REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Dîncu (PSD): Pe 27 septembrie putem avea o prezenţă foarte scăzută la vot, la jumătatea alegerilor normale

Dîncu (PSD): Pe 27 septembrie putem avea o prezenţă foarte scăzută la vot, la jumătatea alegerilor normale

Replica API 14 septembrie 2020 | 00:00 1164

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că alegerile locale de pe 27 septembrie pot fi "un mare dezastru electoral".

Vasile Dîncu

"În 27 septembrie putem avea un mare dezastru electoral - România, nu PSD - în 27 septembrie putem avea o prezenţă foarte scăzută care să fie undeva la jumătatea alegerilor normale şi atunci vor rezulta foarte mulţi reprezentanţi ai tuturor partidelor, cu o legitimitate scăzută în administraţia locală, am putea să avem cozi infernale, pentru că noi am calculat că, dacă într-o secţie din Bucureşti, să zicem, unde votează în mod normal 1.500 de oameni, dacă s-ar desfăşura conform tuturor indicaţiilor şi sunt respectate toate condiţiile sanitare, atunci din 1.500 ar putea să voteze, în timpul alocat, 500", a spus Dîncu.

El a adăugat că vor exista oameni care nu vor putea vota, chiar în condiţiile prelungirii programului de votare, ceea ce demonstrează că Guvernul nu este pregătit pentru alegeri.

"Deci s-ar putea să avem cozi infernale, oameni care nu ar putea vota chiar dacă prelungim timpul de votare, deci alegerile s-ar putea să ne arate că nu suntem pregătiţi, ca administraţie naţională, ca Guvern, ca societate, nici pentru şcoală, dar nici pentru alegeri", a arătat Dîncu, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DINCULE NU VA MAI FACETI PROBLEME PSD TREBUIE SA PARASEASCA PARLAMENTUL OBLIGATORIU ATI GUVERNAT SI ATI PARLAMENTIZAT 30 DE ANI BALARII PENTRU POPOR IAR PENTRU VOI PSD NUMAI TOTUL FAVORABIL VOUA GATA AJUNGE CU TOT CU CIOLACUL CA SE IZBUCNESTE CA UN TRASNET CA FIS ADICA UN FEL DE BASINA FISIITA PE CARE TOT EL O INGHITE PSD LASATINE IN PACE CA SUNTEM DISTRUSI DE VOI NU MAI VENITI CA PREFACUTII SA VA DATI PREA GRIJULII FATA DE POPORUL CARE AZI SUFERA DIN CRIMELE COMISE DE PSD ELEBERATI PARLAMENTUL VA RUGAM ACUM PLECATI SI LASATI PARLAMENTUL LIBER PENTRU COMPETENTI
4
0
Acest individ, a fost tot timpul la butoane, in culise sau la vedere. In guvernul zero, era primul om dupa Ciolos, si nu a facut nimic pentru oameni si tara. Povesteste mereu ce aude la altii si PSD-istii striga, bravo sefu !
2
0
si care-i problema dumitale, sa nu emiti cumva ideea ca nu este oportun sau mai stiu eu ce baliverne caracteristic voua. Care-i problema sau deranjul- ce ati dat in trei ani de zile de guvernare- bunastarea ca la ea ma refer- se va regasi in votul negativ pe care-l ve-ti primi
3
0
Securistule, DISPARI !! Ce rol ai in PSD ?! Da, sa papi bani din staul DEGEABA. INSTIGATORILOR ! Voi ati infiintat "statul paralel", SECURISTILOR, COMUNISTILOR. Plecati! Cine va voteaza ?!
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436