REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Dinescu: „Răposații vor trece Styxul nu cu bănuțul de aramă în palmă, ci cu un card de plastic pe piept“

Dinescu: „Răposații vor trece Styxul nu cu bănuțul de aramă în palmă, ci cu un card de plastic pe piept“

A.F. 6 noiembrie 2023 | 18:35 1028

Mircea Dinescu spune că eliminarea plăților în sume mari cu bani cash pentru diminuarea evaziunii fiscale e o idee imbecilă. Dinescu spune că marile sume sustrase de afaceriști sunt ascunse în conturi offshore, nu cheltuite cash.

Dinescu: „Raposatii vor trece Styxul nu cu banutul de arama in palma, ci cu un card de plastic pe piept“Mircea Dinescu

"Ideea imbecilă că odată cu dispariția banilor cash șpaga va sucomba de durere, cred că a provocat o mare bucurie diavolului care a renunțat demult la copitele și cornițele ce erau la modă în Evul Mediu, ființând acum în abstract, încălțat în pantofii cu scârț ai criptomonedelor.

Marea corupție, prin vinele căreia curge de treizeci și trei de ani șpaga imaterială rezultată din punerea României pe butucii economiei de piață, probabil că s-a tăvălit de râs auzindu-l perorând pe Ciolacu cum că odată cu eradicarea banilor la sacoșă colegii săi de partid vor rămâne fără obiectul muncii, spulberând astfel rușinoasa legendă că suntem o țară de bacșișuri mici.

În loc să asmută potera pe urma miliardelor de dolari care au migrat spre conturi mai calde în paradisuri fiscale, domnul prim ministru, care în particular trăiește din vânzarea covrigilor de Buzău, pare hotărât să renunțe la făină și sare ca să le livreze pensionarilor numai găurile din covrig.

În locul banilor de înmormântare pe care bătrânii din satele românești îi țin în batistă sau la saltea, răposații vor trece apele Styxului nu cu bănuțul de aramă în palmă ci cu un card de plastic pe piept, în speranța că bancomatele de la intrarea în Infern funcționează la foc continuu", scrie Dinescu pe Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mircea fa-te ca lucrezi....cati arginti ai scos si tu de la dosarele secu,om te-ai facut
1
0
cu cardurile de pe piept, ale noastre, ale stra-stra-nepotilor nostri, nu platim datoria de peste 120 miliarde de euro. daca esti cu bun simt, o iei la fuga, nu te duci in guvern.
0
0
Nu mai vreau sa vad toată pulimea din Ro cu punga de 1 leu plina de cash mergând sa își cumpere ferrari
0
0
Forza AUR !
2
7
MALACU CIOLACU O SA O s**a GRAV LA ALEGERI
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510