REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.1° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
23.1° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

DISPERAT după JOCURILE de NOROC, a UITAT de REGULILE de CIRCULAȚIE! Video

DISPERAT după JOCURILE de NOROC, a UITAT de REGULILE de CIRCULAȚIE! Video

Replica API 1 iulie 2021 | 15:12 5070

Constanţa are mulţi „jmekeri” în dotare, dar cel surprins zilele trecute, de reporterii Replica, i-a întrecut pe toţi la capitolul nesimţire şi ignoranţă. Pentru că nu a găsit loc de parcare, un tânăr şi-a lăsat maşina în drum, blocând prima bandă de circulaţie şi asta pentru că ardea de nerăbdare să mai piardă nişte bani la jocurile de noroc. Întâmplarea s-a petrecut în zona unei săli de jocuri, amplasată pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.

A parcat de-a curmezişul şi a plecat la jocuri de noroc

Aroganţă maximă printre tinerii din Constanţa! Cu un bolid luxos în dotare, cu numere de Bucureşti, un tânăr cu vârsta de aproximativ 25-30 de ani a blocat zilele trecute prima bandă de circulaţie de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. De ce? Pentru a putea ajunge cât mai repede la o sală de jocuri situată în apropierea intersecţiei de la Trocadero.

Conducătorul autoturismului marca Mercedes şi-a parcat maşina de-a curmezişul benzii, a coborât şi a plecat liniştit în treaba lui cu gândul, probabil, că stă doar câteva minute. Doar că ceilalţi participanţi la trafic au fost cam încurcaţi de gestul nesimţit al bărbatului, traficul în oraş fiind destul de aglomerat.

Conform informațiilor noastre, bărbatul care și-a parcat mașina după cum l-a tăiat capul, se numește Laurențiu, iar acesta de ocupă de securitatea sălilor de noroc Las Vegas, âmpreună cu Nas Bădrăgan.

Incident similar

Precizăm că acest fenomen ia amploare întrucât, la începutul lunii iunie, un alt tânăr a fost surprins blocând o parcare din zona Far pentru că se grăbea să ajungă la o sală de pariuri. Întâmplare a avut loc în cursul zilei de vineri, 4 iunie a.c. După minute bune în care ceilalți șoferi au încercat să dea de bărbat, acesta a apărut liniștit, cu țigara în gură, motivând că a fost la o sală de jocuri de noroc.

Video:

Citeşte şi:

A BLOCAT PARCAREA că avea de băgat un BILET la PARIURI! Video

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
masina confiscata si scoasa la licitatie ....aaam uitat ....nu ne permite legea
7
1
a ti anuntat politia?? sau doar bagati batu' prin gard.... cwrve obosite care se vor ziaristi!
6
6
Asa se numeste rasa din care provine acest specimen umanoid!
10
0
Jos politia locala
8
4
militia locala o arde pe feisbuc si tictac, stau ca milogii si cer trama stradala oamenilor cinstiti care lucreaza de dimineata pana seara, in timp ce bosketari ca asta fac ce vor ei in trafic.
19
2
Desfintati Poliatia Locala !!!
17
3
e plin orasul de alde astia
20
1
Are tata bani ....
20
1
Un pisat de bombardier nesimtit ....
27
1
locala face nani
32
1

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118