REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.9° Constanța Vin., 23 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6830
23.9° Constanța Vineri, 23 August 2024 Anul XX Nr. 6830
 

Directorul ANR Cosmin Dumitrache zice că nu e nașul fostului lider de sindicat Alin Iorga

Directorul ANR Cosmin Dumitrache zice că nu e nașul fostului lider de sindicat Alin Iorga

Mirela PASCAL 23 august 2024 | 00:00 295

Cosmin Dumitrache, directorul ANR, a transmis un drept la replică, în urma articolului publicat de Replica, cu titlul „Bombă! Liderul de sindicat care a organizat protestul la ANR și-a dat demisia!“ În material arătam, printre altele, că fostul lider de sindicat ar fi finul directorului Cosmin Dumitrache. Urmare acestei fapt, Dumitrache a ținut să menționeze că nu există nicio legătură de rudenie, între el și sindicalist existând doar relații profesionale.

Directorul ANR Cosmin Dumitrache zice ca nu e nasul fostului lider de sindicat Alin IorgaCosmin Dumitrache

Iată ce zice în dreptul la replică

„În vederea unei corecte informări a publicului, referitor la articolul apărut în ediția online a publicației Replica Online din data de 21 august 2024, cu titlul „Bombă! Liderul de sindicat care a organizat protestul la ANR și-a dat demisia!” , autor Mirela Pascal (redactor-șef), în virtutea prevederilor legale, Autoritatea Navală Română solicită publicarea următorului drept la replică.  . În materialul publicat de Replica Online, în data de 21 august 2024, sub titlul „Bombă! Liderul de sindicat care a organizat protestul la ANR și-a dat demisia!”, se afirmă că președintele/fostul președinte al Sindicatului Liber Cardinal, domnul Alin Eduard Iorga, ar fi finul directorului general al Autorității Navale Române (ANR), domnul Cosmin-Laurențiu Dumitrache. 

Mai exact, articolul de presă indicat precizează următoarele: „[…] fostul lider de sindicat, Alin Iorga care, potrivit informațiilor noastre, ar fi finul directorului Cosmin Dumitrache.”

  Această susținere este FALSĂ. Domnul Alin Eduard Iorga nu este finul domnului director general Cosmin-Laurențiu Dumitrache. Între domnul Alin Eduard Iorga și directorul general al Autorității Navale Române, Cosmin-Laurențiu Dumitrache au existat, până în prezent, strict relații de ordin profesional, conform atribuțiilor legale desfășurate în cadrul instituției. Totodată, pe pagina aceluiași material de presă, web site-ul Replica Online oferă găzduire și vizibilitate mai multor „comentarii” care pot prejudicia imaginea instituției noastre, prin insinuare unor fapte de natură penală sau care aduc atingere demnității umane, după cum urmează: În consecință, considerăm că atât titlul materialului de presă la adresa căruia solicităm publicarea dreptului la replică, cât și informațiile prezentate în cuprinsul acestuia sunt tendențioase, nedocumentate și de natură a induce în eroare cititorii.

În aceeași măsură, multe dintre comentariile găzduite de web site-ul Replica Online aduc atingere atât imaginii instituției și cât demnității umane.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
214037925
5/49
372636251514
joker
30261362913