REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Directoarea de la Școala „Gheorghe Țiteica“, demisă!

Directoarea de la Școala „Gheorghe Țiteica“, demisă!

M.S., A.F. 19 septembrie 2023 | 17:46 11541

Sorin Mihai, inspectorul școlar general, a decis, în urma unei analize, ca începând cu data de 20 septembrie a.c. să o elibereze din funcția de director la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” Constanța pe profesorul Țigmeanu Florentina, pentru management defectuos, profesoara revenind la catedra pe care este titulară. Atribuțiile de director vor fi preluate de directorul adjunct, urmând ca, în zilele următoare, să fie propus un nou director, desemnat de membrii Consiliului de Administrație.

Directoarea de la scoala „Gheorghe titeica“, demisa!Florentina Țigmeanu

„În Consiliul de Administrație al ISJ Constanța, care a avut loc pe 18 septembrie, s-a analizat raportul motivat cu privire la activitatea Florentinei Țigmeanu, desfășurată în calitate de director. Raportul a avut documentația aferentă și în urma analizei a reieșit că a efectuat un management defectuos și s-a luat hotărârea de a înceta contractul de management educațional, fiind eliberată din funcția de director.“, a declarat, pentru Replica, Sorin Mihai, inspector școlar general.

Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în colaborare cu Instituția Prefectului - Județul Constanța și cu partenerii instituționali: Direcția de Sănătate Publică Constanța, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea Constanța, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, Camera de Conturi Constanța, a susținut în această perioadă ședințe cu managerii școlari din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța. 

Directoarea de la scoala „Gheorghe titeica“, demisa!

În cadrul conferinței vor fi expuse concluziile întâlnirilor cu managerii școlari, precum și aspecte punctuale referitoare la debutul acestui an școlar. 

Conducerea Școlii cu clasele I-VIII nr. 30 Gheorghe Țițeica a găsit un mod inedit de a extinde spațiul unității de învățământ. Începând de anul trecut a achiziționat două containere modulare, pe care le-a transformat în săli de clasă. Investiția a fost posibilă prin emiterea unei autorizații de construire eliberată de Primăria Constanța.

Directoarea de la scoala „Gheorghe titeica“, demisa!

În continuare, Inspectoratul Școlar Județean Constanța nu este de acord cu funcționarea în continuare a două containere modulare pe post de clasă, aflate în incinta Școlii cu clasele I-VIII nr. 30 Gheorghe Țițeica.

Directoarea de la scoala „Gheorghe titeica“, demisa!Sorin Mihai

,,Acele containere nu sunt destinate actului educațional. Dacă pe 11 septembrie vom sesiza astfel de situații, suntem nevoiți să acționăm legal”. a mai declarat, recent, Sorin Mihai.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se vede pe fața iei ce e spaghista
0
0
Cam întârziată decizia de demitere. Aceasta doamna nu își avea locul acolo. Nici cu ISJ nu îmi este rusine…intr-un final doar copiii nostri au de suferit.
5
2
Bai, Replica, omu’ caruia muncesti de dimineata sa ii stergi commenturile sincere e asa de prostanac ca in decizia de demitere a inclus un articol care NU EXISTA! Iar cand mai vine la enterviuri intreaba-l: ba, ai ciugulit ceva de la Luci si Caprancea?
4
0
Leprele astea sunt acolo pentru ca asa vrea PSD.
7
0
Pai poate nu e m*********a , deaia au demiso, trebuie un m******n de al lor sa conduca, ca mucanii nu sunt buni !
10
3
In loc sa fie un exemplu de moralitate pentru toti colegii din judet, tantalaul s-a facut titular la cea mai prestigioasa scoala fara examen de titularizare! Pizzi arromata la fel! Sa le fie rusine celor care sustin calamitatile astea! Sictir!
28
0
Madam a venit din com.Poarta Alba.Cine a recomandat-o? P N L,sau P S D.Asa jos am ajuns,vai mama noastră,cu asa oameni ajungem prostii Europei.
18
5
PNL SI PSD AU DISTRUS ORASUL SI EDUCATIA. DIRECTORII SUNT ASA CUM ESTE SORYNEL SI PENELEUL CU VOTURILE PSD.
20
0
O p*****a adusa de la partid. Nici o paguba. Urmeaza un p***t adus de alt partid.
18
2
Pe comunista aia incompetenta, Moraru, de la scoala 28 cand o zburati?
13
0
În sfârșit!
9
6
Directoarea de la Școala 43( Ferdinand) , când o demiteti??? Chiar nu vede nimeni ca nu are nimic cu mamagementul unei școli?? Țineți sub preș mizeriile
20
1
Sa nu o demiți pe directoarea de la Tonitza este un caz cras de incompetenta si interese.
9
6
Si cu mutatiile fictive cum rezolvati ? Ca nu se poate respira de atatea masini la orele de varf. Daca ar fi pe bune,cred ca nu s-ar strange copii nici pentru o clasa pe an !
40
9

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166