REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Directorul CFR Călători: Mecanicul de locomotivă a greșit fără niciun dubiu

Directorul CFR Călători: Mecanicul de locomotivă a greșit fără niciun dubiu

Andreea VREJOIU 14 martie 2023 | 13:40 817

Sindicatele din CFR au discutat marți cu reprezentații Ministerului Transporturilor despre accidentul feroviar produs ieri în Teleorman. La ședință a fost prezent și directorul companiei feroviare, care spune că incidentul a fost provocat de o eroare umană și că, dacă va fi găsit vinovat, mecanicul ar putea fi obligat și la plata pagubelor.

Directorul CFR Calatori: Mecanicul de locomotiva a gresit fara niciun dubiu

,,Mecanicul de locomotivă "a greșit fără niciun dubiu", a declarat la Digi24 directorul CFR Călători, Traian Preoteasa.

,,Mecanicul de locomotivă a depăşit controlat semnalul pe culoarea roşie. Asta e marea lui greșeală. De ce a făcut treaba asta va da explicaţii comisiei de anchetă. Eu am discutat cu mecanicul. Am fost la locul accidentului, am vorbit cu mecanicul de două-trei ori. Prima dată nici el nu și-a dat seama, impactul a fost minor. Cei patru nu au fost loviți din cauza impactului, ci a frânării bruște. Asta a cauzat lovirea, nu impactul.

Distanţa dintre locul unde era locomotiva trenului de călători şi locul în care aţi văzut vagoanele răsturnate este de aproape un kilometru. Din cauza acestei distanțe, fiind și noapte, nimeni nu bănuia că a fost impact", a adăugat el, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Verificați mecanicii de locomotivă Daca mergeți la privat sânt multi tatamare care sânt ieșiți la pensie de când hau și dulău Locomotive și vagoane de fier vechi ați verificat Daca mergi cu trenul Constanta Baia Mare termini un weekend Papagalii care stă sus la CFR au aflat că trenul Paris Londra merge cu 300km la ora Iar la noi cu 50 km pe oră la fel ca in Africa sau India Dați vina numai pe angajați iar voi de sus luați bani fară nr stand pe scaun degeaba doar să faceți hemoroizi Poduri și cai ferate lăsate de la comuniști se vor dărâma voi nu faceți nimic
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016