REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.5° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
28.5° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Dinu Maxer și-a cerut iubita în căsătorie, la Veneția!

Dinu Maxer și-a cerut iubita în căsătorie, la Veneția!

A.F. 11 iunie 2024 | 00:00 288

Este surpriza anului! Dinu Maxer se recăsătorește la un an și trei luni de la divorțul de Deea. Artistul de la AXXA și-a cerut iubita, pe Magdalena Chihaia, în căsătorie, într-o gondolă la Veneția.

Dinu Maxer si-a cerut iubita in casatorie, la Venetia!

Veste bombă în showbiz! Dinu Maxer (50 de ani) se căsătorește din nou, la un an și trei luni de la divorțul de Deea. Artistul și-a cerut actuala iubită, pe Magdalena Chihaia, de soție în vacanța pe care cei doi o petrec în aceste zile într-o destinație cât se poate de romantică, la Veneția. 

Dinu Maxer s-a logodit cu Magdalena Chihaia. I-a dat inelul în gondolă, la Veneția 

Dinu a plănuit din timp surpriza pentru Magdalena, femeia care i-a pansat rănile după divorțul de Deea Maxer. Dinu și Magdalena au o relație de aproape un an de zile, iar în acest timp solistul de la AXXA s-a convins că artista este jumătatea lui adevărată. 

În timp ce se plimbau cu gondola, pe unul dintre canalele Veneției, solistul a scos inelul și i l-a dăruit iubitei sale, care a rămas fără cuvinte la vederea bijuteriei. 

 „Vrei sa fim împreună de acum încolo în gondola iubirii pe valurile vieții?”, și-a întrebat Dinu iubita, punându-i bijuteria pe deget. 

Magda a răspuns imediat, emoționată din cale afară: „Da!”

Artistul a postat filmulețul cu cererea în căsătorie pe pagina sa de socializare. Dinu s-a arătat a fi din cale afară de emoționat și de fericit după cererea în căsătorie. „Da, ne-am logodit!”, a spus artistul, scrie click.ro.

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de căsnicie 

Deea și Dinu Maxer au șocat pe toată lumea atunci când au anunțat că divorțează, în martie 2023. La puțin timp după ruptură, amândoi și-au căutat iubirea în brațele altor parteneri: Deea s-a cuplat cu Robert Drilea, iar Dinu cu coregrafa Magdalena Chihaia. 

Deea și Dinu Maxer au format un cuplu timp de 18 ani, însă relația lor a ajuns la final, în primăvara lui 2023. Cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul copiilor, Andreas și Maysa, și locuiesc în același bloc, dar la etaje diferite. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436