REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.7° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
22.7° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Directorul medical de la Heka Hospital investește într-un imobil pe malul lacului Siutghiol

Directorul medical de la Heka Hospital investește într-un imobil pe malul lacului Siutghiol

Replica API 30 martie 2022 | 00:32 3472

Floreta Cireșica Ungureanu, fosta soție a medicului Mohamad Zaher, și director medical la clinica Heka Hospital, intenționează să ridice pe malul lacului Siutghiol, zona Palazu Mare, un imobil cu 3 etaje. În acest sens, în anul 2020, a elaborat un Plan Urbanistic de Detaliu (PUD) în vederea obținerii autorizației de construire. Mai nou, proiectul medicului se află în consultare publică în perioada 22 martie – 6 aprilie 2022.

Floreta Cireșica Ungureanu, directorul medical de la Spitalul Heka face demersuri să își construiască un imobil cu locuințe de vacanță pe malul Lacului Siutghiol. Imobilul cu un regim de înălțime de S+P+2-3 etaje ar urma să fie edificat în Palazu Mare, pe malul lacului Siutghiol, în zona stației de pompare. Pentru această construcție, Ungureanu a elaborat un PUD (Plan Urbanistic de Detaliu). Mai nou, proiectul medicului se află în consultare publică în perioada 22 martie – 6 aprilie 2022. În declarația de avere depusă în urmă cu mai mulți ani la Primăria Medgidia, aceasta preciza, printre altele, că deține un teren intravilan de aproximativ 2100 de metri pătrați, în Palazu Mare.

Documentația de urbanism s-a realizat în vederea obținerii autorizației de construire pentru un imobil S+P+3E cu destinația de locuințe de vacanță-apartamente și funcțiuni complementare aferente acestora. Terenul pe care se dorește realizarea construcției are 2100mp.

În vecinătatea terenului care face obiectul PUD se află terenuri aparţinând domeniului public al Primăriei Constanţa si terenuri proprietate privată a persoanelor fizice şi juridice.Zona studiată este parte dintr-o zona mixta, cu funcțiuni de locuire, completate de funcțiuni agrement,specifice zonei studiate din vecinătatea lacului Siutghiol. Amplasamentul este situat pe strada Jean Bart.

Floreta Cireșica Ungureanu

Cine este Floreta Cireșica Ungureanu?

Floreta Cireșica Ungureanu este medic specialist în imagistică medicală în cadrul Heka Hospital. Aceasta a fost, în trecut, consilier local în municipiul Medgidia. Cireșica Ungureanu a fost soția doctorului Mohamed Zaher, directorul clinicii unde aceasta activează și unde este totodată și director medical. În declarația de avere depusă în urmă cu mai mulți ani la Primăria Medgidia, aceasta preciza, printre altele, că deține un teren intravilan de aproximativ 2100 de metri pătrați, în Palazu Mare.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine au astfel de nume? Sunt de obicei vra-- oare
0
0
Exceptional medic si om.
0
0
mor pe capete in spitalul ala .
1
0
Un medic foarte bun!
0
1
Este un medic foarte bun.
0
0
Trebuie sa fii foarte creativ sa pui cuiva numele "Floreta-Ciresica". Cum vine, de Florii, este ziua ei?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768