sărac pare, pe atât de bogat este. Are un singur teren pe numele lui, în timp ce soția se laudă cu un teren, două case și alte bunuri dobândite prin ... donație. Șerban nu are timp, bani sau chef să investească în imobile, așa că preferă să bage banii în ambarcațuni și remorci.
 

Din salariul de primar, ”mosierul” de la Eforie, Robert serban, si-a marit averea cu doua barci cu motor

Robert Şerban a devenit stăpân peste cele două Eforii în anul 2016, după ce a ocupat mai întâi scaunul de viceprimar. De atunci, nu s-a mai dat dus, candidând cu succes și în 2020... E greu de spus dacă-l mai prinde pe al treilea, având în vedere cum stau lucrurile în Eforie. Dacă la preluarea primul mandat Robert Şerban era un... modest, ei bine astăzi nu putem să-i mai plângem de milă. Și-a mărit palmaresul de proprietăți, adevărat, cu sprijinul soției care, în 2020 a primit, prin donație, trei imobile, un teren și două case, iar un an mai târziu și-a mai tras un teren de 500 mp în Eforie Sud. Asta în timp ce soțul ei preferă să bage bani în bărci și remorci. Recent, și-a cumpărat două ambarcațiuni, una Yamaha și cealaltă Finval FishPro JS, și două remorci, fabricate în anul 2022, respectiv 2023.

Din salariul de primar, ”mosierul” de la Eforie, Robert serban, si-a marit averea cu doua barci cu motor

Vă imaginați că ambarcațiunile nu costă...doi lei! Interesant de unde are primarul bani să investească în pasiunile sale, din moment ce singurul venit este salariul de la primărie, de 109.512 lei, echivalentul a 9.126 lei pe lună brut, adică undeva la puțin peste 5.000 de lei net.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Șerban cel mai mare h…t beți.. si drog….t Cu nevasta cu…va si tocatoatre de bani! Pușcăria scrie pe el
7
1
Este singurul primar care se preocupa de modernizarea celor doua Eforii.
2
10
Scursura asta care voi cei din ambele localității ale Eforie și care lati votat pe Primarul Eforiei care acum 2ani aproximativ 3 ani împreună încă cu o reprezentanta a primăriei de la protecția copilului și alte persoane care sau dus și au vorbit ceea ce nu a atribuit și au fost mituiti cu banii și primarul în cauza a trimis pe doamna de la protecția copilului sa îmi îngrădească pe anumite persoane de anumite drepturi și domnu în cauza faci d aceleași lucruri mai ales ca au fost amenințate unele pers de domnu 8n cauza
2
4
Meritati voi care l-ați votat pe Robert Șerban sa va trageți ponoasele ca lati pupat în c*r vai Primaru în jos Primaru va jecmanit asta va făcut e un mafiot
3
1
Busugene mars la bucatarie. Sa nu uiti sa iti pui sortuletul ca sa nu cada f***i in mancare
2
2
Jeguri politice
3
0
Mama mea are casa cu teren ingradit in Eforie inca de acum 40 de ani. Are cadastru, acte, dar nu in stereo 70, unde avea si ea niste flori, cativa pomi fructiferi si niste rosii. Totul era foarte curat si frumos in gradina ei. A venit lacomul de primar Robert Serban, a facut alt cadastru si i-a vandut terenul din curtea mamei fara nici un pic de mila, la un prieten de al sau. A mers mama in audienta la el cu actele originale aratandu-i ca are terenul asa de la parintii ei, intabulat, Insa primarul din Eforie a inceput sa o ameninte ca ii da amenda pentru ceva ce nu a facut niciodata, adica ar fi aruncat crengi in strada, apoi i-a spus ca nu are timp si daca nu ii convine sa mearga in instanta si a scos-o afara din birou ! Nu ii pasa de oameni deloc. Ii tateaza ca un imparat plin de rautate si indiferenta.
13
1
Asta ma dărâmat dar eu pa el il votez Cel mai bun Primar
3
7
Ce sa vezi? Robert si Soceanu sunt frati de clan mafiot. Serban primeste donatii prin sotie si Soceanu de la Techirghiol prin viitorul ginere. Au impartit faleza duoa bunul plac: Valeanu a pus fhitelu si terasa zarguxkn, giberica vc de la baile reci, Zisu a luat caimacu de la festivale si ziua oras. Are si el disar penal descjis ca Serban. Hai la multi ani stim noi cum
3
1
Lasati fraieru in pace. Este psihopat. A devenit homosexual
10
0
IL SUSTIN PUPINCURISTII...CARE SUNT IN ACEEASI OALA CU EL! EFORIA SUD ARATA JALNIC....CE IMBUNATATIRI A FACUT? PAI IL SUSTINETI CA AVETI NEVOIE VARA DE TARABE SI SPATII DE INCHIRIAT SI NU DECLARATI VENITURILE.DE ASTA A AJUNS TARA ASTA IN ASA HAL....C....CU 2 FETE
15
1
Nu cred nimic din tot ce se spune, eu nu am avut tangente prea multe cu primarul, dar de câte ori ne am intersectat am văzut ca este un om respectuos, cand ai o problema te ajuta în limita posibilității, de făcut în Eforii a făcut destule, nu știu ce vrea lumea sa facă și la ei acasă?... Fiecare cu părerea lui, eu personal am o părere bună despre primarul nostru.
5
12
A avut profesor bun, Brailoiu . La fel facea si ala cand veneau cetatenii in audienta.Cica mortii sa nu-i vorbesti de rau ,dar asta este adevarul si pun pariu ca la urmatoarele alegeri tot el va fi "reales" daca nu va condamnat.In Eforie iti este scarba sa mergi pe strazi (facute praf ), centrul orasului parca ar fi in Ucraina dupa bombardament si primarul orasului merge atat de mandru ca magarul la sareta
20
4
Asta e un p***t și când doarme,ce dracu ați dat Eforie le mâinile la un ...vai mama lui niste hoti și el și cojea
10
3
Ne-a bagat doar taxe, impozite mari, vinde toate terenurile la afaceristi ! Iar apoi isi cumpara el hoteluri si terenuri pe numele sotiei si a surorei lui ! Daca are salariu net lunar 5000 lei, atunci de unde atatea terenuri, vile si hoteluri, barci scumpe ? Ah, am uitat, din donatii ! Primarul e pus pe furaciune pe bune. In Eforie Sud a vandut o strada, deci o strada, nu glumesc si cel ce a cumparat strada de la primar a facut o piscina pentru el in capatul strazii si a inchis-o cu gard inalt.
17
4
Asa cum Chitac e terminat politic din cauza taxei pe parcare care e peste tot in constanta,dupa ce l-a blamat pe Fagadau de acest fapt, apoi el a facut mai rau de atat,efectiv nu ai unde sa-ti lasi masina acum fara sa platesti si datorita drumurilor sparte de 2 ani , asa si Robert Serban primarul Eforiei s-a terminat ca primar diatorita Taxei de statiune pe care a impus-o cetatenilor cu lacomie si datorita furaciunilor de terenuri pe care le-a facut. Chiar a*****a Banica i-a donat un etaj intreg sotiei lui Robert Serban din hotelul din Eforie Nord Atmosfere de la malul marii pe str.tudor vladimiresu, pe care il detine. Un etaj intreg i-a donat sotiei lui Robert primarul ! Nu vi se par dubioase atatea donatii ??? Hotelui Blue Marin de langa Acapulco a devenit la fel proprietatea lui Serban primarul. Si inca alte 4 hoteluri din Eforie Nord, unul din Eforie sud si vreo 12 terenuri ! Mai are proprietati pe numele unui prieten din Italia. Ce nenorocire de om am votat noi pana acum ????
16
4
Si pe doamna de la liceu a amenintat-o primarul din eforie, cand aceasta a mers la el cu rugamintea de om sa nu le vanda terenul spatiu verde la licitatie, ci sa-l lase liceului. Impreuna cu Negrea si Bordea au schimbat destinatia terenului din spatiu verde in curti constructii apoi l-au scos la vanzare pe ascuns , in deplina liniste.
17
2
Cand mergi in audienta la primar, daca cumva are el interes ascuns in ceea ce reclami, te ameninta pe fata ca iti vei lua amenda daca nu iti retragi reclamatia. Un primar santajist si corupt pana in maduva oaselor. Doar stie sa ceara bani. Anul acesta am platit impozit cu 35% mai mare ca anul trecut, ca asa au dat ei o hotarare a consiliului local. De la anul iar cresc impozitele peste cele 35% care le-a marit el anul acesta, cu toate in toata tara impozitele nu s-au marit, ci doar au fost ajustate la rata inflatiei cu 2%. La Eforie primarul Robert Serban e sef si trebuie sa nu indraznim sa ii spunem ceva negativ ca imediat ne ameninta cu amenzi. Ce a promis in 2016 dupa 8 ani inutili de viceprimar si cum a ajuns sa-si bata joc de oameni in 2023.
16
2
Taxa de statiune impusa de Serban Robert are destinatia de a promova Eforie la targuri turistice si pentru a plati salariile Centrului Turistic de Informare din Eforie Nord. Ce promivare a facut acest primar ?? Ce targuri ? Care expozitii ? Este ilegal sa obligi cetatenii si agentii economici sa platesti salariile altora, e ilegal si anticonstitutional. Faceti-i plangere penala pentru abuz in serviciu lui si tuturor consilierilor care au semnat si votat acea hotarare de consiliu prin care ne obliga sa platim aceasta taxa nelegala ! In Centrul de informare turistica din Eforie Nord doar stau niste fete de la politia locala si fac dragoste cu baietii de la politia nationala. Cica se si filmeaza intre ei. A aparut un clip cu ei pe net. Toata lumea stie asta. Iar primarul obliga in continuare cetatenii sa le platim noi salariile prin taxa de statiune ! Robert Serban este cel mai incompetent si corupt primar pe care l-a avut Eforie vreo data.
17
1
Domnule Primar , nu puneți la suflet răutățile scrise în aceste comentarii de oameni care se ascund în spatele anonimatului , dvs sunteți un om de valoare pe care vă vom susține mereu , vă doresc multă sănăt**e și putere de muncă .
9
20
ALO DNA..la autorizați este unul Munteanu îl.cheama...nu eliberează o autorizație de funcționare..decit cu șpagă...ascultați un pic telefonul și lui și lui ozg7n sa vedeți ce surprize frumoase o sa auziti
18
3
Parsu , sa mergi impreuna cu el la puscarie sau in cel mai bun caz sa ii duci pachet . Stii ca in cartierul din Eforie nord ( in spatele cimitirului ( linga cele 2 parcuri / care numai parcuri nu se pot numi : din cauza mizeriei, toate cosurile de gunoi rupte, stilpi de iluminat distrusi …) si avem strazi neasfaltate ( vara praf in casa si pe masini si toamna / iarna noroi si mizerie ) . ATENTIE = in contextul in care str Orhideei, Magnoliei , Narciselor un actele Primăriei sunt asfaltate de 6-7 ani de zile . Acum ce mai zici , domnule …
8
4
Sa amintim și Hotel d***a, Complex Magura,Hotel BlueMarine,Mercur,Schiotis, etc toate aparțin lui Șerban!
15
5
A marit taxele si imozitele cu 50 la suta, la anul vrea sa le dubleze. La noi toti cei ce inchiriem chiar 2-3 camere vara, ca nu avem hoteluri ca el si navasta-sa, ne-a bagat taxa de statiune ca s-a gandit Serban ca suntem prea bogati si trebuie sa platim mai mult. Un primar care isi bate joc de noi toti si rade de saracia noastra. Sa plece odata de la primarie !
18
4
Nu are cum sa i se prescrie fapta, pentru ca Curtea Europeana a dat o hotarare comform careia toate prescriptiile, mai ales cele ce vizeaza infractiunile de coruptie, adica cele savarsite de functionari publici, contravin dreptului european, care e prioritar dreptului intern. DNA ulterior a inceput sa faca recurs in casatie dupa aceasta hotarare. Deci primarul din Eforie nu va scapa, chiar daca spera, mai ales dupa atata rau facut oamenilor din Eforie.
18
4
Intradevar Robert Serban a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si are termen de pronuntare la judecatoria Constanta acum in 07 septembrie 2023. Dosarul 235/212/2020 in calitate de inculpat. I-a dat lui Chiparu 3000 mp de teren in Eforie Nord fara votul majoritatii consilierilor si fara licitatie. A tras de timp si a tot amanat dosarul, sperand probabil in viitor la prescriptie. Iar ce spunea un cetatean din Eforie mai jos ca Robert Serban te ameninta cand te duci in audienta la el cu o problema, este perfect adevarat. Si eu am fost amenintata de el cu amenda, cand am mers la el audienta sa rezolv o problema, da de unde, ca numai primar nu e, mi-a vorbit de la inceput cu o ingamfare greu de descris. Apoi cand seful mosiei Eforie a auzit ce problema am, acoperind propriile interese, mi-a spus clar, doamna va tineti de reclamatii si vreti probleme ? Apoi a dat un telefon ca sa imi dea cineva amenda. Un nemernic !
21
5
Eforie e misto rau roby merge la tuhaus agali Ramane in gaura munteanu cu chiru fac sparing la incalzire
5
2
GEO!! te dai cu barca cu robert?!!:)))) Sunteti codasii tarii
5
2
Ca sa nu mai stea tantica aia sa mi dea ziar de 1 leu cand merg la .... In 2023?!!! Intr o statiune?!!!! Dle primar!:))
6
2
Dute n gara sa vezi cum arata?!!! Sta tantica aia la wc si iti ia un leu!!:)) Ati auzit de toalete ecologice??
7
2
Nu aveti o toaleta pe plaja!! Alooooo!!!!!!
10
2
Nu aveti cosuri de gunoi pe strada!!!despre ce vorbim?!!
11
4
I le-a donat cineva la fel că lui nevasta sa ce va mai mirați unde doamne iartă găsesc ăștia donatori așa nu știu poate au anunț pe OLX cu primire de donații ai naibii șnapani Eforie Sud arată ca un ghetou cea mai mizera statiune
14
5
Esti vreo sluga de al lui?!!
7
2
Dle Parsu!!esti p*****l
6
2
Veniti sa luati teme din Ardeal!!!
7
3
Hai ca va dati in barci. Ce va mai place sa amestecati lucrurile! Aveti o probleme cu Eforie,lucrurile merg,orasul/staiune se dezvolta,este cea mai cautata statiune de pe Litoral, are cele mai multe lucrari pe fonduri europene, primarul este implicat in dezvoltarea orasului! Va iesi iar primar,stati linistiti!
10
22
Din taxa de 3 lei/zi incasata de la turisti si a luat ambarcatiunile!! Ce taxa de statiune fratilor?!!pt ce?!! Pt.ca nu aveti becuri pe strada..semafoare?!!in 2023?!!!
17
7
La cum arata eforie nord si nu numai...chiar si constanta...nu stiu cum puteti sa i mai suportati pe acesti ,mari gospodari"! In 2023 sa nu ai iluminat stradal?!!trotuare?!!
16
3
Ati uitat de vila din Bucuresti cumparata pe numele surorii sale din banii furati de la parcari si tarabe cand era viceprimar, plus alte terenuri si bani...Sa-l dam jos pe drogat, eforienii merita mai mult decat hotul asta cu probleme psihice !
17
5
Vrei sa construiești în eforie ,trebuie sa dai șpagă lui ozgun..care depărtează la primar...nu decartezi..cum ai început sa construiești..sint toții cu amenzile pe tine..ai dat șpagă stai liniștit..e asa domn primar?
23
4
Are de la tarabagii din eforie toți r***i care i-au dat șpagă. Minim 200 tarabe×2000euro bucata....400000E.. Hoppa......2 mandate....înmulțiți și vedeți ce suma reiese.... Asta face..primarul asta...nici nu are nevoie de altceva. Toți r***i care l-au votat...le-a pus condiția asta..tarabe ptr existenta. Asa ca de acolo vin banii vara...și plus altele
22
6
Acest primar are dosar de urmarire penala, fiindca a vrut sa-i vanda un teren lui Chiparu. Robert Serban, e mosierul care nu se teme de nimeni: te ameninta chiar in timpul audientiei din sediul Primariei Eforie. Cand ii soliciti sa aplice legea in Eforii, adica sa solicite autorizatiile de construire,te ameninta ca iti da amenda 25000 RON, spunandu-i umflatului de sef de politie locala - care si acest umflat are terenuri in Valu lui Traian - sa vina la tine acasa ca sa te amendeze. In timpul audientei, Robert Serban vorbea la telefon cu unul ca sa-i aduca pui vii de gaina. Probabil de aici are bani, ca sa se dea in barci cu nevasta-sa, din afacerile cu gaini pe care le demareaza din sediul Primariei Eforie. E atat de sarac penalul, ca merge cu Dusterul primariei, tot noi trebuie sa-i platim combustibilul. Asa cum a cazut Gluga de la sefia IPJ, poate pica si Robert. Robert e prea p***t ca sa reziste de unul singur si sa nu intre la parnaie. Poate cel care il tine, ii e mila de Eforii.
28
9
Robert este cel mai bun primar pe care l-a avut Eforia după '89 , un im deosebit , are caracter și este foarte corect și cinstit , bravo Robert și l-a mai mare cu cât mai multe mandate se primar câștigate .
14
32

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510