REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Directorul din CJ, vizat de DNA, suspendat din funcție!

Directorul din CJ, vizat de DNA, suspendat din funcție!

Mirela PASCAL 13 noiembrie 2023 | 14:47 3450

Șeful Direcției Generale Administrarea Domeniului Public și Privat, din cadrul Consiliului Județean Constanța, Ermil Chelariu, vizat de o anchetă DNA Constanța în luna iunie a.c.,a fost suspendat din funcție. Motivul invocat: ”incapacitatea temporară de muncă”.

Directorul din CJ, vizat de DNA, suspendat din functie!

Ermil Chelariu, șeful Direcției Generale Administrarea Domeniului Public și Privat, din cadrul Consiliului Județean Constanța, a ajuns în vizorul procurorilor DNA în luna iunie a.c., în urma unei plângeri primite cu privire la o licitație pentru spațiile verzi.Ancheta ar avea legătură cu licitația lansată de CJ, în aprilie, pentru întreținerea spatiilor verzi la clădirile aparținând/administrate de către Consiliul Județean Constanța: sediul CJ, sediul Centrului Militar Zonal; Pavilionul Expoziţional, Teatrul de Vară Mamaia și la punctul de operare Aeromedical S.M.U.R.D. din Str. Viilor nr. 1,  Constanţa. Serviciile de întreţinere spaţii verzi constau în salubrizat peluze, colectat, încărcat şi transportat resturi vegetale; cosirea mecanică a gazonului; mobilizarea manuală a solului, prăşit trandafiri; tunderea gardurilor vii; tuns formare arbuşti.

În mijlocul scandalului, Chelariu și-a suspendat activitatea pe care o desfășura în CJ. Mihai Lupu, președintele CJ, a semnat dispoziția privind suspendarea de drept a raportului de serviciu, pe o perioadă mai mare de o lună, pentru incapacitate temporară de muncă, al functionarului public, șeful Directiei Generale Administrarea Domeniul Public si Privat-Autoritate Judeteana de Transport.

Directorul din CJ, vizat de DNA, suspendat din functie!dispoziția de suspendare a activității

Chelariu este expert judiciar, specialist în construcții și exploatare nave maritime, fost locțiitor al șefului de stat major pentru sprijin al Flotei. A ajuns în echipa lui Mihai Lupu, inițial, ca și consilier onorific pe strategii de dezvoltare a județului Constanța, ulterior, fiind numit de șeful CJ director.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stelica e cel mai tare. Îl doare în brișcă de toți și de toate. Și Gianina Topolov zisă Sugativa Moldovei, greu de ghicit de ce….
6
0
Dacă nu e mason, a belit p**a. Ceilalți care sunt masoni sunt bine mersi. Nici nu trec pe la muncă și încasează sute de milioane. Masoneria salvează r*mânia. Vai de pl lor ca au și m*******i printre ei. Deci vă dați seama ce a ajuns loja de la cta.
5
1
Adus de Lupu. Numa jeguri infecte cu atitudine de boier
6
0
cumatru lup sa dat la fund
5
0
Asta îl toarnă pe Lupu .
4
0
s-a simtit cu musca pe caciula?
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166