REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
30.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Dintr-un total de 216 persoane relocate din centrele destinate persoanelor cu dizabilităţi, 76 au necesitat internare

Dintr-un total de 216 persoane relocate din centrele destinate persoanelor cu dizabilităţi, 76 au necesitat internare

Virgil STOIAN 17 iulie 2023 | 00:00 363

Dintr-un total de 216 persoane relocate din centrele destinate persoanelor cu dizabilităţi, 76 au necesitat internare, a anunţat,  Ministerul Sănătăţii.

Dintr-un total de 216 persoane relocate din centrele destinate persoanelor cu dizabilitati, 76 au necesitat internare

"Dintr-un număr de 216 persoane relocate din centrele sociale destinate persoanelor cu dizabilităţi din judeţele Constanţa, Dolj, Gorj, Maramureş, Neamţ, Satu-Mare, Teleorman, Timiş, Tulcea şi Vrancea, 76 de persoane au necesitat internare iar restul, evaluare şi urmărire medicală în ambulatoriile de specialitate ale spitalelor judeţene. Acestea sunt datele transmise Ministerului Sănătăţii de către Direcţiile de Sănătate Publică judeţene, după verificările şi evaluările medicale de specialitate efectuate în ultima săptămână", a transmis Ministerul Sănătăţii.

Conform aceleiaşi surse, Ministerul Sănătăţii se asigură că persoanele rezidente în centrele sociale aflate în relaţie cu autorităţile locale sau cu alte agenţii din subordinea Ministerului Muncii beneficiază de asistenţă medicală de continuitate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Demisia bă.La Constanta la fel ai facut NIMIIIC.Esti un zero barat.Spitalul de INFECTIOASE de aici si acum e inchis.Pardon deschis parțial.Luatiasfatainpuladejavrafarasuflet.
1
0
Medici si asistentele de la Spitalul de Infectioase Constanta va iubesc.Va iubesc cu toti prin cavitatea BUCALA.Si si siii pe lor primar Chitac Vergil asemeni.
2
0
Medici si asistentele de la Spitalul de Infectioase Cinstanta va iubesc.Va iubesc cu toti prin cavitatea BUCALA.Si si siii pe lor primar Chitac Vergil asemeni.
2
0
dupa razboi , multi viteji se arata . de ce nu v ati ocupat pana acuma de aceasta problema ? pacat ca viata acestor amarati este doar o arma politica in jocul lacomilor pentru ciolan . credeam ca acest domn este unul serios lucrand multi ani in afara tarii , dar intrarea in politica romaneasca l a alterat si pe el . un spital regional nu e nici macar inceput , desi e ministru de cativa ani .
0
0
De ce nu spune dl. Rafila ca relocarea batrinilor din caminele inchise in cele de stat sunt pentru o perioada de 15 zile din lipsa de personal , duceți-vă la centru de pe strada Uniri si faceti un reportaj , se vorbeste de relocare dar nimeni nu spune ca este o relocare temporară
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768