REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.1° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
25.1° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Dinamo, fără un jucător de bază cu Voluntari

Dinamo, fără un jucător de bază cu Voluntari

Mirela PASCAL 19 august 2023 | 00:00 460

Dinamo a spart gheața în acest sezon și a obținut prima victorie de la revenirea în SuperLiga împotriva lui FC Botoșani. Pentru clubul din Ștefan cel Mare urmează duelul cu FC Voluntari din deplasare, sâmbătă, 19 august, ora 21:45. Ovidiu Burcă a susținut conferința de presă premergătoare duelului contra ilfovenilor.

Dinamo, fara un jucator de baza cu Voluntari

Ovidiu Burcă, înainte de FC Voluntari – Dinamo: „Întâlnim o echipă solidă”

Dinamo caută a doua victorie consecutivă în SuperLiga în meciul cu FC Voluntari de pe Stadionul „Anghel Iordănescu”.Ovidiu Burcă se așteaptă la un meci extrem de dificil, scrie fanatik.

Formația pregătită de Ilie Poenaru ocupă locul 3 înaintea partidei cu Dinamo. „Vom întâlni un adversar cu foarte multă experiență, o echipă solidă, care are multă omogenitate chiar dacă au schimbat antrenorul. E un club care are o anumită stabilitate, structură, organizare. Ne va aștepta un meci destul de dificil chiar dacă în ultima etapă cei de la Craiova i-au învins. Până atunci au făcut partide solide și au învins adversari de calibru. În schimb, noi am progresat de la zi la zi, de la săptămână la săptămână. Am avut un meci care ne-a dat foarte multă încredere și speranță pentru viitor. A fost un meci pe care îl așteptam (n.r. cu FC Botoșani). Aștept să devenim mai buni.  Cu Rapid au făcut un meci solid, un meci foarte bun, dar Rapid nu trece printr-o perioadă tocmai fastă, au loc niște schimbări acolo. E încă început de sezon, apar aceste fluctuații de formă. Vom vedea, dar după un meci mai puțin reușit în general echipele se mobilizează. Mâine vom întâlni un Voluntari la capacitate maximă. 

Îl știu pe Ilie Poenaru, care îmi este coleg la licența Pro. Este un antrenor ambițios, care a demonstrat în România că poate să facă lucruri importante. A fost la meci, știu asta. O echipă omogenă, au același nucleu de jucători de foarte mult timp și ăsta e un avantaj pe care îl au”, a declarat Ovidiu Burcă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712