REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Disperarea lui Codin Maticiuc: „Sunt în cea mai proastă formă în care am fost vreodată”

Disperarea lui Codin Maticiuc: „Sunt în cea mai proastă formă în care am fost vreodată”

Replica API 8 septembrie 2022 | 12:25 1068

Cunoscut sub titulatura de „crai de Dorobanți” sau „băiat de bani gata”, Codin Maticiuc a făcut o postare pe rețelele de socializare în care le-a mărturisit fanilor că a pus câteva kilograme în plus. Iată și metoda care e la îndemâna oricui!

Codin Maticiuc

,,Mai am o lună până nasc! Nu, stai, asta e nevastă-mea...

De astăzi într-o lună îmbătrânesc! Mi se întâmplă mizeria asta în fiecare an. Ideea e că de un an și jumătate n-am mai făcut sport și am mâncat mizerii. Treaba asta se vede. Sunt în cea mai proastă forma în care am fost vreodată și asta e nasol, pentru că eu n-am arătat bine niciodată. Ca sa înțelegeți cel mai mișto corp pe care l-am avut vreodată a fost corpul soției mele, pe care în anii buni îl aveam și de două ori pe noapte.

Bun, de astăzi m-am pus sa slăbesc, am 30 de zile să-mi revin cât de cât. O sa vă țin la curent, în special pe story, cu ce mănânc și bune și rele, cu ce mișcare reușesc să fac, etc.'', a scris Codin Maticiuc pe Instagram.

Acesta și-a rugat fanii să îi dezvăluie metodele prin care ei au slăbit, sau să spună ce ar alege dietele pe care le-au încercat, mai ales dintre fasting și low carb.

Diferența dintre fasting și low carb

Dieta low carb se bazează pe reducerea carbohidraților și creșterea grăsimilor și/sau proteinelor. Aceasta optimizează arderea grăsimilor și oferă un control bun al apetitului.

Dieta fasting se rezumă la împărţirea zilei în 2 perioade, în prima perioadă se mănâncă, iar în cea de a doua se renunță la orice fel de aliment.

Actorul a devenit cunoscut în urma aparițiilor la petrecerile mondene din capitală, la brațul lui fiind, de-a lungul timpului, mai multe vedete, printre care cântăreața Alina Crişan, actriţa Maria Dinulescu, fotomodelul Corina Zugravu, Rodica Miron, Raluca Lăzăruţ, Flavia Mihășan, Gina Pistol sau Anna Lesko.

Codin Maticiuc a publicat și o carte în care a povestit despre iubirile sale, dar și viața de noapte pe care a trăit-o cu mare intensitate. Regăsiți pasaje interesante în „Consumatorul de suflete”, deși ar merge mai sigur devoratorul de suflete, dacă stăm să ne gândim la câte femei i-au trecut prin pat.

Între timp, actorul a lansat și cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, are un podcast care a devenit destul de celebru, iar mai nou apare și în serialul „Clanul”, de la Pro TV. Codin a mai produs o serie de filme și să nu uităm de campania "FACEM" - SMS la 8845 text, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510