REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
26° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Dincă și Nucu au intrat în cursa pentru postul de adjunct al IPJ Constanța

Dincă și Nucu au intrat în cursa pentru postul de adjunct al IPJ Constanța

Replica API 19 iulie 2022 | 00:00 5934

Se reia concursul de ocupare a funcției de adjunct al IPJ Constanța. Dosarele de recrutare au fost depuse până la data de 12.07.2022, ora 16.00, iar concursul va avea loc pe 09.08.2022, urmând ca rezultatele să se afișeze în perioada 11.08-12.08.2022, în funcție de existența/inexistența unor eventuale contestații.

Potrivit informațiilor noastre, în cursa pentru postul de adjunct al IPJ Constanța au intrat Marian Nucu (șeful SAS), Marin Dincă (șeful Poliției Mangalia), și încă o persoană din țară.

Amintim că un concurs similar a avut loc anul acesta, pe 28 aprilie. La acea dată s-au înscris tot Nucu și Dincă, dar și Ovidiu Zamfir, șeful Control Intern, care acum, potrivit informațiilor noastre, se pensionează. Însă, Marin Dincă nu s-a mai prezentat la concurs, iar ceilalți nu au luar note de trecere.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla acum.

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai hardul prea mic si de-aia nu le intelegi!
0
0
Au ramas astia fara adjuncti, si pentru faptul ca unul din ei a fost dat pe mana justitiei. Politia aia Mare de la Centru a vizat sa fie cercetat. Ce nazbatii fac astia in uniforme de ajung in fata Judecatorlui?
1
0
Cum asa? Acest ins, Ovidu Zamfir, a contrasemnat doua raspunsuri primite de la IPJ Constanta. Mi s-a parut ca raspunsurile au fost date in batjocura. Acum inteleg de unde batjocura: dupa atatia ani petrecuti pe langa sefii mari de la IPJ Cta, acest ins nu a fost in stare sa ia nota de trecere. Si eu apelez la el sa aplice legea???
1
0
Baronul de la ANR Giurgiu si-l doreste DG al ANR sa poata conduce el institutia.
0
0
Si la IPJ cand ai fost adjunctu lu Costel, ai fost pus peste vointa lui, din analfabet nu te scotea. Asta iti este valoarea.
0
0
Cat ai fost subofiter la Rutiera la Neptun te-au uns pilele de la Bucuresti ofiter ! Apoi te-a alungat Costel de la Rutiera cand ai distrus ca berbecu autospeciala politiei rutiere ! Marine , ai ajuns un sefulet dar ai uitat sa fii OM ! Cand ti-au cantat sindicalistii sub balcon la Politia Mangalia nu ai avut barbatie sa iesi afara de dupa perdeaua din burou sa vorbesti cu oamenii ! Se zvoneste deja ca daca pleci la IPJ or sa dea petrecere lucratorii de la Mangalia !
2
0
pe jegul de MAREAN VILAU, de la politia localizata CERNAVODA..cel mai periculos infractor..
1
0
Dinca e un analfabet functional.
0
0
MarGELATUL ala se doreste DG al ANR. Tot pandeste pe aici cum merge treaba. Noaptea mintii frate.
0
0
OZ se pensioneaza? stie el ceva ce urmeaza...
0
0
Politist si sef fara valoare. Uneltele lui sunt distrugerea si razbunarea.
0
0
Dinca un agramat cu sustinere din partea trioului de agramati Despescu, Vasilescu, Daraban.
1
0
jenant! Sa te mai prezinti la concurs dupa ce ai picat prima data cu nota f mica.Sa vedem cine are sustinere politica mai mare
1
0
Marian Nucu, om cu bun simt, educat, inteligent, modern, care isi respecta colegii indiferent de grad si functie. Mult succes!
0
0
Dinca ar trebui testat in primul rand la gramatica banala de limba romana . Radeau ziarele de el , cand era sergent major si ii publicau foto de pe procesele verbale de contraventii scrise de el , scotand in evidenta agramatismul ordinar de care da dovada . Cine nu a invatat la timp, nu va mai invata , cand se aproprie de pensie .
1
0
NOI IL VREM PE CATANA JR. MAI P***T CA TASU.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513